Var snäll mot spegelbilden idag


IMG_2814-0.PNG

I brist på bloggande så har jag letat andra mysiga bloggar och hittade den här. Serier med hög igenkänning. Den heter ”Hej hej vardag”.

IMG_2816.JPGIMG_2817.JPGIMG_2815.JPG
Det är jag som är ”Hej hej vardag”, eller Louise som jag oftare kallas av mina vänner. Jag är mamma till Märta, född april 2012, och Maja, född maj 2013. Sambo med Mattias. Boende i Stockholm.

Min vardag är intensiv, underbar, jobbig och härlig, och min blogg är en hyllning till den. Bloggen består mest av illustrationer, men också en del text, och några foton.

Hoppas ni gillar’t!

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Var snäll mot spegelbilden idag”


 1. Hahaha! ”..jäkligt mycket Lilla snigel…” 😀
  Tack som fasen för tipset!
  Passar ypperligt på en måndag också 🙂

 2. esterii skriver:

  Nu pratar vi blogg.. Tack!

 3. DeMarkey skriver:

  åh den bloggen är så skoj, så bra, så sann

 4. TACK för tipset! Igenkänningsfaktorn skulle inte kunna vara högre. Sista bilden sammanfattar mitt senaste halvår väldigt bra…

 5. Mysigt! Jag funderade på det där med bloggtorka som du nämnt ett par gånger det senaste. Är det för att du jobbar så mycket som det inte blir lika mycket av filosoferandet som man läste en hel del om för något/några år sedan? Då var det liksom tankar mellan himmel och jord mest hela tiden (så man blev lite bortskämd faktiskt). Kram på dig! /J

 6. Hege skriver:

  Fantastisk:) Nå reddet du mandagen min!

 7. Hlin skriver:

  alltså herreguuuud (med värsta Ranelid-uttalet) vilken underbar blogg! Antar att du redan läser hormoner och hemorrojder 🙂

 8. Linda skriver:

  Haha, sista bilden är ju helt underbar!!! Och… sann! Haha!

 9. bea skriver:

  följer Hejhejvardag på instagram! sjukt kul!
  i blang tecknar Myseberg även på insta om sitt småbarnsliv! tips gärna flera liknande om du vet?

 10. Heja Emma! skriver:

  Jag skickade den första bilden till mamma direkt när jag gick in på din blogg, hon har fött tre barn och är ibland ledsen över sin kropp. Det är det sista hon behöver vara. Nej den ser inte ut som när hon var 20 år längre, men hon har som sagt fött tre barn, brutit båda benen och opererat bort en blindtarm – trots det står hon fortfarande upp och har energi 59 år gammal. Hon borde älska sin kropp lika mycket som vi älskar henne, hon är helt fantastisk och bäst på alla sätt och vis.

 11. Johanna Sohlberg skriver:

  Jag ÄLSKAR denna blogg, den är ju ganska ny men jag följde tidigare hennes instragramkonto. Helt underbar är den och man känner igen sig väldigt mycket haha =)

Lämna en kommentar