Lite sne


image

Hallå folket, allt är bra med mig men är lite sne på wordpressappen. Verkar som den har kastat ut min blogg så allt är upp och ned. Matheo och jag är på Sats och nu ska vi på playdate med Elin och Danielas grabbar.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Lite sne”


 1. D. DeMarkey skriver:

  ha ha va inte så sne Elaine.. 🙂

  Härligt med träning så tidigt, måste lära mig att komma iväg även på helger, eller överhuvudtaget.

 2. Jamtlandshanna skriver:

  Haha, ja den där appen lever sitt eget liv ibland. 😉 Kram

 3. Delia skriver:

  Alltså har Missat det eller var lämnar man sina barn på sats? 🙂

 4. Min wordpress-app har också strulat lite idag…. Hmm

 5. Emelie skriver:

  Vart har du köpt tröjan Elaine? Blev tok-kär! Skulle passa mig som tränar för marathon 🙂

 6. Anna skriver:

  Hej!

  Shit vad duktig du är som tränar så, jag tappar lusten nu är det blir mörkt och kallt :(. Ligger hellre och läser och äter choklad och jag har precis läst klart en sjukt bra bok! ”Norrsken” heter den och den är så grymt bra! Sorglig och fin och spännande och hemsk och vacker. Den handlar om kärlek och livet och barn och det gör nästan ont när jag tänker på den. Åh alltså! Jag längtar verkligen efter fortsättningen. Läs den säger jag bara, finns i pocket ;). Hoppas jag kunde lysa upp någons kväll med mitt boktips.

  Tack för en fin blogg!

  Kram

 7. Åsa skriver:

  Elaine, apropå något helt annat så vill jag tipsa dig om restaurangen Boteco sa Silvania om du inte varit där. En brasiliansk restaurang på Kungsholms strand. En brasiliansk kvinna som driver stället och maten smakar fantastiskt!

Lämna en kommentar