Tack för alla gratulationer


IMG_3971.JPG

Jag är så lycklig över att det här lilla livet äntligen valde att landa i mig. Tack för alla era glädjetjut, läser varenda ett och det värmer så! Ni har ju varit med så länge och VET vilken smärtsam resa det har varit.

Jag är ändå glad att jag valde att berätta om min sorg utan detaljer bara för alla er där ute som fortfarande kämpar, drabbas av missfall osv. Barn är en gåva som är få förunnat, tack snälla Gud universum och alla orangutanger där ute!

Bloggvännerna har ordet

81 svar till “Tack för alla gratulationer”


 1. f skriver:

  Ja! Tusen miljoner grattis!
  själv har min fru bf om 9 dagar! Våran första.. och jag är så spänd och förväntansfull.

 2. Moa W skriver:

  Jag har följt din blogg sedan jag klickade på en länk från Blondinbellas blogg då hon berättade om din första graviditet. Jag har en pojke bara ett par veckor äldre än Matheo. Blev så glad då jag läste att du äntligen, äntligen blivit gravid igen att jag – liksom många – blev alldeles tårögd. Hade jag suttit hemma istället för på jobbet hade jag garanterat börja böla. Är så glad för dig och din familjs skull… verkligen GRATTIS!

  Är själv gravid med nummer två, i 27:e veckan. Ser så mycket fram emot att följa din graviditet. Du skildrade det med både humor och kärlek när Matheo låg i magen.

  Vad gäller Mama-flytt så tycker jag du gjorde helt rätt. Hoppas det här ger dig chansen att tillbringa mer tid med Gustav och Matheo och så småningom om lilla nykomlingen.

  Grattis igen! :-*

  Hälsningar Moa, som aldrig träffat dig men är så förbannat glad ändå.

 3. Jennie skriver:

  Åhhhh helt underbart Elaine! Grattis till er!

 4. Ida skriver:

  Stort grattis!!!!

 5. På den här nya bilden med en rosa blus är du fantastiskt vacker Elaine! Spännande med en ny portal, hoppas du har makten att förbättra kommentarsfältet för alla Mama-bloggares skull 😉

 6. Josefine skriver:

  Ååååååh vad glad jag blir!!! Jag är ingen flitig kommentator (säger man så? Äsch, jag säger så!) men jag har läst din blogg en längre tid. Och vill ju såklart säga grattis och skicka massor av kramar! Yippiiiiie!!!

 7. Lydia skriver:

  Stort grattis! Är så glad för er skull! ❤️

 8. Sandra skriver:

  Stort grattis! Så härligt att höra! Har följt din blogg länge nu. Nr två har varit väldigt svårt att få till för oss oxå och vi har precis påbörjat IVF-behandling. Så nu hoppas jag oxå på ett plus snart! Stort grattis igen

 9. Sanna skriver:

  Grattis Elaine och Gustav! Och heja dig och alla andra coola människor som kämpar för att få vara med och skapa våra framtida supermedmänniskor!

 10. Anna skriver:

  Grattis fina Elaine! Jag har följt din blogg länge nu och är verklige glad för din, Gustavs och Matheos skull

 11. Nu verkade resten av min kommentar ha försvunnit. Jag skrev faktiskt inte bars grattis pluffo. Jag skrev att jag är sååå glad för din skull. Kram

 12. Linda skriver:

  Men Gud vad roligt! Sååå otroligt glad för er skull!

 13. Mimi skriver:

  MEN ÅH GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! Nå ble jeg virkelig glad og alldeles varm inni meg, så helt fantastisk fint for dere!!! NYT det og det skal bli så himla gøy å følge dere. Jeg begynte å følge deg da du var blitt gravid med Matheo, og du er en av de få bloggene jeg alltid må innom fordi hvis ikke føles det som om jeg savner kontakt med en gammel venn. 🙂 Grattis igjen!!

 14. Amanda skriver:

  ÅH, vilken lycka att ett litet barn/syskon valt just er familj!! Har varit på bra humör hela dagen (trots tentaplugg till tenta från helvetet..), sedan jag läste om nyheten 😀

 15. Susanne skriver:

  Så glatt besked! Tycker du är så härlig och jag gillar att du är i stora drag ärlig i den där få-barn-karusellen! <3 kram!

 16. Emelie skriver:

  Verkligen härliga nyheter! Stort grattis till er!

