Svaret är…


Ja, jag är gravid och en orangutang! Känns galet och overkligt, ni vet ju att jag har längtat efter en till bebis. Gustav vill inte gå ut med vilken vecka vi är i så jag respekterar det trots att jag själv inte tycker det är en big deal. Men vi är i alla fall förbi vecka 12, det kunde ni lista ut själva. Och jag är i den där plufsperioden då man inte kan veta huruvida jag är mullig eller gravid. Inte världens härligaste period direkt.

Jag har mått som ett anus de tretton första veckorna. Där har ni förklaringen till varför bloggandet har gått så trögt. Det var exakt samma sak förra gången jag var gravid. Ni veteraner på bloggen listade nog ut det tidigt. ”Ahhhh, Elaines hjärna fungerar inte. Hon är på tjocken!” You know me!

Även om jag är glad så har det varit en tuff omställning för kroppen. Från att ha varit i mitt livs form till att plötsligt ha kondition som en 80-åring och vara hungrig som en varg. 6 kilo har jag gått upp. Såg att Bella har gått upp ett kilo i vecka 20!!! Kul. Nej, nu ska vi inte jämföra oss. Men graviditetens krafter är mäktiga. Jag har ätit ALLT som har kommit i min väg, jag har inte haft kraft att motstå. Nu, äntligen mår jag någorlunda normalt. Jag har gått från att kunna göra 8 chins till 3 chins och det är TUNGT. MEN det ger fortfarande träning. Ingen styling direkt, men jag går i alla fall till gymmet.

Jaha mina vänner, efter 4.5 år på egna ben så fick äntligen Mama chans på mig. Jag tycker det är en mysig portal och passar min livsfas. MEN det är några funktioner jag vill ska vara bättre som kommentarsfältet och våra hjärtan som var så bra. Kommentarerna är ju halva bloggen så de får inte krångla.

/Elaine, hoppas innerligt att alla hennes bloggvänner vill följa med på resan här.

Bloggvännerna har ordet

209 svar till “Svaret är…”


 1. Nina skriver:

  ÅÅååhh grattis till er alla i familjen, så spännande! Jag har förstått det, kul att man hade rätt! Såå roligt. Lycka till

 2. Marcus skriver:

  Grattis till er båda, du är en härlig person! 🙂

 3. Annika skriver:

  Grattis! Jag fick tårar i ögon, så kul för er grattis, grattis!

 4. Maria skriver:

  Åh grattis! Började gråta lite här av glädje!

 5. Hope skriver:

  Vilka fantastiska nyheter! Grattis Elaine!

 6. Malin skriver:

  Stort grattis Elaine! Vad glad jag blir för din skull. Har följt din blogg i ett par år och detta var verkligen en härlig nyhet 🙂

 7. Johanna skriver:

  Elaine jag sitter här med tårar av lycka för er skull! Tänk att man kan bli så glad för någon annan <3 och ser att många med mig känner likadant, så glatt!

  Hoppas få följa med på en spännande resa. Älskar när du följer drömmar och får oss att inspireras av dig. En chins-mama dessutom. Coolt! Och härligt att 2015 blir familjen Eksvärds är.

  och på tiden att du får betalt för bloggandet, det är du värd. En portal son känns Elaine också.

  Grattis och varma lyckönskningar och kramar om vartannat! Du är fantastisk!!

  (Wow en sådan lovebomb)

 8. Emma skriver:

  Men jaaaaa!!! 😀

 9. Malin skriver:

  Grattis!!! Blir sååå glad för din/er skull, vet ju att ni längtat så lääänge. Detta gjorde min dag! Fler bebisar åt folket! Kram

 10. Emmi skriver:

  JAAAA! 😀 All lycka och kärlek till er! Grattis fina ni!

 11. ElinPelin skriver:

  Tjohoooo!!! Grattis Elaine!

 12. Clara skriver:

  Lustigt det där med hur man kan bli så otroligt glad för någon man inte känner. Stort grattis till tillökningen, vilken lycka!! Det ska bli spännande att följa med på resan ❤️

 13. Sussi skriver:

  GRATTIIIIIIIS: 😀

 14. Marlene skriver:

  Stort jättegrattis! Så härligt med en liten bebis 🙂

 15. N.B skriver:

  MEGA grattis!!! <3 Pirrade till i magen av lycka när jag läste de orden

 16. Veronica skriver:

  Wiiiiiii!! 🙂

 17. Therese skriver:

  GRATTIS GRATTIS GRATTIS! 😀

 18. Sandra skriver:

  Grattis Elaine! Så glad för er skull.

 19. Anne skriver:

  Stort grattis, verkligen roligt! Hade mina aningar när tröttheten och bebisbilder på Matheo dök upp i bloggen =)

 20. Lisa skriver:

  Stoooort grattis!! Och japp, det har jag misstänkt ett bra tag…!

 21. Malin skriver:

  Gratulerar Elaine!!! Gud så fantastiskt underbart!!!

