”Varför gör jag det här mot mig själv?”


IMG_1781.JPG

Det är inte en ovanlig tanke jag har efter passen med David. Om jag kände mig svag efter passet jag gjorde själv igår så snackar vi död efter detta. Jag ligger på golvet på Crossfit Nordic och gör allt för att peppa mig, säga att jag är stark för jag fixade det. Men den ena minen jag får fram är ”vem-fan-försöker-du-lura”:

IMG_1782.JPG

Jag ligger på golvet, jag är svag. När jag reser mig upp så är jag stark. Det kommer inte att hända på ett tag.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “”Varför gör jag det här mot mig själv?””


 1. Äh, ligg kvar en stund, det är absolut tillåtet.
  Grejen är bara den…. att om du inte reser på dig inom ett par timmar, så kommer nog din PT att bli skitsur och typ hota med att hälla mjölmaskar över dig om du inte får upp ändan från golvet. Så vid närmare eftertanke är det nog lika bra att du gör det på en gång. För att inte riskera nåt menar jag… 😉

 2. Linda skriver:

  Men, ska det inte ”va” tvärtom; Ångest innan passet och så en HÄRLIG känsla efteråt??
  Det är det som gör att jag tränar igen, för jag vet hur gott det är efteråt!
  Fast är kanske inte riktigt på samma träningsnivå som dig..! Hehe!
  🙂

 3. Sofia skriver:

  Är så jäkla imponerad och inspirerad av dig Elaine! Du är en äkta powerkvinna! Heja!!!

 4. Apolonia skriver:

  Hvor stærk vil du være Elaine ? Hvorfor er det så vigtigt at være stærk ? Du er jo ung, rask og stærk i forvejen. Vil du forklare?

Lämna en kommentar