Jultomten och fin klapp


I år var Hanna jultomte. Vi körde inget avancerat jultomteljug eller så, vet att många tycker det är kul men för oss känns det fel. Hanna gick bara ut genom dörren, drog på sig luvan, knackade på och sa ”Här är tomten”. Matheo sträckte upp händerna i luften och reagerade precis som om det vore en tomte, skillnaden var att han visste att det var Hanna och att den där luvan gjorde att hon plötsligt delar ut klappar. Jag fick en efterlängtad bok av mina svägerskor Siri och Eira.

Jag tänker mig att jag ska laga ett recept per dag under jullovet när jag är hemma igen. Hur var er julafton?

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Jultomten och fin klapp”


 1. Fru Minimalist skriver:

  Om du får en julklapp som inte passar eller alls faller dig i smaken, vågar du då fråga efter kvittot och lämna tillbaka/byta julklappen?
  Ge den vidare till någon helt annan person vid något annat tillfälle? Eller sälja den på Blocket/Tradera? 🙂

  http://minimalisterna.se/vagar-du-gora-dig-av-med-en-julklapp/

 2. Isa skriver:

  Hej Elaine! Förstår att du bytte till att blogga med Mama och får ut en liten lön av det, klart, det hade jag också velat ha,men jag undrar om det ens är möjligt att läsa bloggen via bloglovin? Hittar bara din gamla blogg där?
  Kram, min julafton var mysig förresten!

 3. Elaine! Här sitter jag och läser på din blogg och hamnar på detta inlägg. År 2009 var jag en av deltagarna på Emax och lyssnade på din grymma föreläsning. Jag minns att du verkligen tog mig med storm och jag fick flertalet aha-upplevelser och insikter under föreläsningens gång. Sen dess har jag läst dina böcker och beundrat din framgångsresa som verkligen inspirerar, peppar och motiverar. Och så ser jag här nu att du har fått min bok i julklapp! Så himlarns jäkla kul verkligen. Hoppas att du gillar den och att den ger dig och familjen inspiration i köket. Ha det fint! / Hanna

Lämna en kommentar