 17. Zerina skriver:

  SÅ JÄVLA GLAD för din skull! får typ tårar i ögonen har inte kollat din blogg sen du tog bloggpaus.. ÅHHHH så kul grattis<3

 18. Sofia skriver:

  Detta har varit en riktig skitdag för mig. Ont i huvudet, pms och missförstånd och ångest på det. Och så går jag in här och ser att du är gravid och tårarna bara sprutar. Alla mina negativa känslor omvandlades till ren och skär lycka! Jag kan inte i ord beskriva hur glad jag är för er skull och över att så fantastiska människor får ge världen ännu ett barn. Åh!! All kärlek till dig och din familj Elaine

 19. D. DeMarkey skriver:

  Jag är också glad att du valt att berätta om din sorg om att inte kunna bli gravid, för det är det som gör att man verkligen blir såååå glad för din skull nu när du äntligen blir det efter sån lång tid. Jag berättade direkt för mannen som inte ens förstod vem och vad jag pratade om. Nä juste, vi är ju faktiskt inte kompisar, men ibland känns det som att man känner dig och delar glädjen precis som om du hade vart en vän. Ha ha vad mysko man kan vara.

  Grattis igen.

 20. Magdalena skriver:

  Finaste, underbaraste Elaine! Jag känner ju inte dig personligen men jag blev så fantastiskt glad över att läsa att du väntar barn igen! Både för din och Gustavs skull men även för det lilla livet som ska få komma till en så fin familj som er <3 Lycka till med allt, jag kommer självklart fortsätta följa din resa här hos MAMA.

 21. Hanna skriver:

  Grattis Elaine!!!!! Jag har haft en skitdag. Men kommer hem från jobbet och upptäcker via Bellas blogg att du väntar barn!! Fick mig genast på lite bättre humör. Framtida barnet är lyckligt lottad som får ha dig som mamma. All lycka!!!

 22. Kajsa skriver:

  Ååååh hurra <3

 23. Malin skriver:

  Grattis underbaring! <3

 24. Isabelle skriver:

  Hej!
  Jag följer Blondinbella på Facebook och där såg jag nyheten om att du är gravid! Fastän jag inte känner dig mer än genom bloggen sedan några år tillbaka så blev jag så glad! Jag känner till att du längtat efter att bli gravid igen och har tyckt att du varit så cool i hela den här grejen, liksom, ”tänker inte sörja det som inte sker utan istället glädjas när det händer”. Jag blir peppad av dig och det ger mig hopp inför den dag då jag och min nyblivna fästman också ska försöka bli en till.
  Tusen lycka-till kramar!!

 25. Lina skriver:

  Åh vad roligt för dig! Stort stort grattis. Jag tror aldrig jag blivit så glad över att få veta att någon person jag inte känner väntar barn

 26. Fanny skriver:

  SÅ himla glad för er skull! Grattis, grattis, grattis 😀

 27. Martina skriver:

  Grattis

 28. Lisen skriver:

  Grattis Elaine!
  Jag har följt dig ända sedan du gifte dig ungefär och blev så glad när jag läste att du var gravid igen. Till och med så det kom glädjetårar i ögonen. Så grattis igen 🙂

 29. fanny s skriver:

  Men åååååh detta har jag helt missat! Stort grattis Elaine och Gustav!!! Underbara nyheter! Tack gode Gud! (Ja, jag har bett för att ni ska få en liten bebis :)) KRAM!!!

 30. Caroline skriver:

  Åh va kul! Stort grattis!

 31. Mia skriver:

  Men åh vad härligt! Har verkligen sett fram emot den här dagen. Började väl ana runt bloggtorkan men man vet ju aldrig. Spännande att få följa med på resan igen

 32. Sara skriver:

  Så härligt för er! Underbara nyheter! Må så gott.

 33. vickan skriver:

  Stort stort grattis till dig å hela din fina familj! Som jag hållt tummarna för er! Mitt i mitt egna kämpande kommer glädjetårararna för att du äntligen väntar smått igen. Kram å kärlek

 34. Jenny skriver:

  Grattis fantastiska Elaine! Så glad för er skull!