 22. Jeanette skriver:

  ÅÅH hoppade till av lycka! Du är sååå värd detta! Grattis.

 23. Ingrid skriver:

  ÄNTLIGEN!!! Glädjetårar i ögonvrån för dig och din familj. Och dessutom skänker din lycka hopp åt de som kämpar. Varma kramar från en lycklig mjölkproducent med ständiga öppettider.

 24. Katja skriver:

  Åh vad härligt för er, grattis! Jag hade inte hittat din blogg förra graviditeten så det ska bli kul att följa dig nu 🙂

 25. Jossan skriver:

  Grattis!! Vad kul!

 26. Lisa skriver:

  Vad roligt Elaine, stort grattis! Har följt dig länge och önskat er ett syskon!

 27. Z skriver:

  Hurra!!! Blir så lycklig för er skull!

 28. Moa skriver:

  Stort grattis!! Blir liksom många här alldeles rörd, det är så fint! All lycka till hela familjen!

 29. Ida skriver:

  Grattis till er! Roligt då vi alla vet här hur ni har velat haft ett andra barn så länge. Oftast blir ett barn till när man inte stressar över det 😉 btw så man kan följa denna blogg på bloglovin. Kan inte hitta denna blogg just nu där! Vill inte missa ett inlägg från dig! 🙂 Kram

 30. Tashielisious skriver:

  Åh Elaine, jag är så glad för din skull! Självklart hänger jag med till den nya bloggportalen! Ett stort grattis till hela familjen <3

 31. Finner mig själv sitta på toa (ja jo, de flesta bloggar hinner läsas på toa…) och bli rörd och överlycklig för er skull. Stort, stort grattis till er!! Och kul med ny bloggportal!

 32. Herreherreguuud va kul!!! Blir så himla glad för er skull 🙂 Vad kul för er! MegaSTORT grattis!!! 😀

 33. Cecilia skriver:

  Herregud Elaine, jag är så glad att jag är på gränsen att hysterigråta haha.. 😀 Grattis gånger en miljon <3

 34. Johanna skriver:

  Äntligen, stort stort grattis!! Så glad jag blev för er skull. Hoppas du snart mår bättre och självklart fortsätter jag och följa dig här!
  / Johanna

 35. Carro skriver:

  HURRA! Som jag längtat efter det här beskedet!!!! Gråter en skvätt lyckotårar för er skull och inte för att vara den som är den…meeeen…anade detta!!! ✌️

 36. Lisa skriver:

  Vilka underbara nyheter, äntligen! Det ska bli så roligt att följa graviditeten!

 37. Unga Fru Kajson skriver:

  Elaine!! Stort grattis, blir helt tårögd av lycka för er!!! Hälsa Gustav!

 38. Emma skriver:

  Stort grattis Elaine! Helt fantastiskt ❤️

 39. Marie skriver:

  Härligt! Grattis!
  Har själv plussat för första gången på 4 års försök idag! 🙂

 40. Martina skriver:

  Åh grattis!!! Så kul att höra!

 41. Mrs K skriver:

  Stort grattis! Underbart att få uppleva ngt som man längtat efter länge!! Lycka till!! Har följt din blogg i ngr år och hade lite på känn att det kanske var ngt på G… 😉

 42. Olivia skriver:

  Wow! Vad roligt, grattis! 🙂 äntligen

 43. Amanda skriver:

  Helt sjukt det här! STORT grattis! Men vaknade imorse och kunde inte somna om… Och fick bara känslan, oj jag tror min favoritbloggar Elaine är gravid… Och så var det sant! Haha känner mig lite synsk!

 44. Linnea skriver:

  Stort stort grattis

 45. Superfantastiska nyheter! Både graviditet och kommande pluttebebis och att du blivit ihop med mama.

  Stort grattis!

 46. Marit skriver:

  Grattis fina ni! En sådan underbar nyhet, jag är så glad för er skull!

  Klart vi följer med, lämnar aldrig min favoritbloggare därhän

 47. Isabelle skriver:

  Woho grattis!

 48. Emelie skriver:

  Så underbart! Stort grattis till hela din familj, ska bli kul att följa din andra graviditet, du är bäst!

 49. Sara skriver:

  Vad kul, grattis!!!

 50. Frida skriver:

  Ååh grattis!!

 51. Birthe skriver:

  Stort GRATTIS!!

 52. Hilda skriver:

  Åhh så glad jag blir! Vi var gravida samtidigt när du väntade Matheo, jag fick min son september 2012. Nu är jag gravid med bebis nr 2 som är beräknad 24 april. Du anar inte hur ofta jag har tänkt på dig eftersom jag vet hur mycket du längtat efter ett barn till. Många kramar från en glad blivande 2-barnsmamma till en annan

 53. Emma skriver:

  Åååh GRATTIS!! Har precis sminkat mig och nu rinner tårarna,jisses vad glad jag är för er skull! Otroligt roligt för er!

