Det är kärlek


Kunderna för dagen, Erik & Anna, hade läst på bloggen att jag numera är glutenallergiker. Så de hade beställt glutenfria mackor.

IMG_2909.JPG

Hur snällt var inte det? Blev nästan rörd. Mitt glutendepp mildras verkligen av en värld där folk ger en alternativ!

Inspelningen gick bra!

Nu ska jag till gymmet, Ha!

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Det är kärlek”


 1. Jamtlandshanna skriver:

  Ja, det är kärlek!! Fantastiska människor!
  Kramar

 2. Majken skriver:

  Naaw vad sött:) Finns så mycket glutenfria alternativ idag då det är så vanligt. Kommer säkert bli fler och fler alternativ till gluten då marknaden för glutenfritt blir större.

 3. C skriver:

  Åå jag blev också glad idag av en positiv och alert herre som gav sig tid till att bara prata med mig en stund. Vi möttes i entrén till lägenhetshuset (studentlägenheter) där jag bor. Han var ute med sin hund och satte upp affischer från universitet och jag var på väg ut. Vi pratade bara några minuter men han sa sådana bra och kloka tankar om livet som jag behövde höra just idag. Jag är så glad att han gav sig tid till en student som mig, som funderar rätt mycket på hur samhället ser ut och fungerar egentligen, och så är jag så glad att jag själv var öppen för att höra vad han ville säga. Ett vardagsmöte mellan två främlingar av guld! Det lyfte min dag.

  Öppenhet, ödmjukhet och nyfikenhet ger så mycket!

 4. Julia skriver:

  Det börjar dyka upp alltmer glutenfria grejer i Sverige (fick diagnosen celiaki för cirkus 17 år sen, var 1 då) men älskar att åka iväg till storstäder som London där det ALLTID finns något glutenfritt!

  Men det börjar bli mycket bättre i Sverige också, även om det kostar lite extra 🙂

Lämna en kommentar