Dille på bär


IMG_5053.JPG

Det måste vara att jag slutat med raffinerat socker som gör att jag äter så mycket bär. Eller så är det bara så att jag fått dille på det som gravid och nu när kolhydraterna inte hämtas från pasta, bröd eller dylikt längre.

IMG_5054.JPG

Jag frågade David om det kan vara farligt. Men kom mig själv efter en stund. Herregud ”hetsäta bär” låter lika farligt som att hetsäta tomater eller gurka. Men det var i alla fall inte farligt. Min viktuppgång som nu är 10kg innan halvlek beror på att min kropp vill ha det så. Den absorberar och suger åt sig allt den kan.

IMG_5055.JPG

Jag mår bra, bebbe mår bra och jag blir bara starkare och starkare för varje vecka på gymmet. Och då känns det som att vågen spelar mindre roll. Men jag känner mig ganska frodig nu. Inte minst när jag masade i mig bikinin jag hade sist jag var i Spanien. Mina bröst är all over the place.

IMG_5063.JPG
Till och med Matheo är chockad. 🙂

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Dille på bär”


 1. Hahaha ”Till och med Matheo är chockad” – klockrent! Men du förklarar väl bara att de börjat ladda med mat för den kommande lillesyskonet 😉

  Och stora blåbär – mmmmums. Gör alltid smoothie på frysta sånna!

 2. Isabell skriver:

  Boooooobiies! 😀 Du är så klockren Elaine! Ha en underbar jul du & familjen! <3

 3. S skriver:

  Haha så underbar kommentar på slutet Elaine!!:)

 4. preggo skriver:

  Är i v 20+2 nu och ja, mina meloooonas är inte att leka med! Bebismagen börjar också ta form men rattarna har till och med fått små små bristningar. Krashade och sov med kläder på i 2 veckor, vägrade visa mig naken och inte faan vart de nå ligga heller för ”jag är så fet att huden sprickeeeer”. Har nu börjat rycka upp mig! Med hjälp av underbar sambo som verkligen försöker trots mina hormoner all over the place. Gravida kvinnor är ju det vackraste och häftigaste som finns och jag har längtat själv! Trodde inte jag skulle ha så svårt med kroppens ändring, trots 4 kg upp vilket inte alls är farligt. Smart-delen av hjärnan måste börja kommunicera med hormon-delen av mig. 🙂
  Hejja oss gravida för fan vad vi kan!

 5. esterii skriver:

  Orkar inte riktigt med gravid bloggar men i övrigt är jag kvar,,,

 6. Linda skriver:

  Hahaha!
  Underbart!!

 7. Cissi skriver:

  Hej! En nyfiken men kanske privat fråga (förlåt isf); har du glutenintolerans kopplat till graviditeten (som diabetes) eller är det forever on? Och är du överkänslig eller diagnostiserad så att det är direkt farligt (leder till cancer och sånt)? Undrar bara för att jag tror att jag är överkänslig (dock ej preggo).

Lämna en kommentar