Godmorgon folket


IMG_4304.JPG

Jag befinner mig på Bromma flygplats och är lycklig över att jag kom i en blå skön klänning från förr. Vet inte som har hänt med min mage, men det har gömt sig. Den syns på morgonen när jag precis har vaknat numera och när kissblåsan är full. Ledsen för all den informationen.

Jag mår bra idag. Åt en god frukost med min familj och har pratat med tre kompisar denna morgon. David, Daniela och Meryem. Det är så mysigt att morgonprata och höra vad som händer i deras vardagsliv. Bara så man inte tappar det där och hamnar i ”vi måste ses” men aldrig ses vänskapen.

Jag är på väg till Allingsås där det ska föreläsas för kommunen och hela två gånger. Jag känner mig taggad. Det är nedräkning för semestern och då föreläser jag inte på en hel månad. Så skönt, men samtidigt längtar man efter det ändå.

Hur mår ni då mina strykjärn? Piss-eller peppmåndag? Puss!

Bloggvännerna har ordet

20 svar till “Godmorgon folket”


 1. DeMarkey skriver:

  Det är måndag! Då är jag alltid peppad, så peppad att jag redan babblar som om jag gick på droger men min drog är kaffe, kaffe och måndag. Du ser, här babblar jag med text också. 😉 Älskar måndagar och min måndagslista, full av tacksamhet och positiva saker att fokusera på . Visst saknar jag barnen och familjen men att få längta efter dom är underbart, att få sakna lite känns härligt, att få vara jag och känna sig nyttig på ett annat sätt, behövd på ett jobb är underbart. Jag älskar måndagaaaaarrrr! 🙂

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Kul! Men måste vara lite petig, Alingsås alltså med ett L 🙂

 3. Tissel skriver:

  Men typ piss? Tentar 22,5 hp på torsdag och är så jävla nervös. Pluggat alla vakna timmar senaste 3 veckorna och saknar mina kompisar massor.

  MEN under julledigheten ska jag hänga med alla jag älskar och läsa någon av dina böcker och Lena Dunhamas bok. Ska bli såå myz.

  Ha det bra I Allingsås <3

 4. Majken skriver:

  Solen lyser försiktigt här & de e helt som attan, ingen långis me hunden just nu haha.. men pepp måndag it is, har massa ” roliga” samtal att göra så de blir lite ordning igen.. Va lätt man blir undanknuffad som sjukskriven..
  Sen ska ja börja träna igen efter 3 veckors uppehåll , har gått upp massa kilon för ja har bara deppätit! Hello julegris

 5. Anna skriver:

  Är jätteförkyld och hostar som en tok så det här får nog räknas som en pissdag =/

 6. karin skriver:

  Lite både och faktiskt. Har inte föreläsning förens vid två i eftermiddag vilket gör att man kan ta en lång sovmorgon…. Men å andra sidan är det så svårt att komma igång på morgonen då 😉

 7. Ulrika skriver:

  Piss. Vaknade av att grannen drog igång stereon på full volym. Jag kan sjunga med i texterna om jag vill. Är annars sjukt opepp på allt just nu. Ska göra mitt bästa för att släpa iväg mig till gymmet ikväll och träna och se om det blir bättre.

 8. Pepp! Det har varit tungt ett tag nu. Detta med att söka jobb är läskigt och frustrerande emellanåt. Sen är jag samtidigt tacksam för det jobb jag har under tiden jag söker juristjobb (jobbet idag är helt orelaterat till min utbildning) bara att 40 h i veckan där gör mig så trött.

  Men nu är det måndag, solen skiner, jag ska börja dagen med en promenad i friska luften och försöka få skallen fylld av de bästa av tankar. Cuz today is a good day 🙂

  Ha en härlig dag!

 9. Emma skriver:

  Piss. Hela helgen har varit psykiskt piss. Inget speciellt som hänt men känner mig helt i obalans och gråter för allt och inget. Vad är det för fel på mig?! (Well snart blir det ljusare ute och då hoppas jag att det blir ljusare ”inne” också)

  Oj vilken piss-kommentar. Sorry för att vara så negativ.

 10. Linda skriver:

  Det är måndag och jag har en morgon då jag inte känner mig vaken riktigt. Eller vaken å pigg är jag, men huvudet är kvar i sängen under täcket.

 11. Pepp! Solen skiner, min ena häst blev friskförklarad i fredags, en person jag tycker om kom och gav mig en kram, har haft en fin helg med goda vänner, fick gehör av chefen när jag framförde några synpunkter på vår verksamhet och så har jag nya, sköna byxor. Glad 🙂

 12. Jag är mittemellan. Varken piss eller pepp. Blir så otroligt trött hela dagen när jag måste gå upp vid fem. Men i eftermiddag ska jag på julmarknad med mina små favoriter och det kommer blir mysigt (förhoppningsvis 😉 )

 13. Apolonia skriver:

  Peppiss mandag !!! Venter…

 14. Helena skriver:

  Mer pepp än piss än så länge! Gick in i vecka 11 igår med första barnet och har mått (eller mår) för jäkligt sedan några veckor tillbaka. Just idag, med lite hjälp av Postafen, verkar det dock vara såpass okej att jag åtminstone kan köra en maskin tvätt eller två. Puh.

 15. Sandra skriver:

  Jag ar forkyld, rest 2 timmar till min praktik och kanner mig bara daligt. Jag fick reda po att jag ar gravid mindre an 2 veckor sedan, tydligen ar jag 9 veckor idag. Jag ar inte riktigt glad over dessa nyheter, eftersom the timing kunde inte ha vart samre. Men jag tackar gud varje dag att jag kan bli gravid och det ar en valsignelse. Jag hoppas nu bara po ett valmaende bebis.

 16. Cecilie skriver:

  Har en DRITT mandag etter en alkoholfylt fredag som endte med tidenes fylleangst og misting av både Mulberry veske, husnøkler, bankkort og sminke. Verdigheten forsvant vel en gang etter klokken tolv og etter en viss promille også. HUFF! Jeg hater singellivet. Men – denne uka her kan jo bare bli bedre enn helgen, så nå skal jeg komme meg på trening 🙂

 17. Gutterflower skriver:

  Var inte alls pepp på ny vecka imorse utan hade helst legat kvar och sovit hela dagen. Men så kom jag till jobbet och blev utmanad i jägarvila (en övning som jag hela tiden tänkt att jag är askass på) och går och vinner!! Haha och stort dessutom och blev halvt chockad över hur lätt jag gjorde 3.30 min (hade orkat minst en minut till). Så nu är jag asnöjd och sjukt pepp på att gå till gymmet efter jobbet och köra armar/axlar. 🙂 Min kollega är väl mindre nöjd med att ha förlorat hehe men det kan han ha… 😛

 18. C skriver:

  Ha ha, strykjärn…!

Lämna en kommentar