  Misstänkte det dock när du skrev att brösten blivit större och under ”bloggtorkan”. 😉

 35. Johanna skriver:

  STOOOOOORT GRATTIS! Äntligen jag hoppas att du får fortsatta bra veckor av din graviditet =) kramar till din familj

 36. Anna distriktsköterske som längtar skriver:

  Ett jättestort grattis! Hade mina misstankar, följt din blogg sedan 2012

 37. S skriver:

  Grattis, grattis, grattis!!! Tårarna rinner när jag läste nu precis fastän jag inte känner er. Fick nr 2 i somras och det är såå härligt och såå jobbigt. Men mest härligt. Stor kram tull er

 38. s.s skriver:

  MEN JA!!!!!!! GRATTIS!
  nu fälls det glädjetårar från en lillasyster på nätet. har bett för er å e så glad för dig och familjen. KRAM! 😀

 39. H skriver:

  JÄTTEGRATTIS!!! 😀

 40. Mikaela skriver:

  Åååh grattis Elaine!! Jag är så glad för eran skull 🙂

 41. Johanna skriver:

  Hurra!! Stort grattis 🙂

 42. Elaine vet du. Jag tänkte att det kanske var så för ett tag sedan. Det var någon bild du la ut på bloggen och jag tyckte att hela ditt uttryck skrek att du var gravid. Fast jag ville inte skriva något. Jag tänkte att du inte hade berättat för att du inte ville berätta. Eller så kanske det inte alls var så och då hade de inte varit en rolig kommentar att läsa. Jag blev så glad för er skull. Efter allt. Böner eller beställningar, kalla det vad ni vill men det funkar. Grattis igen! Kram

 43. Maria skriver:

  Gud vad kul!! GRATTIS! Idag när det var föreläsning på min skola (folkuniversite i gbg) pratade föreläsaren massa gott om dig. Han frågade om någon i klassen visste vem var. Jag var den enda som räckte upp handen och svarade stolt terrordådet (haha autocorrect för retorikexpert). Kände mig stolt över att jag visste vem du var(Hur vet dom inte det?) Och blev konstigt nog stolt när föreläsaren pratade så gott om dig. Klockade in på din blogg nu för första gången idag och blev stolt och glad över att du inte gett upp och har nu en fin liten spark i magen!!

 44. Christina skriver:

  Å, vad härligt! Grattis till pyret i magen! Hoppades att det var anledningen till bloggpausen och mycket riktigt var det ju så! Önskar dig en fin och mysig graviditet, hoppas du får många toppen! Fick mitt andra barn för några månader sen (har en 3-åring också) och hade ett utomkveds mellan dessa graviditeter så jag förstår hur du längtat. Njut av tiden som kommer nu.
  Stooora kramar!

 45. Alex skriver:

  Hej och ett stort grattis! Har ni sett den här julkalendern som är full med saker att göra för att stressa mindre och njuta mer, och förhoppningsvis göra både er själva och andra gladare under jul. Finns ”tyvärr” bara på instagram: http://instagram.com/engodjulkalender

 46. Ida skriver:

  Åh vad roligt! Grattis till dig, den blivande pappan och den blivande storebrorsan!

 47. KattaMazarin skriver:

  Har följt dej ett bra tag, så där lite avvaktande. Har inte alla gånger riktigt förstått om jag gillar dig, eller följer dej av nån nån mindre smickrande anledning. Nu fick jag en tår i ögat och inser att jag verkligen tycker om dig. Tog ett tag, och ibland inser man kanske inte att man gillar nån förrän nånting HÄNDER. Eller kanske inser att man ogillar nån också för den delen, men gud så rörd jag blev av detta och glad. Utbrast till min man ”men ohh så härligt!!!” utan vidare förklaring men så är det. Stort stort grattis!!

 48. J skriver:

  Vad fantastiskt Elaine! Så kul för er!!!!
  Vi har försökt bli gravida länge men det går inget vidare och det ger hopp om framtiden att se hur bra det gått för er nu. Vill du dela med dig av vad som hjälpte er?
  Kram

 49. Amelie skriver:

  Vilken lycka!

 50. Cissi Wallin skriver:

  Sist på bollen, men grattis!! Och välkommen till klubben… ❤️

 51. Ida skriver:

  Åh vad roligt! Blir så glad för din skull. 🙂 grattis! <3

 52. Sanna ek skriver:

  Stoooort GRATTIS!!! 😀 har inte haft nå internet på nästan en vecka och det första jag läser är att ni är gravid och Gud så lycklig jag blir för eran skull!! Njut av detta lilla mirakel! Många kramar Sanna

 53. Anna Fenton skriver:

  Grattis! Gud var roligt! jag blev riktigt glad när jag startade datorn i förmiddags och läste ditt inlägg! <3

 54. Helen skriver:

  Jeg gråter mine arme tårer, KJÆRE ELAINE – endelig!!!! Jeg er så glad på dine vegne! GRATTIS GRATTIS <3 <3 <3

 55. Mehrako skriver:

  Stort grattis Elaine!! Är verkligen glad för din skull!

