Back in bloggen


IMG_3914.JPG

Godmorgon mina fina människor! Jag är tillbaka, med mer hjärna och energi – kanske inte än någonsin, men ändå. Idag ska jag städa hela hemmet, jobba hemifrån, gå till gymmet och sen träffa Bella i eftermiddag för DI Gasell. What to wear? Oh dear. Somnade 20.00 igår direkt efter Matheo. Vaknade 06.15 idag, precis som Matheo. Inte dumt att ha samma sovcykel som lillgrabben, men rätt asocialt mot Gustav.

Jag längtar till julafton som ingen annan, men än barnen gör det. Den firas i Spanien detta år. Hela tjocka familjen Eksvärd följer med.

Helgen har varit bra. Träffade mina grabbar Faje, Jocke och Martin på en bar i lördags. Så himla fint att se dem, det var grymt längesen. Vi kände oss som ett gäng pensionärer som inte pallade gå till baren och beställa drinkar för att det var så långt dit. Sen orkade vi inte dricka mer än två glas för vi kände inte för att bli bakis. Kom ihåg det mina 20-någonting. Ni kanske är bakis en halv dag, men vi 30plusare kan vara det i hela två dagar.

/Elaine, traskar mot gymmet.

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Back in bloggen”


 1. Kim skriver:

  Kul att du är tillbaka Elaine, du har varit saknad! Hoppas du haft en skön bloggledighet och att du fått lite ny energi. Kram på dig!

 2. Frida skriver:

  Elaine!
  Välkommen tillbaka, jag hoppas att du känner att du har fått ny kraft! Din blogg har, sedan Isabella berättade om den, precis som Isabellas varit en del av min dagliga rutin. Uppskattar verkligen ditt sätt att förmedla tankar och känslor. Vardagshändelser och drömmar. Har saknat det! Så tack för att du väljer att skriva och sprida din energi till oss läsare! Och du? Att ta paus är det bästa man kan göra ibland, bra att du lyssnar på din känsla!

  • Freja Cecilia skriver:

   Ja! Jag hittade också Elaines blogg genom Isabella, och ja jag följer också den på rutin – precis som ”Blondinbella”! Kul att läsa din kommentar, har aldrig hört något liknande förutom mina egna tankar, haha. Men jag är rätt övertygad om att vi inte är ensamma om det, du och jag, utan det finns nog många fler som jag som aldrig har skrivit det förr. 😉 Synd egentligen, för det är både en komplimang till nämnda bloggerskor, som de nog blir glada av att höra, och en gemensam nämnare som kan få folk att känna sig mindre ensamma. Som jag i detta nu! 😀

 3. Freja Cecilia skriver:

  Hej Elaine!

  Jag läste igår på Isabellas blogg om att hon drömt mardrömmar kopplade till graviditeten. (Att Odd skulle lämna henne och att hon skulle vara hemlös). Drömde du något liknande när du var gravid med Matheo? Jag undrar hur vanligt detta är.

 4. Åh vad kul att du är tillbaka!

  Längtar också till julafton! Det ska bli extra spännande eftersom jag kommer börja en ny tradition, ska bli hur kul som helst! 🙂

 5. DeMarkey skriver:

  ha ha ha jag älskar att du är tillbaka. Det där med att man inte orkar gå till baren och att man inte vill dricka för mycket för att inte bli bakis. Det fick mig att skratta högt på jobbet! Känner igen mig sååå sjukt mycket. Mannen och jag kan ha våra små dejter ute ibland, då snackar vi ofta om det, att man inte vill ta för mycket för att inte vara bakis och behöva ta smällen att hitta på aktiviteter med barnen när man egentligen är råsliten och vill bara dega. Så för att undvika allt så tar man bara 1-2 glas. 😀 Pensionär? ja verkligen! för när man var ung så drack man hejdlöst och mådde ändå bra och kunde jobba dagen efter, kunde festa igen och igen och igen.. 🙂 Det var då det.

  bienvenida de vuelta !!

 6. Emelie skriver:

  Äntligen Elaine! Har saknat att läsa din blogg, även om det bara va en kort paus! Den behöver du! Tack för vardagspeppen som jag alltid finner i dina texter! Ha en fin måndagseftermiddag! Kramar

 7. Gutterflower skriver:

  Yeaaay har längtat medan du haft paus! Lite konstigt egentligen hur beroende man kan bli av nåns, som man inte ens känner, blogg men jag skyller allt på dig!

 8. Cathrine skriver:

  Välkommen tillbaka Elaine! 🙂

Lämna en kommentar