Den där Lotta Gray, och Läkarmissionen


IMG_2792.JPG

Hon är på riktigt, bryr sig på riktigt och kramar om barnen på riktigt. Jag läser hennes blogg slaviskt nu när hon är på Läkarmissionens resa som jag inte kunde följa med på men vill följa med på nästa år. Ni läser allt om deras arbete och Lottas resa här.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Den där Lotta Gray, och Läkarmissionen”


  1. D. DeMarkey skriver:

    Japp jag läser också hennes blogg om allt hon gör och fullkomligt toggillar den kvinnan. Vilken styrka hon har att göra allt hon gör, vilken kvinna, stark som attans och vilken härlig och underbar balans hon har på glamour och verklighet. Jag älskar det och läsa om det, ta lärdom av det och använder det som en ständig påminnelse på vad som är värt i livet. 🙂

  2. H skriver:

    Varför kunde du inte åka? 🙁 minns att du skrev om denna resa för länge sen och hur mycket du såg fram emot den.

  3. Det hon gör är fantastiskt! <3

Lämna en kommentar