Nu jädrar ska vardagsrummet göras om


IMG_2788.JPG

Jag har precis haft över Kristina som är inredningsarkitekt. Efter diverse misslyckade försök att inreda efter egen förmåga, så kändes det dags att ta hjälp. Ett av mina berömda besök som målades över illa kvickt! Ecstacytapeten

IMG_2789.JPG IMG_2790.JPG

Jag ser fram emot hennes förslag och ni får självfallet se förändringen på bloggen.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Nu jädrar ska vardagsrummet göras om”


 1. emma skriver:

  va kul! 🙂 det kommer ju bli kanonfint, vad duktig hon verkar vara! 🙂

 2. Elin skriver:

  Åh, jag skulle så himla gärna vilja veta vart din tröja kommer ifrån ett par inlägg nedan. Letar efter enkla, men snygga, basic-tröjor att ha till kontoret

 3. D. DeMarkey skriver:

  Fräscht med vitt faktiskt men såg tomt ut. Undra vad det blir för fint..

 4. M skriver:

  Hej!
  Jag såg din video med ”frågor&svar del1”. Det verkad som att du blev väldigt sorgsen när du fick frågan om fler barn/bli gravid. Befinner mig själv där att vi så gärna vill ha barn men det går inte. Man blir fan knäpp?! Jag vet inte vad jag vill med denna kommentar mer än att bara säga att jag fattar och har enorm hjälp av dina gamla inlägg
  om detta.De stöttar liksom… så tack för att du delat med dig av detta…
  Kram

 5. Elina skriver:

  Tro det eller ej, jag gillade ecstasytapeten 😉

 6. Maline skriver:

  Åh det är så härligt att få göra om lite ibland! Vi har precis gjort om lite i vårt sovrum, köpt en ny sängram, möblerat om och satt upp nya tavlor. Små medel (begränsad budget) som gör stor skillnad för hur rummet känns 🙂 Underbart!

 7. Kicki Eldh skriver:

  Gött att göra om lite. Man behöver lite nytt ibland för att må bra. Lycka till!

 8. Hanna skriver:

  Hej
  Jag undrar vart du fått tag i den helt magiska tapeten? 🙂
  /Hanna

Lämna en kommentar