En liten selfie skadar inte


IMG_3920.JPG

Speciellt inte när man känner sig lite extra fin! Nu blir det DI Gasell med donnan som jag tror kommer ta hem priset en vacker dag – Isabella Löwengrip! Jag kommer be en bön för det på plats och hon kör den agnostiska varianten och skickar beställningar till universum. Hennes beställningar går igenom, tycker hon är så cool och hennes nya parfym! Vilken grej!

IMG_3935.PNG

Om jag skulle släppa en parfym så skulle den heta ”Orangutang – endless bananas!”. Vad skulle er heta?

/Elaine, kliver ur taxin mot konserthuset för att hitta sin vän Bella.

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “En liten selfie skadar inte”


 1. Johanna skriver:

  Fördjupa dig gärna mer i ämnet kring böner (religiösa eller attraktionslagenaktiga sådana). Hur ser du på saken och vad i ditt liv kan du se som bekräftelse på att det funkar?

  (Jag tror på det. Visualisera så är snart drömhemmet ditt!!)

 2. Ninni skriver:

  Välkommen åter Elaine! Du ser pigg och fräsch ut. Jo, jag minns huset och jag tror verkligen det är meningen att du ska ha ett bo långt bort där du kan dra dig tillbaka. Sånt behövs när man har ett extrovert yrke. Nu har jag sökt stipendium för att gå retorikkurs hos dej så jag hoppas vi ses framöver. Allt gott i decembernatten!

 3. Soffan skriver:

  Hahah, åh Orangutang-parfym 😀

 4. Gutterflower skriver:

  Haha såg reklam här om dagen för Hugo Boss nya parfymer och störde ihjäl mig på könsstereotyperna de visar. Extra mörk röst och matchorepliker för manliga doften och halvt viskande, spröda ordval för damparfymen. Så skulle jag släppa en damparfym (på herrsida finns ju den perfekta redan i form av Aqua di Giò) så skulle jag köra tvärt om. Vältra mig i maktspråk och machokultur, fast med powerwomen istället då. 🙂 Namn får jag nog fundera lite på dock…

 5. Hope skriver:

  Åh, har du ”riddarklänningen” på dig idag, den är jättesnygg men jag glömmer aldrig vad Gustav sa, ser dig med ett svärd och en sköld framför mig 🙂

 6. Babbsan skriver:

  Hahahah älskar din humor 😀

 7. Karin skriver:

  Det är fasen inget dåligt namn på en parfym, och jag är seriös! Kan faktiskt se typ Marc Jacobs göra en parfym som luktar banan och nått annat fancy med ett sånt namn, haha!

 8. Josefins skriver:

  Hej!

  Jag har en fundering, som jag tänkt på ett tag. Hur ställer du dig till bellas ide om att investera i natural cycles?
  Håller du med bella i om att det är så enkelt att bli gravid, som hon säger?
  Nyfiken bara..helt okej om du inte vill svara 🙂

  • Elaine skriver:

   Jag är faktiskt inte insatt i vad det är och det är rätt skönt att bara vara Bellas vän och inte behöva ta ställning till alla hennes åsikter eller företagsidéer, hon har ju en drös så det skulle vara ett heltidsjobb. ☺️ men lätt att bli gravid? Det vet du nog vad jag tycker för egen del. Kram

 9. Jaaa! Gööör’t! Orangutang-parfym! ”.. – endless bananas!” Underbart! Kör ba’ kööör! Skulle älska den, om inte annat för namnet 😀

 10. Frågan är hur din parfym skulle lukta med det namnet…?!! Hehe

 11. Escaping Reality skriver:

  En sådan parfym hade haft en given plats på min hylla!

 12. ”Manstårar” skulle min parfym heta. Den skulle lukta mysk och rökig fylla med en liten ton av grogg. Känns jag liksom.

Lämna en kommentar