Häng med min plutt


Matheo och jag tog tunnelbanan till stan vid 13.30. Det var så mysigt att få hämta honom tidigare.

IMG_0759.JPGIMG_0760.JPG

Vi åkte in till Stureplan som kanske inte känns som ett område för barn, men jag hade ett ärende där och tänker att det är bra att låta ens barn vara del av sitt liv precis som jag är med i lekparken. Matheo sa Wow och skuttade omkring i Sturegallerian. Det var inte svårare än så. Sen fick han följa med mamma på jobb, utvärdering hos Bindefeld AB kring PR-arbetet. Även det gick toppen. Ipad är verkligen toppen och mötet blev iofs ett möte med diverse inslag av ljud från spelet Matheo lekte med, men det var bara roligt.

– Här ser ni tidningsklippen om Vardagsmakt i julimånad.

*tuuut tuuut*

Alla började bara skratta, Matheo också som kände att ha stod för underhållningen.

När vi kom hem hade Camilla Läckberg skickat Matheo en bok om Super Charlie. Tack Camilla! Matheo blev stormförtjust.

IMG_0768.JPGIMG_0774.JPGIMG_0771.JPG

Sen kom Gustav och Meryem hem med take away mat. Så gott! Vi åt, jag la Matheo och sen var det dags att bege sig mot Malmö där vår öppna kurs i Snacka Snyggt hålls för första gången i stan. Men innan dess hann Meryem och jag larva oss i Fucking Åmål hissen.

IMG_0810.JPGIMG_0811.JPG

/Elaine, kliver på planet till Malmö med en varm känsla, hon fick trots allt äta middag med familjen och lägga sin plutt.❤️

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Häng med min plutt”


 1. Linda skriver:

  Hej Elaine!
  Jag har letat som en galning på nätet efter de svarta byxorna som du hade i nyhetsmorgon, och även skjortan..men kan inte hitta dom, så snälla, kan du inte berätta vart de kommer ifrån. Förstår om du börjar tröttna på den här frågan nu…men de var så jäkla snygga!!
  Ha en trevlig kväll
  /
  Linda

 2. D. DeMarkey skriver:

  ha ha kan tänka mig hur mötet var och hur go han måste sett ut där han satt och lät. Lilla fina M.

  Vad roliga ni ser ut på bilden i hissen, så härliga!!

 3. maria skriver:

  Åh vad kul att du kommer till Malmö. Såg/lyssnade på dig i Helsingborg. Grymt intressant och helt fantastiskt. Dina ord går verkligen in 🙂

 4. esterii skriver:

  Jag försöker lösa livets gåta. Hur vi människor tänker. Vad som är viktigaste i vårt liv. Alla säger, hälsan, barnen, den man lever med. Ändå orkar man inte riktigt vara för hälsan förrän man är sjuk, man är minst med sina barn och oftast flyttar de långt ifrån en när man också pushat dem att att flyga iväg. Sin partner, den man själv valt är man mindre ihop med än sina kollegor, för den mesta tiden sover man ju bort..
  Sen blir man gammal, har fått sina pengar på hög, är för sjuk för att använda dem och inser att man bor de njutit mer av att bara varit frisk. Barnen ser man så sällan, vi gjorde dem fria och utan rötter, och man skilde sig från sin partner för man hade så lite gemensamt:) Hmm får inte ihop det.. Puss ändå

  • Babbsan skriver:

   Då är vi två!!! Men man behöver inte leva svensson liv med familj, jobb och villa. Det finns andra, flera tusen olika vägar. Flytta utomlands, försörj dig på annat sätt, lev på riktigt istället för att leva för att jobba. De är ett modigt steg att ta men så värt det. Människor förstår sig inte riktigt på sig det där sökandet men innerst inne vill alla det, det är jag säker på. De flesta är rädda. Så vad brinner du för? Ta ett steg så kommer några bitar falla på plats där du vill ha dem oavsett om det är det där svensson livet eller inte finns det helt andra sätt att gå tillväga. Jag vill i alla fall inte ligga på min dödsbädd och ångra mig. Sorry för långt inlägg. Kram!

 5. sjuksköterskan skriver:

  Hej Elaine!
  Jag har ett problem som jag hoppas du kan hjälpa eller iaf råda mig till.. det är såhär att jag jobbar inom vårdyrket och som många vet är vi extremt pressade med minimalt med personal på (för)många patienter. Vår chef slutade nu för en vecka sedan och i och med detta fick en 100% tjänst gå med omedelbar verkan, av olika anledningar. Att denna tjänst fick gå gör nu att vi går på knäna. Vi var redan underbemannade med 4 tjänster och detta gjord inte saken bättre. Vi jobbar övertid varje vecka och mina kollegor gråter av utmattning.
  Mitt problem är nu att jag ska kontakta facket för att få hjälp med våran situation. Åtgärderna som gjorts på avdelningen är inte i min mening tillräckliga och jag sätter nu ner foten.
  Reaktionen som jag har fått av den äldre generationen och även av dem tillfälligt tillsatta ”Sektionsledarna” (som är sjuksköterskor på avdelningen men som har fått ett utökat ansvar som minichefer, då vi står utan chef för tillfället), är ganska sval och dem uttrycker det som ”självklart får du kontakta facket om du känner så men….” vilket får mig att tvivla på om jag verkligen gör rätt. Ingen uppmuntran överhuvudtaget (vilket förvånar mig då en av sektionsledarna dessutom är förtroendevald för facket). Överdriver jag eller är detta ett klassiskt sätt att utöva makt över ”lilla” mig? Jag börjar såklart tvivla på om det är så allvarligt som jag upplever det eller om detta bara är ett sätt för dem att få mig att backa…

  Hoppas detta inte var allt för invecklat.
  Älskar din blogg!
  Kramar

  • Babbsan skriver:

   Usch jag lider med er! De är väl lite tveksamma om det skulle hjälpa i den situationen men jag tycker du ska kontakta facket. Lider med er!

 6. Bästa Elaine! skriver:

  Du är min förebild Elaine! Jag blir väldigt glad och peppad varje gång jag läser om dig eller ser dig på tv. Du får mig att må bra. Till helgen åker jag till Australien och jag börjar tvivla på om jag klarar det. Helt själv ute i vida världen. Jag älskar nämligen att vara hemma och är verkligen hemma- och familjekär. Är en ganska blyg och tillbakadragne tjej också.Har du något bra tips på hur jag ska tänka och puscha mig själv? Önskar att jag var som dig! Du är så himla snygg dessutom! Matheo är lyckligt lottad till att ha dig som mamma! Stor kram till dig❤️

 7. Babbsan skriver:

  Matheo är så söt <3 Önskade jag kunde se honom och höra honom prata!

Lämna en kommentar