GulDknappens red carpet


IMG_8981.JPGIMG_9027.JPG

Goodiebagen innehöll ett plagg som boostade Bellas ”vänstra” sida.

IMG_9029.JPG

Bilderna är lånade från cawamedia och Finest❤️.

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “GulDknappens red carpet”


 1. Elle skriver:

  Vänstra sida? Nu hänger jag inte med…
  Det är ju inte någon palestinasjal, så vet inte vad ni menar tyvärr.

  • Tjabatjenahallå skriver:

   Om du inte hade vetat vad hon menade så hade du nog inte ens nämnt något om palestinasjalen, men men Elaine skämtar nog bara 😀

   • Elle skriver:

    Jag fattar fortfarande är kanske trött.
    Tänkte först att det skulle föreställa en palestinasjal, därför skrev jag så.
    Jag fattar väl att hon skämtar, men jag fattar inte skämtet.

    Att hon ska föreställa en vänsteraktivist eller?

 2. D. DeMarkey skriver:

  Oj vad snygg Bella såg ut på bilden med arga minen! Till och med då är hon grymt snygg!! Värsta blicken och minen.

  Vad vackra ni var på första bilden, super snygga kvinnor. Älskar din fladdriga topp och byxorna, helt i min stil. Är mer åt det hållet av kläder än gala klänningar även om det också kan vara skoj att klä sig i. Men just love the look. =)

  Ha en bra kväll och sov fint.

 3. Johanna skriver:

  Men shit pommesfrites va snygg du e då! Bra make, hår o outfit! Flawless!

 4. GULDknappen skriver:

  GUL! -knappen!
  Åh herregud vad jag skarattade!
  😀

 5. Julia skriver:

  Klockan är fem på morgonen och jag googlar ”göra slut ensam dö” och kommer genom ett inlägg in på din blogg.

  Jag och mitt ex gjorde slut i dag efter nio är tillsammans, vi har varit ihop sen jag var 17 och han 18. Det är ett gemensamt beslut då vi känner att vi älskar varandra men att känslorna inte finns där längre. Jag mår så dåligt så jag vill dö. Svullen i ansiktet, kan inte äta, sitter uppe hela natten och bara känner mig i chock. Hur kan det hända? Det skulle ju vara VI. Vem är jag ens utan honom, vi har varit ihop så länge att det känns som att livet inte kan G vidare utan honom. Hur ska det någonsin kunna kännas bra igen? Känns som att jag bara är i början av allt jävla svart mörker, vill ta mig igenom det här så lite skadad som möjligt. Men hur gör man? Har ont i ställen i själen jag inte trodde fanns.

  • Emma skriver:

   Du kanske kan få lite hjälp från trehundrasextiofemdagarnu.blogg.se
   Säkert en vem del igenkänning i de första inläggen och en hel del ljus i de senare.

  • Lovisa skriver:

   Det gör ont i hjärtat att läsa men kom ihåg att du är inte ensam! Mitt bloggtips är att läsa sandras beijers blogg om uppbrottet från sitt ex. Mycket kloka ord som hjälpte mig efter mitt första uppbrott. Vet att du fixar det här!

  • Fanny skriver:

   Åh, trots att jag inte känner dig vill jag bara hålla om dig och säga att allt blir bra. När jag blev dumpad och kände likadant bestämde jag mig till slut för att acceptera att jag skulle gå ur det skadad. Skadad men inte förstörd. Det är precis som med ett öppet sår, till en början blöder man, sen läker det värsta såret och tillslut finns bara ett bleknat ärr kvar. Det tar tid, det tar kraft och det finns inga genvägar, men du kommer fixa det. Jag lovar dig det. Jag skickar över lite virtuell styrka som en start <3

Lämna en kommentar