Morsning korsning


IMG_2864.JPG

Nu är frukosten uppäten. Görvälns slott har en äggröra to die for! Snart börjar dag två på Snacka Snyggt. Då brukar jag vara tuffar eftersom kursdeltagarna har tuffat till sig! Det kommer bli bra det här!

IMG_2884.JPG
Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Morsning korsning”


 1. Fredrik Ö skriver:

  Avis! Skulle vara kul att gå.
  Ska försöka övertala arbetsgivaren om att få gå någon dag 🙂
  Ha en bra dag!

 2. D. DeMarkey skriver:

  Skulle vara så intressanta att få lyssna på dig någon gång, vet inte när den dagen kommer men kanske när jag har mer pengar att ”slösa” på lite grejer här och där utanför familjelivet. 🙂 Har vart utan jobb ett bra tag nu och ekonomin är bra men inte så bra för att lägga ner på extra grejer. Har du någon föreläsning som inte kostar? Hade vart intressant att få lyssna på dig.

 3. Haha, åh, vill också bli tuff!

  (antagligen det första jag tänkte på när jag läste det här.)

  Ha en fin dag Elaine:) Du är bäst!

  Kram!

 4. Emma skriver:

  http://www.lovelly.se är webbutiken med ekologiska, giftfria och miljövänliga produkter. Det är varken svårt dyrt eller tidsödande att leva ekologiskt. Vi på LOVeLLY erbjuder inte bara ekologiska och giftfria produkter utan vi erbjuder även kunskap, information och tips om hur du på ett enkelt sätt kan välja en mer ren, hållbar och giftfri livsstil. Den största förändringen gör vi tillsammans!

  Fyll i rabattkoden lovelly när du kommer till kassan och få 15 % på hela köpet.

  Be a LOVeLLY Parent & Live a LOVeLLY Life

 5. Ninni skriver:

  Lycka till med dagen! Den blir toppen för du ser ut som en Power-pingla. Tråkigt att höra om din diagnos. Kommer att bli bättre snart. Försök tänka att det är bra att du har fått veta hur du kan må Så mycket bättre! Allt gott till dig Elaine från en gammal bloggvän.

 6. Skulle också vilja gå och lyssna på dig! Har ju sett nåt klipp du lagt ut i bloggen och alltså, det gav mersmak! Måste bearbeta chefen bara haha!

  Ha en underbar dag!

 7. Johanna skriver:

  Har du någon gång råkat ta ut din stress/ledsenhet/ilska på en kund? Hur tacklade du det i efterhand? Jag har svårt att släppa en situation jag var med om nyligen… försöker tänka att jag sa förlåt och att jag drog lärdomar, men det är svårt.

 8. Jämtlandshanna skriver:

  Å det skulle vara så kul att gå den kursen!
  Kramar

 9. karin skriver:

  Hej Elaine,
  ville bara säga att kommentatorsfältet ser jättekonstigt ut på min dator (har en mac), har gjort det nån/några dagar nu.. kanske är nåt som behöver fixas eller så är det min dator. Det står Current subdirectory ”/frame/” does not match the specified subdirectory: ”/blog/”…nån mer som har samma?
  Nu när jag ändå har ordet, så tack för din blogg som ofta bjuder på trevlig läsning. Kram

Lämna en kommentar