Muren


IMG_2825.JPG

Jag såg den i helgen och kan varmt rekommendera filmen. Den går bland annat på biografen Zita i Sthlm. De bästa scenerna tycker jag är de tysta mellan huvudpersonen och en överbefälhavare, så starka och man kan riktigt känna stämningen via filmduken.

Har ni några filmer att rekommendera? Jag funderar på att gå på bio till helgen igen.

Bloggvännerna har ordet

13 svar till “Muren”


 1. Tack så hjärtligt för tipset! 🙂

 2. Tack för tipset. Har en pojkvän som älskar allt annat än Hollywood och har blivit lite lätt influerad av det 😉

 3. Jag ska gå på bio på onsdag och se Annabelle, men fyfan, en skräckis… Ser aldrig skräckfilm och är så fruktansvärt rädd. Men mina nya finlandssvenskavänner vill se den så man får offra lite för gemenskapen när man annars är lite ensam här 😉
  Dock har jag sett den första filmen, glömmer alltid vad den heter. Oh well, kanske är bra att kliva utanför komfortzonen?

  Helst vill jag se filmen Vadelmavenepakolainen (ja försök säga det i ett andetag…) en finsk och en svensk byter identitet med varandra på finlandsfärjan. Ska vara riktigt bra och underhållande. Vet inte om den går i Sverige?

  Annars vill jag också se MUMIN PÅ RIVIERAN! En ny Muminfilm. Hahaha. Älskar Mumins <3

  Var på Medicinen när jag var i Stockholm i september – sjukt rolig film! (svensk!)

 4. Linda skriver:

  Rekommendera kan jag inte än, men tipsa! Jag tror att Gone Girl är väldigt bra och även nästa del av Hunger games, men den kommer ju först i mitten av november. ☺

 5. Sanna skriver:

  Gone Girl är otroligt bra. Intelligent och väldigt välspelad. Se den!

 6. Jämtlandshanna skriver:

  Jag är väldigt dålig att ta mig iväg på bio. Men vem vet. Det kanske blir en dejt med maken snart. 🙂

 7. maria skriver:

  Hej Elaine!
  Har en fråga, vad tycker du m införandet av samtyckeslagen? Intressant att få veta… kram!

 8. Johnu skriver:

  Tack för tipset

 9. Helena skriver:

  Det är filmfestival snart! Uma Thurman kommer och för 200 kr kan man spendera en fredagkväll på bio med henne… Och inte bara hennes filmer då alltså. Utan real live Uma. För 200 pix!!

  Börjar om en vecka, 5-16 nov! Do it!! Så många bra filmer, och de med Face2Face där regissörerna tar emot frågor i små minisalonger är BÄST. Det finns en film från Israel i år (vad jag hittat) som heter Selfmade där en israel och palestinier blandas ihop och får leva varandras liv ett tag.

  http://www.stockholmfilmfestival.se/sv/festival/2014/film/selfmade

 10. Emma skriver:

  Boyhood kan jag varmt rekommendera. Googla på titeln så kommer säkert handlingen och tillvägagångssättet locka dig att se den 🙂

Lämna en kommentar