Men vad är det frågan om?


Har medelåldern kickat in eller? Jag tränar och tränar. Ok inte lika mycket som förut. Men min kropp förändras. Större tuttar, mage, ansikte och ja allt blir större på mig.

IMG_3900.JPG

Jag äter allt som kommer i min väg, älskar bananer. Vad tror ni håller på att hända egentligen?

IMG_3892.JPG

Vad håller på att hända egentligen?

Visa resultat

Älskade bloggvänner! Plötsligt händer det! Efter fyra och ett halvt års bloggande på egna ben så har MAMA frågat chans på mig åtskilliga gånger. Och nu tog de i från sina charmigaste tår och jag föll som en fura. Jag hoppas innerligt att ni vill följa med mig! Det är samma Elaine på en annan portal, reklam, jag får pröjs helt enkelt och vi jobbar på kommentarsfältet ska var lika effektivt som här inne inom kort. Svaret på frågan ”Vad som händer egentligen” den hittar ni här där bloggresan med mig fortsätter.

/Elaine, tar en stor tugga av en banan och väntar ivrigt på vad bloggvännerna tror händer egentligen.

Bloggvännerna har ordet

85 svar till “Men vad är det frågan om?”


 1. Veronica skriver:

  Men Gud såååå underbart!! En bulle i ugnen!!:)

 2. Mrs K skriver:

  Härligt!! Stort grattis! Njut av kroppens förändring! 🙂

 3. Lisa skriver:

  Så himla roligt Elaine! Grattis!!

 4. Charli skriver:

  Åh så fina nyheter! Bara att gratulera 🙂

 5. Apolonia skriver:

  SÅ glad på dine vegne Elaine !!!! Hjertelig tillykke til dig, Gustav og Matheo, som bliver storbror!

 6. Elle skriver:

  Underbart!!! 🙂 Grattis!

 7. Emelie med C skriver:

  Fantastiskt roligt! Min son föddes en månad efter din Matheo och nu ser det ut som att syskonen kommer komma ungefär samtidigt också. Gud vad glad jag blir. Grattis!!

 8. Escaping Reality skriver:

  Grattis, helt underbart!

 9. LM skriver:

  Aaaah! Grattis bästa bästa BÄSTA Elaine! Nu kom t.o.m. tårarna här på kontoret, blev bara så himla glad för er skull <3. Stort grattis till hela familjen, en fantastisk nyhet!

 10. Sara skriver:

  Alltså, hur kul?!?!?!
  Stort grattis bästa Elaine!!!

 11. Hlin skriver:

  åhhhh vad underbart roligt!! grattis grattis grattis <3 <3 som ni har kämpat. ska bli fantastiskt roligt att följa med på resan även denna gång. försökte kommerntera på nya bloggen men det gick inte 🙁 hoppas att du kan få MAMA att förbättra just kommentatorsfältet – tycker tyvärr att det är en av MAMAs sämsta saker. kram!

 12. AnneCath skriver:

  Åååå så trevligt!!! Stoooort grattis til deg- vi gleder oss med hele familien din 🙂

 13. Jenny Fransson skriver:

  Tumme upp, grattis till Er Båda och lille Matheo!

 14. Maria_ skriver:

  Stort Grattis:-).

 15. Malin skriver:

  Åh fantastiska Elaine stort grattis.!! Sa ju det när du berättade om brösten!! Så lycklig för er skull!! ❤️❤️❤️

 16. Majken skriver:

  <3<3 Grattis! Vad roligt att få följa med på resan!:))

 17. Åh vad härligt! Super stort grattis 😀

 18. Lige skriver:

  Grattis!

 19. Jacqueline skriver:

  Stort grattis!!! 😀 sån glädje!!

 20. Hmm skriver:

  Så glad för er skull! 🙂

 21. Johanna skriver:

  GRATTIS!!!!!

 22. Johanna skriver:

  YEEES!! GRATTIS fina du! Jag har längtat efter detta inlägg, är så himla glad för din skull ❤️

 23. Jo skriver:

  Men åhh – stort grattis ♡

 24. Ingrid skriver:

  GRATTIS! 😀

 25. lilJ skriver:

  GRATTIS :))))))))))))

 26. Mary skriver:

  Bästa nyheten på länge!! Så värda denna fantastiska julklapp

 27. Lise skriver:

  Grattis Elaine!! Så glad för er skull!

