Strandträning med coach Matheo


IMG_5338.JPG

Vilken kille alltså! Han gjorde knäböj när jag gjorde knäböj.

IMG_5336.JPG

Sprang när jag sprang. Jag är ingen Bolt med min nya hydda, springer väl lika snabbt som min 2.5-åring.

IMG_5345.JPG

Han peppade mig när jag gjorde plankan.

IMG_5334.JPG

Och gav mig pussar när jag var klar.

IMG_5333.JPG

Älskade lilla unge vad du gör mig lycklig. Det måste vara speciellt för barn som växer upp med tränande föräldrar. Jag kunde inte säga ”träna”, ”knäböj”, ”planka” eller ”gymmet” när jag var liten. Det var inget vi snackade om hemma. Jag är glad att Matheo får det som en naturlig del av vardagen.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Strandträning med coach Matheo”


 1. D. DeMarkey skriver:

  Gud så söt man kan vara, så gulligt att träna med mamma och peppa henne. Så underbart. <3

 2. Anna skriver:

  Åh blev helt rörd av det här! Vad fint! <3

 3. S.M. skriver:

  Så fint Elaine!

 4. daniela skriver:

  men åååh vad gullig han är!!

 5. EllinorwO skriver:

  Åh bästa PTn någonsin. Jag blir så impad över att du tränar när du är på semester. Hur får du motivationen? Kan du inte skriva ett inlägg om det? För jag tränade som sjutton ett tag och nu ja, jag har tappat bort motivationen och skulle behöva komma iväg och träna igen. Så jag skulle vilja ha ett träningspepp inlägg med motivation så jag kommer där ifrån. Alltså från det är skönare hemma tänket. Åh kan inte du ha en sådan där träningstävling som när du körde squats fast med ny kör vi så här många dagar på gymmet i veckan x antal veckor? Utmaning?Det skulle va skoj!

 6. Erica skriver:

  Vad härligt det ser ut!! Ni är väldigt fina tillsammans 🙂 är hyfsat avundsjuk på sol och värme! Här hemma sitter jag och ska just registrera mig på Viktväktarna, efter nyår (klyschigt!) så är det dags för nytt hälsosamt liv! Du har varit stor inspiration inför detta!! Har aldrig provat Viktväktarna men hört bra om det! Ha det bra!!

Lämna en kommentar