Julklappar


Jag är så julgalen detta år att jag önskar mig julklappar till Gustav var och varannan dag. Men jag har ett litet problem. När jag väl har önskat mig något så längtar jag så mycket efter klappen att jag köper en tidig julklapp till mig själv. Nu blev det en träningsväska.

IMG_4033.JPG

Kan inte fatta att jag aldrig har haft en träningsväska? Tar alltid med mina vanliga väskor och det sliter på dem. Nu ska jag önska mig ett par matchande träningsskor av Gustav och verkligen hålla mig från att köpa dem!

Köper ni också julklappar till er själva från önskelistan?

/Elaine, kliver av tåget från Uppsala mot son öppna föreläsning.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Julklappar”


 1. Sofia skriver:

  Hej 🙂 Jag är nyfiken på hur du tänker kring konsumtion (speciellt nu runt jul). I augusti hade vi använt upp jordens resurser (för året) och nu lånar vi resurser från kommande generationer. Bara textilkonsumtionen har ökat med 40% på tio år. I år har jag valt att ge jag bort gåvobevis och upplevelser! Hade varit intressant att veta hur du tänker 🙂

 2. Emma skriver:

  De klappar jag inte får brukar jag köpa efter julafton på rean, eller ja, dom klappar som plånboken tillåter hehe..

 3. Emma skriver:

  Ja! När jag hittat nått att önska mig så tänker jag ” kan jag ju lika bra köpa själv, NU!” ;)!
  Tycker dessutom att julklappar som man får, där någon tänkt till vad som passar en, är bättre än de på ”önskelistan”!

 4. Jaa alltså jag har passat på. Triwa hade 20% så jag beställde en klocka, men det fick bli min examenspresent (gick ut sommaren 2013, haha) eftersom tanken var att det skulle bli en klocka men jag inte hunnit hitta någon. Denna är dock perfekt!

  Har också beställt springskor pga akutbehov av nya! Och ett träningsmidjebälte för mobilen pga var också på rea. Sen så kommer jag inte få några julklappar ändå så det spelar ingen roll… 😉 Jag och min familj har en rätt sund relation till sådant (eller ja, rationell åtminstone).

  Tycker Sofias kommentar är intressant. Känner väl egentligen samma. Och tipsade därför om några kärleksfulla och genuina julklappar man kan göra själv: http://jennifersandstrom.se/2014/12/02/julklappstips-med-karlek/

  Puss och kram, ha en fin dag!
  /Jennifer, påväg med dagsfärjan till Stockholm

  Ps. Gud vad jag hoppas kommentarsfältet kommer förbättras. Ingen stress såklart. Men vill påpeka att jag inte känner mig lika motiverad längre att gå in för kommentarernas skull som jag många gånger gjorde på tidigare bloggen. Tycker det känns viktigt att du och Mama vet om det i alla fall! 🙂

Lämna en kommentar