 28. Jag skriver:

  grattis!!! här sitter jag och gråter glädjetårar över någon jag inte ens träffat…

 29. Linda skriver:

  Ååhh men gud så roligt! Är så himla glad för er skull

 30. DeMarkey skriver:

  okej, jag sitter på jobbet och fäller snart tårar av glädje för din skull. Jag har en stor klump i halsen och vill helst bara skrika JAAAAA rakt ut på min stela avdelning där ingen pratar med varandra. Fan Brazil, vad jag är stolt över dig och glad för din skull. Jag vet inte ens vilket ben jag ska stå på ( har stå bord) av glädje. Elaine, jag önskar dig allt gott med graviditeten kära du. Te lo mereces, verkligen!!

  GRATTTTTTTTIIIIIIIISSSSSSSS!!!!!
  Puss och kram. FAN vad glad jag är.

 31. Jennifer skriver:

  Åh vad glad jag blev nu!! Det blåste bort min tenta-ångest totalt! 😀

 32. Selma skriver:

  Åhhh grattis grattis grattis grattis<3 Så härligt för er och stort grattis till lille M som ska bli storebror! All lycka!

  ps gött att du tjänar på att blogga på mama men synd att du inte har kvar bloggen här för den är grym och komplett här, mama är tyvärr ingen bra:( ds

  • Cissi skriver:

   Jag håller med! Jättegrattis!
   Det som jag gillar med den här bloggen jämfört med mama är:
   att det går att hjärta inlägg när man inte vill/orkar/hinner kommentera och att man kan läsa alla kommentarer till ett inlägg utan att bläddra mellan sidor.
   Så du kanske kan snacka med dem så blir det ännu bättre.
   Kram!

 33. Ullis skriver:

  Men vad glad jag blir Elaine konstigt att man kan bli då glad för en person man inte känner 🙂

 34. hanna skriver:

  åh vad härligt!!
  blir helt tårögd. GRATTIS

 35. Soffan skriver:

  Men gud vad roligt! Jättegrattis :D!

 36. Fantastisk fantastiskt! Kommenterade i nya bloggen!

  Är så glad!! <3333

 37. Cilla- Häst & tatueringstokig tvåbarns morsa! skriver:

  Verkligen stort jätte Grattis till er! ♥️

 38. Cecilia skriver:

  Blir alldeles rörd! Stort Grattis Elaine och Gustaf!

 39. Ida skriver:

  Stort grattis!!!!

 40. Andrea skriver:

  Sitter o storbölar nu!!!! Herregud, vad hände, sitter o grinar av glädje när någon jag aldrig ens träffat är gravid. Men på riktigt, fan vad jag jag blev! Vet hur det är att längta o vänta, tog 3 år att få min lille kille.
  Stort stort grattis, ska ta en banan och fira detta nu HAHA! Stor kram!

 41. Dragana skriver:

  Stort stort grattis!! Jag sitter här med min 7veckors bebis och gråter glädjetårar för er skull. Jag är så otroligt glad att det äntligen tog sig. Har läst din blogg länge och har förstått hur jobbigt det har varit. KRAM

 42. Ruffie-Lina skriver:

  Men åååhhhhh vad roligt!!!
  Stort jävla grattis och ät fler bananer 😀
  Ska bli superkul att få följa en till graviditet, det är något speciellt med att få vara med under en persons liv i (nästan) alla skeden <3

 43. Mor till tre barn skriver:

  Stort Grattis och jag har misstänkt det en tid här av dina blogginlägg. 🙂

 44. Elin skriver:

  Åååh nu blev jag sådär löjligt glad!! Grattis Elaine, Gustav och lilla Matheo såklart till lillesyskonet i magen 🙂 <3!!

 45. Vivi skriver:

  Å så roligt. Grattis tusen gånger om. Vad glad jag är för eran skull. Sitter här och fäller lite glädjetårar. Massa kramar från Gbg

 46. Lovisa skriver:

  Tårarna rinner!! Vilken lycka, grattis♥️

 47. Åsa skriver:

  Åh vad underbart!! All lycka till dig & familjen:) har tänkt på dig ofta och hållt tummarna för dig & Gustav, har också försökt få till syskon utan att lyckas (grymt jobbigt) men är nu också gravid:) Största Kramen!

 48. Emelie skriver:

  Åh så mysigt!! Ett stort grattis!! Och självklart kommer jag följa dig på mama!!! Kramar Emelie

 49. Ninni skriver:

  Så glad för din skull! Grattis!