 56. Linda skriver:

  Grattis till dig och hela familjen! Jag har läst din blogg länge och har misstänkt ett tag att du var gravid. Precis som jag sett båda gångerna på Bella att hon var gravid kunde jag se det på dig med. Tror det är min super power!
  Återigen Grattis! Jag är väldigt glad för er skull

 57. Malin skriver:

  Grattis! Vad roligt att höra! Blir så glad för er skull och känner samtidigt hopp om att vi oxå ska få uppleva undret av ett nytt liv igen! Kramar från en som fortsätter längta efter det där +et

 58. Caroline skriver:

  Stort grattis och lycka till! 🙂

 59. Sanna skriver:

  Jättegrattis!

 60. Julia skriver:

  Grattis! Tjoade högt rätt ut när jag läste nyheten via bellas blogg! Har följt dig enda sen du avslöjade graviditeten med matheo! Är SÅ glad för er skull!

 61. Åh tusen tusen grattis till dig!!! Blev så glad och rörd här att jag började gråta <3 All lycka till er!

  Kram Elin

 62. C skriver:

  Åh vad roligt, STORT grattis!!! Tycker att du ska berätta mer om vad du gjorde för att bli gravid igen, om du gick på utredning etc. Ofrivillig barnlöshet måste lyftas upp.

 63. Sandra skriver:

  Så roligt, stort grattis till er!

 64. Sara skriver:

  Stort grattis till er!! Blev så glad för er skull när jag läste ditt inlägg att det kom glädjetårar! Önskar er all lycka med tillskottet i
  familjen! ❤️

 65. Mee skriver:

  Åh vad glad jag blir!! Grattis grattis grattis!!

 66. Samanta skriver:

  Så underbart ju! Och sedan är vi exakt i samma vecka! Lite kul då vi också har kämpat och nu väntar vårt första lilla hjärta!

 67. Malin skriver:

  Stort stort grattis! <3

 68. malin skriver:

  Massa grattis till dig och din lilla familj! Att bli fyra är mäktigt!

 69. Paulina skriver:

  Åhh vad glad jag blir av att höra denna nyhet. Min vän skrev till mig ”Elaine är gravid” för vi båda följer din blogg och vi blev såå glada för er skull. Vi sa båda två att de är du VÄRD! Goda ting kommer till goda människor, min vän. Önskar dig lycka till och kommer följa din väg. KRAM

 70. Tina skriver:

  Åh grattis, vad kul! Vad säger Matteo? Förstår han? Så roligt för er!

 71. muminmamman skriver:

  Hej grattis till bebisen i magen.Jag undrar hur du planerar göra med träning under graviditeten?Jag är just nu i val och kval att jobba på en sladdis.Som ogravid tränar jag hyfsat mkt och det är viktigt för mej att vara i form.Promenader,javisst men utöver det?vad är okej och inte?Har letat info om detta men hittar inte mkt.Mvh

 72. ... skriver:

  Åååååååh!!! Elaine!!!! Jag är så glad för din skull att jag nästan börjar gråta!!! Tusen och miljoners grattis till dig & Gustav och till eran prins som ska bli STOREBROR!
  Massa kärlek ❤️

 73. Sara skriver:

  Åh, stort grattis! Jag är en av dom som fortfarande kämpar på ett syskon. Var det så för dig som alla säger, att det blir när man slutar tänka på det? Hade isf varit kul att höra hur du lyckades sluta tänka på det, jag klarar det iaf inte, suck. Vi ska prova med IVF efter nyår, håller tummarna att det funkar. Kram

 74. Johanna skriver:

  Så fantastiskt härligt! Stort grattis!

 75. Maline skriver:

  Åh Elaine! Vad glad jag blir för er skull!
  Bamsekram till dig och din växande fina familj!

 76. Hanna skriver:

  Blev så glad på riktigt när jag läste att du äntligen var gravid! Trots att jag aldrig träffat dig utan bara följt bloggen 🙂 stort varmt grattis!!

 77. Cecilia skriver:

  Ett stort grattis!!!

 78. elliephanten skriver:

  Grattiiiiiis! gud vad kul för dig 🙂

 79. Liv skriver:

  Det er sjukt at man kan bli så glad på vegne av en person man ikke engang kjenner! Grattis med graviditeten! ❤️

Lämna en kommentar