Lite om mig


20140730-031349-11629443.jpg

Shortcut gjorde en intervju med mig i våras som nu finns på nätet. Jag tycker att bilderna blev så coola och blev sugen på en header tagen från samma ställe.

20140730-140050-50450551.jpg
En header som är mindre karriär och mer Elaine. Vad tycker ni?

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Lite om mig”


 1. Anna skriver:

  Vilken snygging!

  Och en fråga… Hur upplever du att andra kvinnor möter din framgång?

 2. Den headern jag älskar är den där du tränar. Älskar tatueringen man ser på armen, den blåa färgen från tröjan och hela bilden är bara så cool!

  Love it och älskar översta bilden på inlägget. jättefin röd färg !!

 3. Hanna Karlsson skriver:

  Hade varit super fint med den bakgrunden. Dröm bakgrund för en fotograf som jag 🙂

 4. Sofia skriver:

  JÄTTEFIN! 🙂

 5. C skriver:

  Headern du har nu är fantastisk! Den motsvarar så mycket hur du framstår i bloggen, snälla byt inte!

 6. Emma skriver:

  Bra och intressant intervju, du har alltid så kloka och välformulerade svar!

  Vet inte om du kommer ihåg att du för ett bra tag sedan länkade till en blogg där tjejen som trodde hon skulle gifta sig med sin barndomskärlek blev dumpad för en annan kvinna som han var otrogen med? Här är bloggen http://trehundrasextiofemdagarnu.blogg.se
  och går du in och läser det senaste inlägget så får du se hur långt hon tagit sig! Jag har följt bloggen sedan dag ett och det är otroligt vilken resa hon gjort!
  Jag kan rekommendera alla som lider av krossat hjärta att sträckläsa bloggen som en bok, från början tills idag, för krossade hjärtan har en tendens till att läka i ungefär samma mönster och det kan vara skönt när någon annan sätter ord på känslor man varken kan eller orka förklara själv.

 7. wigwag skriver:

  Du kanske ska ha en header med dig själv i afrostile. Kanske en header där afro-Elaine argumenterar hetsigt mot en lugnare Elaine i rakt hår och där båda har pratbubblor där du fyller i den ena och vi läsare får tävla om att fylla i den andre. Nya bubblor för varje inlägg och som har med inlägget att göra. Vore inte det lite skoj?

 8. Karro skriver:

  Vart tog ni bilderna?! 🙂

 9. Rosadamen skriver:

  Vilken bra intervju!!

  • Aldi skriver:

   Brilliant photos Elaine looks anmizag in them and they reflect what a great day Scott and Elaine had !! Everyone enjoyed themselves and had a great day too !! Can’t wait to see the finished albums !!! Think the photos managed to capture the feel of the day and Scott and Elaines love for each other !!

Lämna en kommentar