Hur kunde jag leva utan frukost i tio år?


IMG_2838.JPG

Det är min stora fråga nu när jag har blivit en frukostätare. Det är mitt bästa mål på hela dygnet. Görvälns slott gör den godaste äggröran du kan tänka dig!

IMG_2841.JPG

Nu vankas det tvådagars kurs i Snacka Snyggt! Fullsatt sedan länge och det är jag så tacksam för! Och om några veckor är det jag som ska gå retorikkurs hos Lisa. Det är den 11-12 November på härliga Görvälns slott. Finns ingen hellre jag skulle vilja bli drillad av än Lisa Blomqvist.

Men ska en retoriker behöva ta retorikkurser? Ska en dansare behöva dansa? Såklart! Om ni är sugna på att gå kursen ni med så anmäler ni er här.

IMG_2844.PNG

Elaine, samlar upp sina kursdeltagare och startar två roliga dagar.

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Hur kunde jag leva utan frukost i tio år?”


 1. DeMarkey skriver:

  japp jag var likadan förr, åt inget till frukost, rökte på den tiden och det gjorde väl att jag dämpade hungern. Kaffe och cigg, då blir man inte hungrig. Men nu fattar jag inte hur jag kunde leva utan!! Utan frukost, det är ju det bästa. Röker inte längre heller, så aptiten är väl annorlunda. 🙂

  ha en bra dag och lycka till med allt hermosa. <3

 2. te och cigg blir det här tyvärr. måste bättra mig :/

 3. Håller med dig, frukost! <3
  Gör egen müsli och älskar att äta frukost i lugn och ro med ett korsord framför mig. Bra start på dagen, även om jag får offra en aning sömn men men, en kvart hit eller dit är ju en spottloska i Sahara liksom 😉

 4. Linda skriver:

  Jag äter inte frukost mån- tors, går efter periodisk fasta o tycker det funkar toppen. Men frukost är ju så gott så fre- sön äter jag frukost när jag har möjlighet att äta i lugn å ro. Men skippar lunchen då.

 5. Nettis skriver:

  Åh, jag älskar hotellfrukost! Bedömer alltid hotellet utifrån hur bra deras äggröra är! : )

 6. pilla skriver:

  Skulle inte överleva utan frulle. Dock äter jag nästan ingen kvällsmat så kan bero på det!

 7. Maline skriver:

  Hotell Rival har en superbra brunchbuffé med en helt fantastiskt god äggröra! Hett tips för den frukostfrälste 🙂

 8. Här blev det finskt ”svart matbröd” till frukost. Och guuudars det är det godaste godaste bröd jag någonsin ätit. Vi köpte det på en marknad och brödet kommer från Åland. Tänkte ”det här kan inte vara så svårt att göra själv” – men degen tar flera dagar(!) att göra och sen ska det vara 3 timmar i ugn + 4 timmar när man stängt av ugnen… Hittade dock det här receptet som verkade gå lite snabbare: http://www.aland.com/se/mat_och_nojen/mat_nojen_recept/alands_svartbrod Men fortfarande en himla procedur. Inte konstigt det är gott… 🙂

 9. Kicki Eldh skriver:

  Det är himla gött med frukost! Gillar att variera och gärna med mycket frukt! Härligt!

 10. Carro skriver:

  Jag förstår inte hur du klarat det, det skulle jag aldrig kunna. Det är min favoritmåltid på hela dagen. Antar att jag inte skulle må så bra med periodisk fasta el dyl, då jag blir helt yr och ”tom i bollen” om jag inte får äta frukost av någon anledning.

 11. Lisa skriver:

  Åt du ingen frukost då du var gravid heller? Jag är verkligen ingen frukostmänniska men sedan jag blev gravid så har jag inget val, magen skriker efter frukost! Intressant att höra hur det var för dig med hungern när du väntade Matheo:) kram

Lämna en kommentar