Fantastiska ljus, jag stannar hos dig


Gustav är och handlar, Matheo sover middag i bilen och jag ser hur solen lyser upp hans guldlockar.

IMG_5322.JPG

Jag har inget tåg att passa, en föreläsning att hålla eller en kurs som väntar med 100% fokus. Jag kan sitta lugnt och se solstrålarna smeka Matheos hår och mitt ansikte. Att komma ner till Spanien är verkligen balsam för själen.

IMG_5325.JPG

Allt vi måste göra är de grundläggande sakerna som äta, sova, träna. Sen skrotar vi runt och pratar framtidsplaner eller läser en god bok. Jag skriver väldigt mycket dagbok. Jag har kommit på att det är min dagliga form av me-time. En liten helig stund så jag skriver ner mina tankar. Så mycket heligare och värdigare än me-time på toaletten. Haha.

Nu kommer Gustav. Vi ska hem och montera den fjärde barstolen. Vilken lyx det är med köks-ö. Lyan vi har i Spanien är bara en mini-trea men känns så mycket större eftersom vi inte har samlat på oss skit där. Vi har precis det vi behöver och lite till – en tomt, ett extra badrum med toalett för heliga stunder och en liten bakgård.

/Elaine, vill inte hem, alls.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Fantastiska ljus, jag stannar hos dig”


 1. E skriver:

  Hur känner du med flytten tIll Mama? Känns som om det kommenteras mkt mindre och att stämningen i kommentarsfältet inte är som förr. Vad tycker du? Har du fler läsare sedan bytet? Lite tankar och reflektioner hade varit trevligt! Kram till dig!

 2. Du har fått mig att börja skriva dagbok igen, Elaine! Hade glömt hur roligt det var. Jag har faktiskt knappt ägt ett anteckningsblock sen jag tog studenten eftersom jag skrivit på datorn annars.
  Jag var hos mina föräldrar över julen och har tagit med en del dagböcker från när jag var tonåring. Så ikväll ska jag sätta mig och börja läsa igenom lite. Jag ska erkänna att det är lite skräckblandad förtjusning. Men jag hoppas att jag kanske kan börja se min jobbiga tonårsperiod ur ett annat perspektiv. Eller i alla fall kasta bort all skuld jag lagt på mig själv för alla problem under den perioden.
  Hoppas ni har haft en underbar jul!

 3. Katta skriver:

  Gahh DEN adidaströjan?! vill ha! skulle kanske inte passa mitt orange:a hår superbra men ändå.. mer bilder från huset, ja? nej? kanske..?? god jul!

Lämna en kommentar