Så skönt att bli ompysslad


IMG_4173.JPG

Det måste vara min favoritsak i hela världen just nu. Bli sminkad, masserad och ompysslad över lag. Plåtningen gick fint! Det är inte ofta fotografer säger till mig att spänna ut magen, men nu var det:

Leeeeee, spänn ut magen!!

IMG_4169-0.JPG IMG_4172-0.JPG

Jag tror att jag gjorde bra ifrån mig. ☺️

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Så skönt att bli ompysslad”


 1. Maria skriver:

  Stort grattis till graviditeten! Det är du och hela din familj värd! Vi ska läsa din bok snacka snyggt i vår kurs presentationsteknik i skolan! Så taggad!

 2. Inte många kan bära upp beige men du är jättevacker i det =) Och, eftersom jag inte sagt det tidigare, stort grattis till graviditeten =)

 3. Ann skriver:

  Gratulerer med baby i magen! Jeg leser ofte bloggen din, og har fulgt deg i flere år. Spesielt i tiden det tok deg å bli gravid for andre gang – igår tok jeg meg selv i å si til mannen min at ”Elaine er endelig blitt gravid igjen!”. Han vet jo ikke hvem du er

 4. sara skriver:

  Ha ha såklart bjuder du den klassiska ”handen på magen” posen. Varför envisas alla gravida med detta? Handen är jämt och ständig på, under eller bredvid magen så fort en kamera kommer fram? Vad är detta? Är det någon man gör utan att tänka på det eller är det någon känsla av alla alla blivande mammor måste vara extra tydliga med att de faktisk väntar barn och har en kula på magen? //Frågan är inte alls ställd i en elak eller sur ton (vilket jag känner att jag måste poängtera du då ibalnd verkar uppfatta en del känsliga och udda frågor och kommentarer som ett påhopp) utan jag är bara nyfiken och frågvis på detta märkliga fenomen…:)

  • asd skriver:

   Mitt högst personliga svar: Så folk ska se att man är gravid och inte bara ätit för mycket mat 🙂 Jag är någon vecka längre än Elaine, och håller jag inte handen rätt ser jag bara rund ut, tyget går från bystet rakt ner över magen och man kan bara ana en graviditet 🙂 Plus att det kanske känns/är som att man ”bondar” med barnet, jag kommer ibland på mig själv med att sitta så med ett fånigt leende på läpparna när den lilla rör på sig.

  • Noomi skriver:

   Det är också bra för barnet att man stryker på magen för det kan barnet faktiskt känna och hjälper anknytningen.

 5. Jennie skriver:

  Wow, som du strålar! Där finns inte ens ett dammkorn kvar av dina ”mått-som-ett-anus-i-femton-veckor”, inte ens om jag kisar hör du 😉

 6. Gutterflower skriver:

  Men wow!! Vilka fina bilder! 🙂

 7. Stina skriver:

  Grattis fina Elaine!

 8. D. DeMarkey skriver:

  Oj vad lycklig du ser ut, så härligt att se, så underbart. Grattis verkligen!

Lämna en kommentar