 50. Jonna skriver:

  Jaaaaaaa!!!!!! Grattis – äntligen!!! Hurrahurrahurra!!!

 51. Hannah skriver:

  Stort och varmt grattis! Jag får verkligen gåshud över hela kroppen och gläds med dig och din fina familj! Kram!

 52. Caja skriver:

  STORT GRATTIS!!!!

 53. Aniika/Resfredag skriver:

  Underbart att höra, stort grattis!

 54. Elin skriver:

  STORT GRATTIS! JIIIHAAAA

 55. Elinor skriver:

  Precis som många andra sitter jag nu och storbölar av glädje för er skull, okej jag har nog lite PMS, men hade nog gråtit av glädje ändå! Lyfte verkligen min dag med detta besked 🙂
  Kram

 56. Ellen skriver:

  Jaaa, vad roligt!!! GRATTIS till hela familjen!

 57. Frida skriver:

  Åh vad kul! Stort grattis, äntligen!

 58. Men Elaine nu börjar jag fulgråta här alltså!!! Så himla HÄRLIGT fina du – Gratulerar!!! Är såå himla glada för ER skull, äntligen!! Underbart! *snyft och snörvel

 59. Julia skriver:

  Oj, vad jag blev glad över att läsa inne hos Isabella att du är gravid! Känns nästan knäppt att bli så glad över någon jag inte känner och som ännu mindre känner mig, men jag vill i alla fall säga GRATTIS! Vi bloggvänner vet ju hur efterlängtat det är. Njut nu!

 60. _Malin skriver:

  HÄRLIGT, jag hoppas det är så! Fina du! OM det är så så snälla berätta om du tog till ngra speciella vitaminer eller andra knep! Hälsn från en till som vill ha bulle i ugnen

  • _Malin skriver:

   (tillägg: vi har försökt lääääänge, tungt, men blir så glad för att se andra, som du och Gustav har, lyckas. Blir rörd, tårar kommer, blir också glad att se att det kan gå trots svårt. Tror du det kan vara din styrketräning? ngt mer? Skulle bli så enormt tacksam för svar från dig (eller andra med samma erfarenhet. Måmga decemberkramar))

 61. Natalie skriver:

  Är så glad för er skull Elaine! Jättestort grattis.

 62. VeronicaK skriver:

  Nu började jag gråta, du vände mitt dåliga humör!!!

 63. Emelie skriver:

  Åååh stort grattis Elaine! Blir så galet glad för er skull!! <3

 64. Amanda skriver:

  Men hallå eller! Här ligger isabellas blogg före din i favoriter och så får jag veta att du är gravid där! Din luring!

 65. Märta skriver:

  Men ÅH! Gud vad glad jag blir för er skull, tvungen att gråta en skvätt. Jag har följt er resa, den har varit parallell med vår, jag har verkligen känt med dig, alla dessa ledsna skitdagar när mensen kommit, oönskad. Ska bli så roligt att följa er resa!!

  Fina fina superkvinnan Elaine, kramar till dig i massor!!

 66. Tjabatjenahallå skriver:

  ELAINE!!!!! 😀 😀 Det här är helt jävla underbart. FAN VAD GLAD MAN BLIR!!!!!!!!!! Du förtjänar det bästa.

 67. Helen skriver:

  Jeg gråter gledestårer, dette var desidert dagens + ukas + månedens beste nyhet! Er så glad på dine vegne – endelig! Grattis grattis grattis <3

 68. Sanni skriver:

  Men åh Elaine! Vilken fantastisk nyhet! Läste oxå i Isabellas blogg om din graviditet först och var tvungen att gå in och kolla här så att det stämde. Är så himla glad för er skull!! Äntligen! Ligger och ammar en liten tremånaders här bredvid mig. Det är ju något alldeles speciellt med graviditeter och bebisar alltså som får ens hjärta att slå dubbla slag! Hoppas du får en fin graviditet och att du får må bra i den! Stora lycko-, och grattiskramar

 69. Petra skriver:

  ÄNTLIGEN!!!
  Grattis

 70. EmmaV skriver:

  GRATTIS!!! Så glad för din skull! Själv kämpar jag på och hoppas att det vill sig snart <3

 71. Linda skriver:

  Ja ja jaa!!
  Och åh jag har tänkt det så länge (utan att ha varit med på graviditeten med Matheo).. Bara en känsla jag fått.. Och tänkt att det kommer ju visa sig med tiden! Så Jippie, va kul!!!
  Kram!

