Ibland behöver man bara en vägg


Det var lite kyligare idag. Men då gör man som de andra spanjackerna och söderfolket vid Nytorget – man hittar en vägg att luta sig mot där solen gassar på. Det blåste rejält. Vågorna var höga, men efter femton minuter var man varm.

Jag har just kommit på att jag kommer få en jädra solig vinter. Nästan en hel månad blir det. Jag är ju bara hemma i tre dagar och sen bär det av till Marocko med en kär vän! Hon ville hålla det hemligt av någon anledning så jag kan inte berätta vem det är. Men det märker ni när vi är där. Åh, Marocko! Jag vill ta foton och köpa inredning. Jag skulle vilja ha en badrumsgolv av marockanskt kakel. Det är så snyggt.

 

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Ibland behöver man bara en vägg”


 1. apolonia skriver:

  Rigtig Godt Nytår Elaine !!!! Jeg ønsker dig glæde, ro , kærlighed og en dejlig tur til Tyrkiet.

  • apolonia skriver:

   Det er jo Marocco du skal rejse til og ikke Tyrkiet,som jeg fejlagtigt skrev ! Sorry. God tur til Marocco Elaine.

 2. Åh vilket fint kakel!
  Önskar dig ett riktigt gott nytt år!

Lämna en kommentar