Här ska det kursas


IMG_0818.JPG

Det är en peppad grupp som får Snacka Snyggt här i Malmö där solen strålar och sommaren dröjt sig kvar. Är faktiskt riktigt sugen på en stor stark i kväll. Varannan dag träningen har ju börjat och jag ska ju inte träna förrän i morgon, så kanske ska man unna sig en öl? Vad säger ni?

Hur mår ni? Jädrar vad politiskt aktiva vi har blivit efter och inför valet. Jag är glad att vi inte är en bubbelgums blogg utan rätt smarta och mindre smarta när vi känner för det. Variation är kung!

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Här ska det kursas”


 1. Sami skriver:

  Finaste Elaine! Jag måste säga att jag älskar din blogg och ännu mer dina böcker. Förra veckan tänkte jag skaffa din bok (vardagsmakt) i pocketformat eftersom den aldrig kom fram i den hård versionen med posten. Jag tänkte att jag kan köpa den i fredags (efter att jag läst din post om att den finns tillgänglig nu) i pocket butiker. Men de hade den inte inne än. Tyvärr lämnade jag älskade Sverige i måndags för jobb utomlands, och kommer inte hem förrän om ett år minst. Nu sitter jag här och är så arg att jag inte har den i mina händer. Har du tips på hur jag kan få tag på den på annat vis? För oss läsare som bor i utlandet? Adlibris och Bokus postar inte till utlandsadresser! Anyhow fortsätt med att vara så fierce!

  • Cathrine skriver:

   Har du ingen snäll vän/familj som du kan beställa den till i Sverige och som sedan postar den till dig 🙂

   • Sami skriver:

    Alla i familjen är utomlands de med:) Försöker få en vän att skicka den så fort hon svarar sin telefon bara hehe. Men tänkte att det måste finnas några i min sits som undrar hur man kan få den beställd till utlandet:)

 2. Linda skriver:

  Blir otroligt nyfiken på vad ”bollen” ska användas till.

  • Elaine skriver:

   Det är en stressboll! 🙂

   • Sofie skriver:

    Tänker att deltagarna ju kan ha den som en feedback- boll. T.ex. den som har bollen får prata om sin upplevelse efter kursen. 🙂 Men låter bra Elaine att ha nåt för de som har ovanan att leka med saker i händerna! 🙂

 3. D. DeMarkey skriver:

  Ja det är galet vad man blivit politiskt intresserad inför detta val i år. Det känns som att det var det viktigaste valet ever. Men sen har man nog börjat förstå mer och satt sig in i allt mer som äldre, detta var absolut inte mina intressen när jag var runt 20års åldern. Det var inte min grej för att jag inte förstod den och gillade därför inte det hela. Men nu har jag vaknat, bättre sent än aldrig. 🙂

  Lycka till med kursen, och självklart ska du kunna ta en öl eller två, varför inte liksom?! Man lever ju bara en gång, har inget facit på hur länge eller så, lev som du vill och känner för varje dag så gott det går. Lev här och nu. 😀

 4. Malin skriver:

  Klart du ska njuta av Malmös fina väder idag och ta en öl i solen !
  Såg dig gå in och ut på det mexikanska stället på gågatan idag. Sjukt snygg och hade du inte pratat i telefon hade jag kommit fram och hälsat 🙂 kul att se dig iallafall. Kram

 5. Sofie skriver:

  Tycker det är bra att det blir mer okej att prata politik i år, tror det behövs ett mer öppet klimat kring politik. Har aldrig upplevt det förut. I min familj har vi alltid pratat politik, men nu känns det mer öppet på fler nivåer vilket jag tror behövs för framtiden. Våga bemöta och lyssna på de som har andra åsikter än dig själv, och våga fråga! 🙂

  Klart man kan ta en öl om det känns rätt. Har precis lämnat Lund/Malmö för huvudstaden, tänker att du kan få ta en öl åt mig om det känns bättre! Rekommenderar Skeppsbron nära centralen (soligt vid vattnet) eller något av ställena i närheten av Lilla torg (hej infravärme).

  • Världsmedborgaren skriver:

   Så sant som det var sagt, skönt att ha en plattform där man kan utbyta tankar och läsa andra åsikter (och oftast utan direkta påhopp), i ett försk att förstå varandra.

   Kommer också från en väldig politkintresserad familj – t o m min mormor har koll på val och kandidater!

   Lycka till med kursen!

 6. Gunnar skriver:

  Har godkänt en kurs hos dig för en av mina medarbetare. Skall bli kul att höra efteråt!

 7. Johanna skriver:

  Wohooooo du kommer till bokmässan i Göteborg såg jag! Måste måste måste gå!! 🙂 <3

Lämna en kommentar