Eftersnacket igår


IMG_9706.PNG

För er som missade eftersnacket igår så hittar ni det här. Är ni mer intresserade av mina kommentarer kring beröringsskräcken av Åkesson så hittar ni dem på cirka 18 minuter. IMG_9702.PNGIMG_9704.PNG

Isabella satt i soffan och skriver intressant om hur hon tänkte här.

 

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Eftersnacket igår”


  1. Tove H skriver:

    Elaine! Du kommer säkert inte ihåg mig men precis innan din föreläsning vid 18 idag så stötte vi på varandra precis vid dörrarna till salen. Vi hejade och jag sa att det var kul att se dig. Jag måste bara säga, så fort jag stötte på dig, vilken värme du sprider! Vilken värme! Det var som att hela rummet lös upp! Och jag är så glad att jag gick på din föreläsning! Fantastisk! Märker att jag är extrovert, haha! Tack för allt du lärt mig! Nästa gång ska jag få fram och krama dig (om du vill ha en kram) för all värme du sprider i denna värld! Du är en av mina Martin Luther Kings! Puss

  2. Soffan (en av alla "S") skriver:

    Aaah! Det där klippet ifrån Aftonbladet! Samma ligger på Blondinbellas blogg och det startar automatisk när man går in på era bloggar. Får nog stänga av högtaleren på datorn några dagar, haha, skräms ihjäl varje gång det vrålar ”Stor tack för det Karin Magnusson…”

Lämna en kommentar