Make over hemma


Världens bästa Andreas kom hem till oss igår. Jag ville att både nytt matbord och sekretär skulle göra entré, samtidigt som jag ville bli av med vårt monster till matbord som är till 6-10 personer. Andreas flinade när han kom in i vår kaos hemma.

Men han har sett värre. Det var ju han som fick sätta upp vår ecstacytapet som han nu har målat över, thank God! Så här såg det ut då…

Och nu har Andreas fixat det så här fint.

Det nya matbordet kommer bli alldeles lagom för fyra personer, sen kan man göra det större. Men det är ingen panik med det. Nu förbereder vi för fyra personer – inte en massa fester eller gäster. Längtar efter lugnet.

 

Bloggvännerna har ordet

16 svar till “Make over hemma”


 1. Emma skriver:

  Nu har jag tänkt på detta så länge så jag måste fråga, är er lägenhet likadan som Paulas och Hugos?! Dom ser otroligt lika ut i planlösningen nämligen!

  • Yvonne skriver:

   Är det svårt att sätta ihop ett matbord själva?

   • elaineeksvard skriver:

    Visste du inte att vi är orangutanger i vår familj? Jag är förnärmad, sårad och chockad av denna kommentar. Vi tycker det är JÄTTESVÅRT! Är det svårt att formulera en syrlig kommentar förresten?

  • Elin skriver:

   Jag tycker att det är skitsvårt att skruvs ihop saker. Så trevligt att man kan betala folk som är bra på det 😉

  • Emma skriver:

   Ååhh nu blev jag avis på att den syrliga kommentaren fick svar men inte jag 🙁 Fast kanske är min fråga inte så passande och då förstår jag om du inte vill svara på den så klart! 🙂

   • elaineeksvard skriver:

    Åh vad frågade du? Förlåt! Bordet är från Ikea!! Du borde avslutet frågan med ”bitch” så hade du fått svar! 😉 puss

  • Emma skriver:

   Hahaha vad tosigt det blev nu! Jag undrade om er lägenhet är likadan som Paulas och Hugos? Tycker planlösningen ser så lik ut och har tänkt på det flera gånger! Tack för att du dämpade min avundsjuka med ett svar hihi ♥

 2. Cathrin skriver:

  Alltid kul att förändra. Tar lite tid att hitta det en vill ha har jag märkt. Vad är det för matbord? Är sugen på ett runt själv nämligen. Är trevligaste sättet att sitta, tycker jag. 🙂

 3. Åh! Skulle också vilja ha en Andreas … eller jag menar, ett runt matbord (har redan varit tvungen att göra massa tapetsering och skit själv nämligen, orättvist ju 😉 )! Helst i svart också, var har ni hittat det?

 4. Sara skriver:

  Hej! Hur tänker ni med spotlightsen i lägenheten, ska de vara kvar? Jag tycker att spotlights är så himla praktiskt (ger mycket ljus) men en stor lampa över matbordet ger en så himla mysig känsla, så jag är lite kluven där. Man kanske kan ha både och? Tycker i alla fall att lampor kan vara en så himla fin inredningsdetalj 🙂 kram!

  • elaineeksvard skriver:

   Kul att du frågar! Det kommer komma en rätt stor rund glaslampa över bordet för den där mysiga känslan!

 5. […] Det kanske blir som det blev när jag provade på att inreda vårt hem själv – en ecstacytapet som var åt helvete, […]

 6. […] försöka mig på funky business 2021. Jag är så rädd att jag kommer bli en motsvarighet till ecstacytapeten som jag köpte när mitt intresse för inredning tog fart. Men jag tänker nånstans måste man ju […]

Lämna en kommentar