Trasslat in mig och bloggvän❤️


IMG_2748.JPG

Hellow my fellow birthday cakes! Jag ska snart hålla min sista föreläsning här i Karlstad, jädrar vad jag ska bjuda sista gänget på skratt och allvar förstås. Men jag vill lämna stan med känslan av att ha gjort folket lyckliga!

En av er vågade er fram och säga hej! 16-årig bloggvän, sån lyx att ni vi läsa tantens blogg!

IMG_2739.JPG

Nu ska jag bege mig ut för att försöka ta en fin höstbild på Karlstad.

/Elaine, trasslar loss sitt headset och beger sig ut i hösten.

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Trasslat in mig och bloggvän❤️”


 1. Jenfa skriver:

  Jag kan säga att du nog gjort åtminstone en person glad idag (två inkl mig!). För ett tag sen skrev du om att du gjorde en god gärning med att hetala för nåns tågbiljett och uppmuntrade dina läsare att också göra en god gärning/nåt som gör nån annan glad.

  En receptionist på mitt jobb ler alltid stort och säger godmorgon till alla som kommer in och idag berättade jag för henne hur hennes smile och utstrålning ger mig en bättre start på morgonen för hennes leende smittar av sig och hon blev jätteglad! Och då blev jag också glad 🙂

 2. Jag var på morgonföreläsningen i dag. Så himla bra! Allt var bra! Mina preggohormoner (och din braighet) gjorde mig blank i ögonen och varm inombords flera gånger.

  Tack! <3

 3. Anna skriver:

  Vaaaaaar har du köpt den fina tröjan Elaine??? Ja det är ju en vanlig tröja. Men jag letar efter baströjor som är liiiite roliga och jag gillade din.

  Kramkram.

 4. Anonym skriver:

  Varför tror du att folk inte vågar komma fram?

 5. Magdalen skriver:

  Tack för den bästa timmen idag! Kul att lysna på dig!

 6. Camilla skriver:

  Hej!
  Sitter här och skrattar för mig själv. Jag fullkomligt älskade din föreläsning i Karlstad. Jag försökte säga det till dig förut och sa något i stil med att ”merparten av alla som kommit till mässan kom för din skull”. Vilket är sant. Men då var det någon en sån där liten röst som bankade mig på axeln och sa, gör inte bort dig nu, hon är retorikexpert, tänkt på vad du säger… Så jag fortsatte ”alltså nej, inte för sin skull utan för din föreläsning”. Och just därför sitter jag nu och skrattar, det blev lite tokigt samtidigt som jag egentligen bara ville säga tack. Du har förgyllt mitt liv:)

 7. Elin skriver:

  Nu glömde jag läsa inlägget, MEN, nu vill jag veta exakt och precis vad du har för tröja på dig och vad det är för märke? Och vad är det för armband? VIILL HA, superduperjättefint! Kram från Elin

 8. Emma skriver:

  Vad du är härlig och sprider glädje! Jag blir så inspirerad varje gång jag läser din blogg oavsett tonen på inläggen så berör du <3

 9. Jag hade tyvärr inte nöjet att lyssna på din föreläsning men måste bara berömma din outfit – så himla snyggt. Jag älskar den enkla men eleganta tröjan. Superfin i håret är du också! Ja, en riktig pingla helt enkelt om vi ska slänga oss med tant-uttryck 😉

Lämna en kommentar