Jag vill bo i hus


Gud vad jag kan tänka på det där underbara huset som vi tittade på för några år sedan! Ett New England hus med så vackra fönster! Minns ni det? Huset som låg ute i Älgö.

Jag har kommit på att jag verkligen avskyr att vistas i stan. Jag vill ha lugn och ro och gärna hemskt gärna ett hus längre bort med bra skolor och förskolor. Jag träffar så mycket folk på jobbet att jag blivit något av en enstöring när jag är själv och på fritiden. Jag kan gott tänka mig att strosa runt i mitt hus under dagarna. Lära mig laga mat och kanske ha ett utegym på tomten. Det skulle jag gilla.

Undrar vilka som köpte det där huset till slut och undrar om de trivs. Hur är det att bygga hus? Hur lång tid tar skiten? Jag säger skiten för jag tänker mig att det är ett jävla jobb. Jag skulle vilja köpa exakt det huset ni ser på bild, men en version större. Tror att det tillverkas i Estland eller så, önskar bara att jag visste vilken leverantör det var…

/Elaine, tittar ut över Liljeholmen och längtar bort.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Jag vill bo i hus”


 1. Therese skriver:

  Hej!!
  Jag och min sambo var faktiskt och kollade på det huset, valet föll sedan på att bygga ett eget New England hus och sedan augusti är vi inflyttade 🙂
  Det är verkligen en utmaning att bygga hus, många val och väldigt tidskrävande MEN när det väl är klart så är det helt fantastiskt!!
  Jag har kvar kontaktuppgifter till det företag som byggde huset på Älgö, kan gärna skicka över det via mail om du är intresserad.
  Sedan vill jag säga GRATTIS, vad kul att ni ska få tillökning i familjen!

 2. Cicci skriver:

  Hej och välkommen till Mama! Ska bli kul att följa dig och graviditeten – Grattis till er!
  Vi förlorade budgivningen på, inte drömhuset drömhuset direkt, men ett hus som talade till mig då fort vi klev in på visningen. Trots skick och lite anmärkningar på besiktningen så blev vi lite köra i det där lilla radhuset i Huskvarna med fantastisk Vätterutsikt. Grämer mig fortfarande att vi inte hade råd med ett bud till. Nu sitter vi fortfarande här i vår lilla lägenhet på 2 r.o.k och väntar på att ett nytt kärleksobjekt dyker upp på hemnet

Lämna en kommentar