Gos med farfar


Vi har det bra här i La Zenia. Det är varmt i luften men kallare i skuggan vilket gör att man ständigt är kallvarm. Det är så mysigt att vara här hela familjen och speciellt se Matheo med sin farfar Jan. Gus vad han älskar honom. IMG_5076.JPG

Dom har verkligen en alldeles egen och speciell relation som gör mig så glad och påminner om min och farfars relation när jag var liten.

IMG_5084.JPG

Jag har sett gamla filmer på oss när jag var i Matheos ålder och jag skulle alltid krama och pussa min farfar. Höll hans ansikte med mina små händer och pussade honom. Jag tror i och för sig att ingen överträffar pappa Gustav på det sätt min farfar överträffade min pappa. Men en fin relation, det har dom.

IMG_5097.JPG

/Elaine, funderar på att skippa gymmet eftersom hon är krasslig.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Gos med farfar”


  1. Hmm skriver:

    OT
    Nu vet jag mer vad jag saknar på denna portal. Att man kan se vem och var som kommenterades senast. Jag tror att den funktionen finns, men osäker på om den ligger högst upp på sidan i marginalen som på din förra, vilket är om det bör vara.

    Jag har för mig att någon stans lite gömt på Cissis blogg så ser man vem som kommenterat senast.

Lämna en kommentar