Göteborg i mitt hjärta


Jag hade lite dötid efter kursen för Volvo. Dötid i Göteborg är härlig tid för mig.

IMG_9144.JPG

Jag svängde förbi ”mitt” gym på kyrkogatan.

IMG_9143.JPG

Sen köpte jag en Clean Warm Cotton och godis till en vän. Just det en fin svart topp från Gina Tricot också.

IMG_9147.JPG IMG_9148.JPG

Jag har precis skypat med min plutt som fick se flygplanet mamma snart ska lyfta med.

IMG_9149.JPG

Ikväll ska jag lägga mig tidigt för att prata SD i nyhetsmorgon imorgon klockan 06.50. Ser fram emot det.

Det var lite smått och gott från mig denna afton.

/Elaine, tycker det är skönt med lite mysiga och hjärndöda inlägg ibland.

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Göteborg i mitt hjärta”


 1. D. DeMarkey skriver:

  ååå vad spännande och intressant det ska bli att få höra vad du har att säga. Ska du prata OM dom eller MED dom, förstod det som OM dom bara. Men det ska ändå bli intressant.

  Trevlig resa

 2. nanda skriver:

  Vilken power women älskar din blogg och dig !!

 3. Emma skriver:

  På nått vänster så trodde jag bilden på din tröja var din rumpa och att du hade värsta wedgie haha men fick inte ihop det med bildtexten så fick ta mig en ordentlig titt 🙂

 4. vilken akut göteborgslängtan jag fick nu 🙂

 5. Ioanna skriver:

  Åhh jag ska påbörja som trainee på Volvo om några veckor som ingenjör. Synd att du inte skulle föreläsa för Volvo då eftersom det hade varit så kul att gå på din föreläsning.

  Lite nyfiken.

  Vilken del av Volvo var det på- personvagnar eller lastvagnar?

  Vilka fick ta del av föreläsningen?

  Hoppas det gick bra- men kan inte tänka mig något annat!

 6. Moa skriver:

  HAHA, på näst sista bilden scrollade jag ner lite snabbt så övre delen där man ser ditt hår försvann och det såg precis ut som att armhålan var ditt skrev och att hals/axlar var magen. ”hejsan svejsan det var väl en märklig bild till den bildtexten” hann jag tänka haha.

 7. Linda skriver:

  Elaine, I love you!
  Du var grym på Nyhetsmorgon!
  Gillar verkligen det du säger om svenskarnas språk och vårt behov av att språksegregera, genom tex främlingsfientlighet.

 8. Matilda skriver:

  Hej!
  Såg dig precis på TV4! Kände igen dig enormt och nu kom jag på varför. Du satt och skrev på din bok på cafet jag då jobbade på!! Mojo. Minns dig som väldigt varm, intresserad och vänlig. Kul att det går så bra för dig.

  Vänligen
  M

 9. Evelina skriver:

  Hur säger man till någon att man inte gillade presenten de gav en? Småsaker kan man ju ljuga om men större saker tycker jag definitivt man borde säga till om, men hur? Ofta hör man folk säga ”svärföräldrarna gav oss en så ful julklapp, och nu måste vi komma ihåg och ställa fram den glassvanen varje gång de kommer på besök”. Men så vill inte jag leva. Dessutom är det väl bättre att säga till så att denna person får bättre koll på ens smak än att hen fortsätter köpa svanar som man inte gillar. LOL. Men det känns som att det inte går att låta både tacksam och samtidigt säga att en tio meter hög glassvan inte är ens stil. Säger du till om du inte gillar presenter? Hur säger man det på.bästa sätt?
  Puss, <3 u Elaine

 10. Anna skriver:

  Jag är också nyfiken; vilket Volvo var du på?
  Jag tror att det är många fler på Volvo som vill/behöver ta del av dina kunskaper!

Lämna en kommentar