Ja ja, ni ska få veta denna gång


IMG_0714.JPG

Efter diverse kärleksfullt tjat från ett antal av er så får ni en sällsynt business outfit info. Det händer en gång per år, högst! Så här kommer årets första och förmodligen sista. Jag har fått en grej för skjortor och ett par byxor som jag hittade innan sista valveckan och har haft på mig sedan dess. Skjortorna jag har gått bananas på är från Stenströms. Jag gillar detaljerna som att knapparna kan vara same same byt different om man kikar oredentligt. Mina smycken är jag ju ambassadör för och det är uteslutet Frogpearl som ger 20% till world childhood foundation. Och byxorna är från Filippa K, stretch, sköna och snygga. Tycker inte man ska lida pin för att vara fin.

/Elaine, påbörjar tvådagarskursen i Malmö i sina byxor från Filippa K, inget annat! :b

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Ja ja, ni ska få veta denna gång”


 1. AngelicasVärld skriver:

  Grymt snyggt! Jag är en skjort tjej jag med men jag har haft svårt att hitta skjortor och blusar som sitter bra på mig då jag är ganska bred över ryggen, smal midja och lång rygg… Jag provade iaf att måttbeställa från TailorStore å det är perfekt!! Man kan designa sina skjortor precis som man vill ha dom å som sitter som en smäck! Ett litet tips från mig till dig

 2. D. DeMarkey skriver:

  ha ha vad du verkligen är emot att göra sånt men du har sååån fin stil och klär i så härligt snygga kläder att man verkligen får bra tips från dig utan att det är din mening.

 3. Emelie med C skriver:

  Inget annat än byxor?! O.o

 4. Haha tack Elaine – till och med jag frågade ju vart dina byxor kom ifrån så de var verkligen speciella och förtjänas att omnämnas!
  Och detta klär dig för övrigt väldigt bra!

 5. Ps. Det kittlade av nervositet i magen när jag såg rubriken först. Hade kunnat vara så mycket större och roligare nyheter 😉

 6. Linda skriver:

  Jippie:))
  Tack snälla du!! Du fick iallafall en ny bloggläsare på köpet:)
  Ha det så bra i Malmö.

 7. rockpaperscissorlizardspock skriver:

  alltså jag älskar dina business outfits, jag googlar t o m bilder av dig innan jag shopping surfar pga outfit fangirl så tack snälla för tipset!

Lämna en kommentar