Slut och lycklig på samma gång


IMG_0898.JPG IMG_0896.JPG

Nu är kursen slut och Tuva och jag passar på att käka middag på Lilla Torg innan vi tar flyget hem till Stockholm. Supermysig stämning här, sensommarkänsla trots att det är en smula kyligt.

IMG_0894.JPG

Kursdeltagarna gjorde helt galet bra ifrån sig! Så kul att se utvecklingen som tar fart på bara två dagar.

Nu blir det hem till min stora och lilla plutt. Blir att nosa i nacken❤️.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Slut och lycklig på samma gång”


 1. Elin skriver:

  Nämen! Så du är i Malmö! Var bombsäker på att jag såg dig när du gick från gymet i morse, men tänkte ”nää varför skulle hon vara i Malmö..”

 2. Therese skriver:

  Åh! Mitt mysiga Malmö! Lilla Torg är ännu mysigare under sommaren ♥

 3. Annika skriver:

  På tåget ifrån Malmö och den bästa kursen jag varit på någonsin, tror jag. Smart, rolig och späckad med kunskaper och övningar som gav nya erfarenheter och förmågor tack vara engagerade kursdeltagare och ett charmigt retorik proffs! Elaine – du är ett ess!

  Och alla ni som jag länge funderat på att gå en kurs med Snacka snyggt, gör det! Värt varenda timme och krona – även om jag nu jäspar störst på hela tåget

  • Elaine skriver:

   Tack snälla Annika med K 😉 , vad glad jag blir! Snacka om att vara en svamp var det gäller ta till och tillämpa nya verktyg – ”platsmetoden” bara sådär! Grymt!

 4. Alexandra skriver:

  Så himla tacksam för grym kurs Elaine! Tack! 🙂

 5. Anna skriver:

  Ni vet den där känslan när man tillbringat två intensiva dagar med engagerade och inspirerande människor. Och sedan detta totala vakum. Man sitter med tom blick och tittar rakt ut i rummet och undrar vad jag ska göra imorgon. Ingenting kan bli lika roligt som dessa två dagar.

  När vi skiljdes åt idag ville jag liksom falla om halsen på alla och säga sådär patetisk ”Kan inte vi bli bästa vänner”. Eeeh, nu när jag tänker efter var det nog precis det jag gjorde med dig Elaine 🙂

  Jag har varit på Snacka Snyggt kurs med retorik guron Elaine Eksvärd. Den, utan tvekan, bästa och roligaste kurs jag harbvarit på. Men också till viss del den tuffaste. Det blev även en resa i personlig utveckling.

  Första dagen var våra presentationer, inte dåliga på något sätt, men inte heller några som skulle gå till världshistorien 🙂 vi hade alla saker vi behövde förbättra och utveckla. Med hjälp av varandras feedback peppade vi varandra till att ta flera steg framåt och gå utanför vår komfort zon. Framförallt var det du Elaine som fick oss alla att göra saker vi inte trodde vi kunde, hitta känslor och uttryck vi inte provat tidigare. Så till den milda grad att det blev lite för överväldigande för den här tjejen. Japp, jag började gråta. Mest på grund av frustration.

  Jag kunde aldrig föreställa mig att vi alla, på bara två dagar, kunde utveckla vår retorik så otroligt mycket. Vi flaxade med armarna, ja hela kroppen faktiskt, pratade som att vi stod på Dramaten, fick de som lyssnade att både skratta och bli tagna.

  Tack fina Elaine för att du är den unika person du är. Det finns bara en av dig. Du har ALLT! Du är smart, rolig, proffsig, snygg, charmig, känslig, empatisk, uppmärksam, entusiasmerande, inkluderarande.

  ♥ Stor är den som får andra att känna sig stora ♥

  Tack alla ni andra som var på kursen. Det var ni som gjorde kursen till vad den blev.

  Och även ett stort tack till dig Tuva och dig Gustav som med era varma personligheter sprider positiv energi.

  Kram från
  en mycket trött men lycklig
  Anna

  • Elaine skriver:

   Men goa fina Anna! Att få somna till denna kommentar, det fick bli min motsvarighet till din ängel! Tack❤️och stora kramar

Lämna en kommentar