 54. Marie skriver:

  Vad jag blir för er skull! Grattis! <3

 55. Annika skriver:

  Stort grattis!!!! Vilka härliga nyheter!

 56. Kristina skriver:

  Grattis! Vilka fantastiska nyheter!! Blir så glad att det kommer glädjetårar❤️ Jag som varit orolig att du inte mått bra då bloggandet inte varit sig likt, så underbart att orsaken var ett litet frö! Grattis igen!! Kram

 57. Sofia skriver:

  Wow, grattis!!! Blir så glad!! Stort lycka till från en trogen läsare som inte kan sluta le. 🙂 ♡♡♡

 58. Elin skriver:

  Stort GRATTIS!!!

 59. kattis skriver:

  Åh stort grattis!! Vad glad jag blev nu på denna annars urtrista dag, vet att ni kämpat med detta 🙂 bara att köra på med träningen det kommer gå galant!

 60. Sandra skriver:

  Så stort grattis! Har följt dig länge och glädjs verkligen! Vi har ett barn och fick för ett litet tag sen ett sent missfall..blev då så rädd att inte kunna får några fler barn..men skam den som ger sig är du ett tydligt betyg på..tack för att du delar med dig av ditt liv..och jag kommer givetvis följa dig..stor kram!

 61. LM skriver:

  Aaaah! Grattis bästa bästa BÄSTA Elaine! Nu kom t.o.m. tårarna här på kontoret, blev bara så himla glad för er skull <3. Stort grattis till hela familjen, en fantastisk nyhet!

 62. Emma skriver:

  Ååh jag visste det! Dina växande bazokas, bloggpausen och nesting-inlägget om nytt hus! Så roligt och är så glad att jag får följa både dig och Bella just nu! 😀

 63. Gutterflower skriver:

  Aaaaaaah herregud vad glad jag blir för din skull!! Och för Gustavs och Matheos också förstås, men mest för dig. 🙂 Så himla roligt! Stort grattis! 🙂

 64. Sanna skriver:

  Åh Elaine! Om du visste hur glad jag är för din skull!! Sitter påväg från BM (är i vecka 25 med andra barnet, första lika gammal som Mattheo) och jag gråter av lycka för er skull!!! Herregud som jag gråter!!! Så stort grattis grattis! Ska bli så roligt att följas åt denna gång också! Stor kram!

 65. Marie skriver:

  Stort grattis till dig och din familj! : )

 66. Maria skriver:

  Grattis! Åh vad roligt för er!!

 67. S. skriver:

  VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS!!!!

 68. Veronika skriver:

  Men ja! Grattis vad roligt! Blev lite gråtig när jag läste dina inlägg. Stor kram

 69. Malin skriver:

  Åh vad ROLIGT! Jag såg detta på insta när jag satt i möte nyss och råkade klämma fram ett spontant YAY! mitt i en kollegas presentation… ops

 70. Kristina skriver:

  ÅHHHH jag skrek rakt ut när jag läste att du var gravid! Sedan fick jag tårar i ögonen, hrrm… Hursomhelst, megagrattis till dig och G!

 71. Therese skriver:

  Stort grattis!! 🙂

 72. Cilla skriver:

  Jag visste det! Så himla roligt, grattis 🙂 Jag är själv gravid med mitt första barn, i vecka 17. Jag började läsa din blogg i samband med dina förra graviditet så jag har följt dig länge och trogen. Har haft förmånen att lyssna på en föreläsning med dig dessutom och sedan dess är jag hooked. Ska bli jätteroligt att följa din graviditet också 🙂 Och du, skit i hur andra ser ut och gör. Jag har klivit upp 8 pannor hittills och känner mig som en valross. Jag kommer att rulla fram innan den här resan är över.

  Kram till dig E!

 73. Maggie skriver:

  Åh! Fantastiskt! Stort grattis, heja dig! Lycka till, det ska bli fint att fortsätta följa dig!

 74. em skriver:

  Åh Grattis!! Har inte följt dig så länge men har ändå haft en magkänsla att det kunde vara bebbe på G. Härligt! Kämpa på i plufsperioden, den går över som du vet 🙂 själv sitter jag här med en två veckors guldklump o ser fram emot att få följa din resa!

 75. Andrea Göteborg skriver:

  Åh! Stort stort grattis! Äntligen, vad roligt för er! Så glad för er skull! Många kramar från en mycket trogen läsare – sen några år tillbaka! 🙂

 76. Lisa skriver:

  måste ju också få säga grattis till graviditeten. Härligt!

 77. Emelie skriver:

  Gud vad roligt!! Stort grattis till hela familjen 🙂 (från en som också fick kämpa länge för att bli gravid) 🙂 🙂 🙂

 78. Sandra skriver:

  Stort grattis till er!! Såg precis på instagram och fick ett stort leende över hela ansiktet och blev så glad för er skull, eftersom du tidigare delat med dig om din önskan efter ett till barn. Lycka till med allting!

 79. Emma skriver:

  Åhh vad kul för er!! Grattis fina du!!