 72. Kimi skriver:

  Ett stort grattis till dig, Gustav och Mateo! Otroligt roligt och vad kul det kommer att vara att följa er resa. Jag misstänker att vi är ungefär lika långt gångna. Här väntas första bebisen i mitten på Maj :).
  åh njut så mycket du kan! STORT Grattis!!

 73. M skriver:

  10000 grattiskramar till graviditeten!!!!!!!!!!:D:D:D::D måste kännas askalas och underbart jättekul för er och hoppas du mår som en kung eller sessa;);)wohooo grattisssss:D:D

 74. NC skriver:

  Grattis till ert välsignade tillstånd för det första! Vill säga kul att du fortsätter blogga. Läser/ lyssnar på dina böcker i bilen varje dag från Älgö till Karlavägen. Kan bara säga att det är det bästa vi gjort! Flyttade hit 2001 och stormtrivs både med naturen, havet, mysiga grannar och resan till och från jobb förgyller jag med att lyssna på böcker (storytel) av författare och personer jag inspireras av. Win win. Jippie om det är kö. Skola, förskola är toppen… Många unga familjer väljer att flytta ut.

 75. Linda skriver:

  Stort grattis till er båda!

 76. Ellen skriver:

  Åh jag visste det! Nej det gjorde jag såklart inte, men jag drömde det för ett tag sedan! Och tänkte det direkt i samband med din paus. Stort stort grattis! 😀

 77. wigwag skriver:

  Eller som den småfete lite blyge och icke retoriktränade musen i askungesagan sa…”Öhöhöh..Har den äran..” Men det vågade han ju bara säga för han visste och kände att Askungen var en godhjärtad person med stort hjärta.. Grattis Elaine.

 78. Carina Lantz-larsson skriver:

  Har precis hört dig på P4 hosLotta! Jag är så himla imponerad av ditt mod och ditt sätt att berätta vad du upplevt! Jag kände att jag ville säga det som är så viktigt men få kan uttrycka det så tydligt som du Elaine! Jag har haft incest i mitttidigare yrkesutövande som kurator och just nu har jag starka misstankar, ännu ganska vaga sådana men ändå, på ett av mina 3 barnbarn! Har ögonen öppna och om misstankarna blir starka kommer jag att agera, gällande en 8årig flicka! Jag önskar givetvis att jag har fel! Det gäller en avlägsen släkting. Kram cina! Hör gärna av dig,det skulle vara trevligt!

 79. George skriver:

  Jävla kärring sluta generilisera och tro att alla utnyttjar tonåringar bara för dem är över den ålder du föredrar. Alla är olika och passar med olika individer. Lär känna ngn innan du öppnar munnen. Fel är det bara om ngn blir skadad inte om båda blir lyckliga. Jävla tant, tänk med hjärnan inte med fittan. Att åldersskillnaden är stor betyder inte det är fel, det enda gången det är fel är när ngn av parterna blir skadade fysiskt och psykiskt. Det finns inget fel när båda är lyckliga. Jävla tant asså för du blev utnyttjad av din farsa så generaliserar du. Om du hade en 1 år äldre bror och han utnyttjade dig sen du var 12 tills du var 18 då begriper jag inte din logik att inte generilisera här men om ngn råkar vara mkt äldre då generaliserar du. Omfg alla är inte utnyttjare din jävla tant. Du är så naiv oxå som överskattar personer över 18 år allt bara på grund av 1 ord som myndig. Hur dum får man vara asså? Jävla kärring asså! Man ska vara 100% försiktig men aldrig generilisera oavsett vad din jävla tant. Då kan vi generilisera lika gärna att alla människor misshandlar varandra grovt och vad ska vi göra då kärring? Inte träffa ngn? Är du dum eller klart man ska. Att generilisera är det äckligaste som finns oavsett vad. Jävla tant ska poliserna arrestera oss alla för att vem som helst kan misshandla en till döds? Är du dum? Alla är inte så. Samma sak gäller förhållanden med stor åldersskillnad jävla tant. Finns fittor till jämnåriga och jag förstår inte varför du inte snackar om dem också för dem utnyttjar oxå. Är du dum och naiv kärring? Stor åldersskillnad är fel om ngn bara är ute efter sex inte om man verkligen är kär. Kärlek är vackert och ska aldrig slängas om man verkligen är kär och vill skydda den andra med sitt liv. Det är kärlek oavsett åldersskillnad

Lämna en kommentar