Godmorgon


IMG_3985.JPG

Hoppas att ni har sovit gott! Det har i alla fall jag. Jag känner mig harmonisk på något sätt över att ha berättar mitt tillstånd och dessutom fattat några beslut – mellanlägen oavsett sammanhang känns inget vidare.

Idag ska jag få lyssna till bland annat Richard Branson på Stockholmsmässan som Bestseller anordnar. De anordnade samma evenemang när jag, Tony Blair och Skavlan föreläste. Stor sak ändå!

IMG_3990.PNG

För er i Uppsala och i närheten som känner er spontana så har jag en öppen föreläsning ikväll för Winab. Temat är Vardagsmakt! En härlig AW kanske? Från 18.00-20.30 och biljetten för att få vardagsmakt kostar 395. Här hittar ni biljetterna, hoppas att vi ses!

IMG_3993.JPG
/Elaine, sätter sig till rätta och inväntar den första föreläsaren Geir Lippestad.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Godmorgon”


 1. C skriver:

  Det är som att du har ett såntdära moment när du bara stannar upp och betraktar vad du har åstadkommit med ditt liv fram till den här punkten. Tänk om du kunde ha läst det där blogginlägget för tio år sedan. Du skulle ha sett att du hade familj, ett drömjobb och du kan t.o.m inbjuda människor sådär härligt spontant till ditt egna event.
  Du är för bra!
  Du gör rätt.

 2. preggo skriver:

  Så himla glad för din skull! Jag är gravid i v 18 efter mycket kämpande med sjuka foster som vi fått avbryta och missfall. Är så otroligt tacksam att det ligger en frisk liten bebis i min mage! Grattis igen, känns kul att vara gravid ”tillsammans”

 3. DeMarkey skriver:

  Kan tänka mig hur du svävar på moln, efter såna underbara besked. Är så vansinnigt glad för din skull. <3

  Lycka till med allt idag.

 4. Sandra skriver:

  Jättestort grattis! Så himla konstigt att man kan bli så glad för nån man inte känner, men härligt också 🙂

 5. C skriver:

  Elaine! På fredag och lördag är det en mat för livet-mässa som du borde gå på om du har tid. Det är för folk med celiaki och laktosintolerans. Det är en massa leverantörer som är där och man får provsmaka en massa olika bröd och produkter och köpa till ett billigare pris. Se affischen för mässan nedan =) Jag har gått varje år sen jag var liten.

  http://www.allergimat.com/massan/A4-affisch-matforlivet-2014.pdf

Lämna en kommentar