 80. Sofia skriver:

  ÅH, så roligt! Stort GRATTIS!

 81. Ronja skriver:

  Får man svära? Jag känner bara FUCK YESSS!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni är så värda det här. Åh vad jag längtar att få följa er resa genom detta. Möcho löööv!

 82. Lovisa skriver:

  Stort grattis! Går inte att inte bli glad för er skull! Matheo kommer att bli en så fin storebror!

 83. Evelina skriver:

  Stort grattis till er alla tre! Har hållit tummarna 🙂 Kram

 84. Anna skriver:

  Åh! Från djupet av mitt hjärta: grattis!!!

 85. Amelie skriver:

  Grattis!!!! Blev helt tårögd, så glad för er skull!

 86. anna skriver:

  Men Åh, världens största GRATTIS! Blev så oväntat (haha) glad när jag läste 🙂 Äntligen! Men åh 🙂 Grattis igen!

 87. nina skriver:

  Men Gud! Här sitter jag och lipar!!!!!
  Har följt dig så länge och Gud va D lycklig jag känner mig just nu!!!
  Stort stort grattis fina fina du!!!

 88. Ylva skriver:

  Men hurra, Elaine! Jag har allt misstänkt det 🙂 Vad roligt, roligt, roligt! Våra stora barn är jämngamla (M är någon vecka äldre än min tjej) och vi fick precis en liten. Det ska bli såååå kul att följa er! Grattis igen!!!!

 89. Ida skriver:

  Då är vi i samma sits. 🙂
  Jag är väldigt tidigt, plussade förra veckan. Men så underbart!
  Grattis! 🙂

 90. Hanna skriver:

  Åh grattis Elaine! Dubbel lycka, min storasyster på nätet är tillbaka och dessutom gravid 😀

 91. Jenny skriver:

  Åh, jag brukar inte kommentera i vanliga fall men nu måste jag! Stort grattis! Blev faktiskt lite tårögd när jag läste detta då jag följt dig bra länge nu

 92. Anna skriver:

  JAAAAAAA! Så himla glad jag blir för er skull! Jättestort grattis! Jag plussade för en vecka sen och min hunger har ökat markant.

 93. Karin skriver:

  Grattis!!! Jag är också gravid, i v 14. Känner igen det där med att äta ALLT! Hurra för oss!

 94. Em skriver:

  Stort grattis!

 95. Cicci skriver:

  Hurra!!!

 96. amanda skriver:

  Tänk att man kan bli så glad för någon annan skull!! STORT JÄTTE MEGA GRATTIS!!

 97. Macilla skriver:

  Åh vad glad jag blev för er skull!!! Så sent som förra veckan läste jag din blogg och bara innerligt önskade att du skulle få bli gravid igen. Sitter på lunchrasten med stort leende och varmt hjärta nu! Ska bli spännande att följa!

 98. Sandra skriver:

  Grattis grattis grattis!!!!! 🙂

 99. Becca skriver:

  Åh ett stort grattis till er två! Blev så otroligt glad när jag läste att du var gravid, eftersom att vi vet hur mycket ni ville ha ett till barn! <3
  ett stort lycka till med allt
  Kram

 100. Vendela skriver:

  Stort jävla Grattis!! 😀 Njut!!!

 101. Josefine skriver:

  Megastort grattis!! Åh märkte att det var något men vågade inte hoppas för er skull, då jag förstått via bloggen hur stor er längtan varit. Har en dotter född aug 12 och är nu på smällen igen (tiiiidigt och jag mår kasst. Överlycklig samtidigt såklart!!). Jaja det var en parantes men fasiken vad kul att få följa dig igen, precis som förra gången. Återigen, grattis!!

 102. Susanne skriver:

  GRATTIS!
  Sitter på jobbet och läser detta inlägg.
  Är så glad för eran skull börjar nästan gråta.
  Fan va kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Stor Kram

 103. Emelie Magnusson skriver:

  Jippi!!! Jeg ble nesten skuffet når jeg først så orangutangen, for også jeg har fulgt deres lengsel etter et nytt barn. Heldigvis så fikk jeg lest den gladelige beskjeden rett etterpå. Hipp hipp! Gratulerer så mye til dere alle tre. Yea!

 104. Men åh, jag vet ju hur du längtat och väntat och kämpat. Stort grattis och lycka till, jag är så glad för din (och er) skull!

 105. Sofie skriver:

  Men grattis!
  Sömnbristen kan ha en liten inverkan men det letade sig fram en liten tår när jag läste inlägget, redan när jag såg rubriken och att du flyttat till mama förstod jag. Ett stort grattis till hela familjen!
  Och ja du må vara i plufs perioden (jag minns den vagt..) men for real, allt klär en skönhet! 😉

 106. lillajag skriver:

  Men JAAAAAAA!!!!!! Fy fan vad jag har hållit mina tummar och tår blå för det här. SÅ jävla värt. Stort grattis till hela lilla familjen! 😀 <3<3<3

 107. Emelie skriver:

  STORT MEGA GRATTIS! Åh så roligt att höra, blir genuint glad för din skull Elaine! Kram kram!

 108. Emina skriver:

  Grattis Elaine <3 jag är så genuint glad för er bådas skull. Har följt din resa ett tag nu och du är den där människan vars styrka jag tänker på och ser upp till när ingenting fungerar som det ska. Stor kram.

 109. Marie skriver:

  Gud vad roligt Elaine! Grattis!

 110. Nathalie skriver:

  Åh herregud!!!!! Jag är så innerligt och djupt lycklig för eran skull, som ni har kämpat!! Åh jag är så glad, grattis grattis grattis!!!

 111. Charlotte skriver:

  Så FANTASTISKT glad för dig och Gustav, grattis!

 112. DeMarkey skriver:

  Är så glad för er skull, för din skull!! Jag kan inte ens förstå att man kan bli så glad för någon man inte ens känner, någon man inte ens har träffat någonsin i sitt liv! Jag är otroligt glad för din skull. Du verkligen förtjänar detta, efter allt du gått igenom tankemässigt och känslomässigt. Nu är det din tur, allt har sin tid, jag sa ju det till dig. Todo tiene un porque, som man säger på spanska. Nu är det din tur. 😀

  Stort grattis vackraste E.

 113. Alexandra skriver:

  Läste först blondinbellas blogg och kom fort som fan in på din!!!! Åh vad roligt för dig!!!! Nästan en liten glädjetår här

 114. Anna skriver:

  Vilka fina nyheter! Grattis!

 115. Patricia skriver:

  Åh vad underbart!!!!! Stort stort grattis Elaine

 116. Eve skriver:

  Först och främst vill jag tacka för dina fantastiska böcker. Jag har läst böckerna för att boosta mig själv inför det kommande arbetslivet. Jag har utbildat mig i många år och kommer att kliva in i en mansdominerad bransch och känner att jag behöver använda mig av lite maktknep för att synas och höras. Min pojkvän har dock inte uppskattat alla nya knep som jag testat 😉 Du är en fantastisk inspirationskälla!!

  Stort grattis till graviditeten! Alla verkar veta att du och din man kämpat för att bli gravida, jag har dock inte alls hängt med i svängarna. Om du och din man är bekväma med att berätta vore det intressant att höra hur vägen har sett ut för er.

  Det skulle även vara intressant om du ville dela med dig av dina bästa tips för att kombinera karriär och familjeliv. Mitt mål i livet är att både lyckas med ett bra familjeliv och en karriär. Men det känns som om samhället är emot mina livsplaner. Känns som att alla säger att jag nu när jag är färdig med skolan ska satsa på karriär i några år, annars är det kört. Jag vill dock inte tro på det.

 117. Sofia skriver:

  Åh ja!!! Stort Grattis fina Elaine!! Fällde några glädjetårar för er skull!

 118. Johanna skriver:

  Men gud vad roligt! Grattis världens bästa Elaine, äntligen!! Skrattade rakt ut när jag läste det, åh vad glad jag är för er skull! ❤️

 119. Cilla - häst & tatueringstokig två barns mamma! skriver:

  Verkligen Stort jätte grattis till er! Förstår din lycka! ♥️

 120. Anna Ekman skriver:

  Jätteroligt!
  Stort grattis 🙂

 121. Grattis, vad roligt att läsa 🙂

 122. Camilla skriver:

  STORT Grattis!!!! Massa kärlek och kramar!

 123. Esther skriver:

  hurra Elaine!!!!! Nu var det längesen jag kommenterade men graviditet måste ju firas! Kram fantastiska Elaine, din blogg förgyller min vardag, så är det 🙂

 124. Perlina skriver:

  Grattis från Paris !!!!

 125. Elin skriver:

  Åh vad roligt!! Stort grattis till dig Elaine! 🙂

 126. Erika skriver:

  Stoooort, stort grattis till dig fina Elaine! Vad glad jag blir för er skull! 🙂 Lycka till på vägen!

 127. Anna skriver:

  Grattis finaste Elaine!! Jag blev så glad när jag fick höra 😀 <3

 128. Emelie skriver:

  ÅH grattis, vad roligt!!! Hoppade på riktigt till av glädje när jag läste! Sååå kul!

 129. Hanna skriver:

  Stort grattis Elaine! Fantastiskt 🙂 <3

 130. Cicci skriver:

  Assså guuuuud! Jag gick precis in på BBs blogg och såg att hon skrivit att du var preggo. Jag bara ”WHAAAAT?!?!?!” Och gick in här. Asså Elaine, brukar inte kommentera, men Stort Stort Grattis, både till dig och hela familjen.
  Ser fram emot att följa din resa på mama!
  Puss och kram!

 131. Nelia skriver:

  Grattis underbara Elaine!!! Va jag blev glad att läsa att du och din familj väntar tillökning! Hoppas du mår bättre snart. Är också i vecka 15 så ska bli extra spännande att få följa din graviditet !

 132. Josefine skriver:

  Stort grattis! Önskar er all lycka!

 133. Snisen skriver:

  ÅH så underbart roligt att höra! Grattis Elaine (och Gustav med förstås)! Du gjorde just mig alldeles fnissigt glad mitt i hemtentaskrivandet! Och det är så underbart att få bli så glad för någon annan =) Önskar er verkligen all lycka i världen!

 134. Magda skriver:

  Stort grattis till er! Brukar inte kommentera men har läst din blogg i flera år och blev så glad när jag läste detta! Kram

 135. Anna skriver:

  Åh grattis !!!:) Vad roligt för er ! Det ska bli så kul att få följa, kanske att jag själv har turen att bli gravid snart. Vi har nyss börjat försöka att få syskon. Stort lycka till och så hoppas jag du ska må bättre snart 🙂 Kram

 136. Jessica skriver:

  Stort grattis till er Elaine! Och tack för en härlig inspirerande blogg!

 137. Sanna skriver:

  Stort grattis, så kul :)!

 138. Cornelia skriver:

  GRATTIS TILL ER! Blev så glad att jag fick lyckotårar och började hetsa ”ja, ja, ååååh, äntligen, underbart” och min studiegrupp tittade snett på mig och undrade vad det var med mig. Förklarade att du var gravid och fick ännu mer snea oförstående blickar. Hahaha! Men det skiter jag i för fy tusan vad glad jag är för er skull! Så värda efter allt kämpande (antar att det varit väldigt jobbigt och påfrestande på alla sätt). Tack att vi får följa med på er resa! Du är bäst!

 139. Lagoma Linnea skriver:

  Hurra så roligt! Stort grattis!! Blev riktigt glad av att läsa det här, även om vi inte känner varandra… Jag ser fram emot att få följa dig här på mama.

 140. Evelina skriver:

  Alltså OMG! Jag sitter här och gråter! Stort grattis! Är själv i v 23 med första knodden 😀

 141. AlexandraL skriver:

  Jag blev så glad att jag började gråta mitt på jobbet!!! Så otroligt härligt!!!!

 142. Karin skriver:

  Grattis!!!!!
  Antar att du kommer berätta om ni lyckats blir gravida genom något bra ”knep”. Glad för din skull!

 143. Emma skriver:

  För vissa blir man extra glad för. Tussen grattis. Med vänlig hälsning, Emma

 144. Lena skriver:

  Stort, stort grattis! Har aldrig kommenterat förut men följt din blogg länge, länge och hoppats så innerligt att ni skulle få ett syskon. Det kom faktiskt en tår när jag läste trots att jag aldrig träffat dig. Ta hand om dig!

 145. Karolina skriver:

  Hade det på känn!

 146. Annica skriver:

  Stort grattis till er alla tre!! Fina lilla Matheo ska bli storebror 🙂
  Hoppas innerligt att du får må bra resten av graviditeten nu!

 147. Maja skriver:

  ÅH!!! Grattis, Eleine! Jag blev så glad för din skull att en lyckotår föll ner för kinden. All lycka till er nu 😀

 148. Jennie skriver:

  Åh stort grattis till er!! Hoppades och gissade att du är gravid, vilken glad nyhet! Lycka till med allt!

 149. Hannah skriver:

  Elaine! Jag känner dig inte! Men denna nyheten gjorde min eftermiddag hahaha stort grattis till er!

 150. Elin skriver:

  Jag blev såå glad när jag läste att du blev gravid Elaine! Grattis, grattis, grattis och lycka till med allt – jag är säker på att det kommer gå kanon, du är så grym! Jättekram till dig, Gustav och blivande storebror Matheo 🙂

 151. Ella skriver:

  Åh GRATTIS fina Elaine! Är så glad för dig och din familj skull!

 152. Mimmi skriver:

  Åh herre! Här sitter jag i soffan och börjar böla, ÄNTLIGEN var det er tur (igen, men ändå)! Stort grattis, kram, kärlek och lycka till!

 153. Lotta skriver:

  Hurra!!! Stort, stort grattis till er! Fick ett sånt rus genom kroppen när jag läste att ögonen tårades. Ta hand om er!

 154. Linn skriver:

  Grattis till världens bästa Elaine och din fina lilla familj!!!!! All lycka till er <3

 155. Lisa skriver:

  Men guud va kul!! Grattis så jättemycket!

 156. Ida skriver:

  Grattis!!! Jag är så glad för er skull att jag nästan gråter. Träning och kondition är ingenting mot en till bebis! <3

 157. Agnes skriver:

  Åh stort GRATTOS! Helt underbart att få läsa detta! Jag har följt dig i tystnad men nu är jag bara tvungen till att gratulera! Jag, och många andra, vet hur överjävligt det kan kännas när man inte blir gravid. Men det är också tack vare den resan som jag har en förståelse för dem som fortfarande kämpar. Jag frågar aldrig någon om hon är gravid eller när ett par ska skaffa barn. Den frågan kan göra så ont. Barn är en gåva! Grattis igen!❤️❤️❤️

 158. Karin skriver:

  Enormt grattis till er alla! Så fantastiskt roligt! Har haft mina funderingar de senaste veckorna, men vågade inte riktigt hoppas.
  Måste erkänna att jag ör lite ledsen för att du lämnar din gamla blogg, den hade ju ett fantastiskt kommentarsfält. Men jag följer dig i vått och tort så jag vänjer mig nog här med 😉

 159. M skriver:

  Åååååh JIPPIE!!!!!!!!! *glädjetjut* Tårarna rinner och jag är så glad för din skull. All lycka till dig och familjen <3 /Trogen bloggvän i vårt och torrt

 160. Jämtlandshanna skriver:

  Men gu va kul!! Stort grattis!! Självklart följer jag med 🙂
  Kramar

 161. Nilla skriver:

  Stort GRATTIS

 162. Emma P skriver:

  Men herregud! Grattis! 🙂 Känns som en kär vän som kommer med en fantastisk nyhet, så lustigt det där hur man blir engagerad genom att ”bara” läsa bloggen. Stora lyckönskningar till er! <3

 163. Ida skriver:

  Åh Elaine vad roligt. Stort grattis till er! ♡♡♡

 164. Anna skriver:

  Hurra!!! Vad glad jag blir av att läsa detta, stort grattis till er!!

 165. Linnea skriver:

  Å vad roligt!!!!!!!!!!!! Stort grattis Elaine!! Shit vad härligt, nä nu börjar jag nog fulböla lite!

 166. Sara skriver:

  GRATTIS GRATTIS, dagens bästa nyhet!

 167. Malin skriver:

  Åh fy tusan vad härligt! Grattis E! ❤️

 168. Johanna skriver:

  Åh vad härligt, grattis! Det kom tårar när jag såg nyheten på Bellas blogg, även så när jag kom in här, grattis igen!

 169. Sara skriver:

  Har läst din blogg sedan bröllopsplaneringen och såg direkt idag när du steg in genom dörren till gröna salen på kalmar slott att Matheo ska få ett syskon. Önskar dig all lycka, då jag vet hur du längtat. Stort grattis!

 170. Jennie skriver:

  Åååå så skoj. Stort grattis!!!

 171. Frida skriver:

  Åh vad härligt, och vilken otrolig lycka! Självklart hänger vi med. Stort grattis till er!

 172. Emmisan skriver:

  Åh stort grattis, fasen så kul

 173. Nora skriver:

  Åh, vad roligt – stort grattis!! 🙂

 174. Michelle skriver:

  Superstort grattis! Så himla roligt, sitter med ett leende i soffan för vet hur mycket ni har längtat! 😀

 175. Johanna skriver:

  Åhhhhhh vad roligt!!! ÄNTLIGEN! Jag följer både din & Bellas blogg, är själv i v. 23 och det var INTE kul att gå till gymet och känna sig så plufsig. Från toppform till lite lönnfet sådär på några månader. Gissa om folk tittade undrande. (Bor i en liten stad) Vi har två små knottisar på 6 år och 3 år sedan tidigare så träningen har jag lagt på hyllan, jag måste ha tid och ork till dom. Stort lycka till och det ska bli SÅ kul att följa dig!

 176. Isa skriver:

  Så himla stort grattis!!!

 177. Emelie skriver:

  Åh så glad jag är för er skull! Grattis, grattis Elaine och Gustav! Helt otroligt att man kan bli så lycklig för någon annans skull när man bara har följt en blogg. Stört stort grattis!

 178. Cathrine skriver:

  Grattis Elaine, Gustav och Matheo! Är så himla glad för er skull! <3

 179. Nora skriver:

  Känns konstigt att man kan bli så glad för en annan människa men du har verkligen förtjänat det!
  Massa lycka!

 180. H skriver:

  Jaaaaaaaaa!! Grattis! <3

 181. Erica skriver:

  Jippieeeee!! GRATTIS!! Jag som fick tre missfall innan min dotter vet vilken kamp det är så jag är EXTRA glad för din skull! <3

 182. Julia skriver:

  Stort GRATTIS Elaine (och Gustav och Matheo)! Är så himla glad för eran skull!! 😀

 183. Linda skriver:

  Grattis!! Är så glad för er skull 🙂

 184. Lina Å skriver:

  Men shiiit! STOR grattiskram! Jag skrek rakt ut ”Elaine är gravid” och high-fiveade mannen här hemma. Han kollade på mig som att jag var helt vilse och frågade ”Vem fan är Elaine?!” Hehe 😉

 185. Emmie skriver:

  Åh grattis fina Elaine! Du förtjänar verkligen det här! <3

 186. Liv skriver:

  Åh, grattis!!! Blev så himla glad för din skull. Lite som man blir för en kompis. Och sen kände jag mig lite fånig…. Jag känner ju inte dig egentligen. Men glad blev jag! 🙂

 187. Julia - 4barnsmamma skriver:

  GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Åh, jag är så glad för er skull! Lycka till med graviditeten som jag tycker ska bli roligt att få följa (så mycket du vill dela med dig av) och dina tankar om barn o syskon.

 188. Clara skriver:

  Åh, tårarna kom när jag läste den underbara nyheten! Vilken glädje! Det förtjänar ni verkligen. Har gått runt och hoppats för er det senaste året. Härligt! Lycka till!

 189. Johanna skriver:

  Grattis finaste Elaine! Den som väntar på något gott.. 🙂 <3

 190. Johanna skriver:

  Grattis!!! Vilken lycka!! 🙂
  Jag har precis börjat med ägglossningsstickor och det va ju inte bara att kissa lite grann som ja trodde, kände mig rätt dum när jag satt där på toagolvet med kisset i en mugg som skulle svalna! Puss på dig fina Elaine!!!!

 191. Kristine skriver:

  Jaaaaaaaaaaaa!! Stort stort grattis!!!

 192. Emelie skriver:

  Äntligen! Grattis!!!!
  Gläds med dig, kämpade själv länge… Vi sågs i våras på en kurs för lärare, då var jag i v18, nu är mitt underverk här, en 8 veckor gammal Ester. Stort lycka till!!

 193. Clara Edvinsson skriver:

  Åh GRATTIS!! Så underbart roligt för er! Det ska bli så roligt att följa med på resan…

 194. Paula skriver:

  Åh vad glad jag blir för er skull! Stort gratts 🙂

 195. Anna- nöjd med det mesta, nu i Knivsta! skriver:

  Åh grattis!!! Härligt och efterlängtat!

 196. Hanna skriver:

  Såklart vi följer med dig hit! Hoppas flytten hit och reklamen gör att du kan vara mer hemma med familjen och slipper resa så mycket. Grattis igen till tvåan i magen!!!

 197. Jenny skriver:

  Åh men GRATTIS! tänk att jag faktiskt har känt det på mig. Med bloggpausen och prat om renovering så påminde det om när du var gravid med Matheo haha 😉 Så glad för er skull, hoppas att du mår bra under hela graviditeten 🙂

  Och det är väl självklart att en följer med! Med den bästa bloggen någonsin så förtjänar du att få plöjs 🙂

 198. Tess skriver:

  Här sitter till och med fröken stoneface med tårar i ögonen 🙂 Så glad för din skull! Grattis!

 199. Magda skriver:

  Vilken lycka att ni äntligen väntar knodd nr2! Jag vet själv att det inte är lätt. Jag har själv drabbats av missfall och har dessutom väldigt svårt stt bli gravid. En vacker dag hoppas jag att jag blir gravid igen. Än så länge får jag vara glad över att jag har min 4-åriga son! 🙂
  Kram

 200. daniela skriver:

  stoooort grattis!! vad glad jag blir för er skull 🙂

 201. Siri Alina skriver:

  Stort grattis och sååå roligt!! ❤ Jag och min sambo försökte i drygt 1år, jag gick på utredningar då jag inte hade någon ägglossning och fick i maj börja med tabletter för att framkalla ägglossning vilket lyckades, och jag hade ägglossning från maj till augusti då JAG blev gravid!!! ❤ Jag är också i vecka 15 idag (14+0) och det vore såååå roligt om vi kunde följas åt i det här? Jag är 25 år och bor i Sala och detta är mitt första barn

 202. Siri Alina skriver:

  Skulle vara jätte roligt om du vill maila mig så vi kan hålla kontakten under detta och peppa varandra! 🙂 jag hade själv en tufft start med sjukskrivning m.m. ❤ Kärlek & respekt! Pusss

 203. Siri Alina skriver:

  Vill du skriva till mig så är min mail sirialina_@hotmail.com. Förlåt för alla inlägg, nu är jag klar 🙂 stort stort grattis igen ❤❤

 204. Therese skriver:

  Stort grattis! Hade de lite på känn, riktigt glad för er skull! Vet ju hur ni har kämpat. Själv är jag gravid i v 38 efter 2,5 års kämpande så kan verkligen sätta mig in i din lycka. Känns både overkligt och underbart. Snart är vår efterlängtade bebis här hos oss.

 205. Hanna skriver:

  JAAAA! Åh vad glad jag blir för er skull! Grattis!! Har följt dig en bra stund nu och det värmer verkligen i hjärtat att du ska få en plutt till <3 Kärlek!

 206. Carro skriver:

  Grattis!!!! 🙂 Så glad för er skull! 🙂

 207. Hanna skriver:

  ÅH MEN LYCKAN!!!!!! Blir så glad att det pirrar i hela kroppen – FY FAN VAD HÄRLIGT!!!!!!

 208. Mia skriver:

  Nå gråter jeg. Gratulerer!!!

Lämna en kommentar