Man tror att man är så stor i början


Blir irriterad på folk som inte reser sig för att man ”uppenbarligen” är jättegravid. Ganska vidriga blir somliga av oss preggos, jag inkluderad, och tycker att ens gravidmage är universums centrum och den som går in i den ska dööööö! Usch på oss. Köper stora mammakläder för det behövs verkligen nu. Men så åker tröjan på och man får sig en liten reality check. 🙂

IMG_5068.JPG
Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Man tror att man är så stor i början”


 1. Sofia skriver:

  Störde mig också på det förra hösten när jag var preggo och i London. Var typ i vecka 20 och hade inte mer mage än att det såg ut som om jag ätit för mkt chips. Försökte ändå se orimligt gravid ut för att kunna gå före långa köer. Gick helkasst 🙁

 2. Nelly skriver:

  Usch, nu får jag dårligt samvete för att jag har svårt å se sånt =( Minns dock min senaste Tysklandsperiod, där behövde man inte ens var gravid för att folk skulle stå givakt å hjälpa till med kappan!

 3. Sanna skriver:

  Haha, där har du lite att växa i. 🙂

 4. JessicaN skriver:

  Hahahaha! Men ja så är det ju verkligen! Jag ska ha mitt andra barn någon dag efter dig och alltså herregud! Jag är ju ”megastor” och ska slänga ut alla kläder, vissa funkar fortfarande, och köpa nya mammakläder istället.. Gudars! Tur det är mellandagsrea snart 🙂

Lämna en kommentar