Drömde att jag födde Frankenstein


IMG_4137.JPG

Och det var inte Gustav som var pappa utan Arnold Schwarzenegger. Jag blev helt chockad över hur barnet såg ut men Arnold log och sa ”the baby’s got my forhead”. Jag såg lite bekymrad ut över att mina gener hade sopats under mattan och att Arnold var pappan.

Jag har verkligen dynamiska drömmar nuförtiden. De känns så verkliga. Känns som att de talar till mig och undervisar mig. Spirituellt på något sätt.

Jag är förresten inte lika hungrig idag. Så skönt! Kanske har det att göra med att jag gick banans på Långbro värdshus igår och åt julbord till lunch.

IMG_4107.JPG
Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Drömde att jag födde Frankenstein”


 1. Sara skriver:

  Förlåt för näsvis och besserwissrig kommentar nu, men Frankenstein var faktiskt namnet på vetenskapsmannen, inte monstret. 🙂

  Grattis till bebisen!

 2. Sandra skriver:

  Haha älskar sjuka hormondrömmar! När jag var gravid drömde jag att det äntligen var dags att föda, men till min besvikelse kom det inte ut nån bebis utan en affisch med Messi…?? Jag gillar inte ens fotboll?? Men tänkte typ ”jahapp, får väl sätta upp den här på väggen då…”

  • Haha! Förlåt men eh… Messi! Underbart!
   Ni gravida verkar ändå ha det ganska skoj mellan varven 🙂
   En kompis till mig åt väldigt mycket apelsiner när hon var gravid med sin första och skojade om att hon skulle föda fram en grapefrukt. Hon fick en kattunge. I drömmen alltså. Hon blev väldigt förvånad, hon trodde ju det skulle bli en grape för tusan! 😀

 3. Josefine skriver:

  Hahaha! ”That baby’s got my forehead” hahaha

Lämna en kommentar