”Underbara drömmar” (blogginlägg från 2011 jag blev kär i)


Läser lite i mitt arkiv och måste säga att jag faktiskt har en skön blogg som jag lugnt kunnat läsa själv. Haha, ok det var dagens överdrivna boost så spar överflödiga boosts till imorgon. Jag skrev det här bara två veckor innan jag skulle föda Matheo och pluggade som tusan till mitt teoriprov. Skulle ju ta körkort. Ni var så fina ni älskade bloggveteraner som stöttade mig.

2012-05-17 bloggen

IMG_4515-0.JPG
Jag har precis vaknat, drömde så himla härligt. Jag drömde bland annat om vår dotter, nu tror jag att det är en tjej för både Gustav och jag drömt det flera gånger i en veckas tid. Hon hade olivfärgad hy, knallblå ögon – mörblå cirkel längst ut och ljusblå i mitten – så fina. Jag pussade henne på kinderna och hon låg bara och log och skrattade hela tiden – min lilla bebis.

Sen drömde jag att jag körde upp med världens bästa körledare. Hon tyckte jag var en talang och jag var den första i världen som fick körkortet när uppkörningen var på en cykel. Haha, japp så var det i drömmen. Pedaltekniken och känslan för styret var ”magisk” – hon hade aldrig sett något liknande sa hon. Skön egodröm!

IMG_4516-0.JPG

Sen drömde jag att jag var solbränd med långt kopparrött lockigt hår, svarta skinntajts och vit t-shirt. Knodden på höften och sexpacket på magen. Vi stod i en vacker allé någonstans och tittade på alla höstlöv som lagt sig som en färgglad matta under våra fötter. Jäklar vad vackert det var och vad snygg jag var.

Drömmarna har varit snälla mot mig i natt.

/Elaine, masar upp sin 83 kilos kropp ur sängen och inser att verkligheten är något tyngre.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar