Matchmaker


20140729-011531-4531613.jpg

Jag känner både killar och tjejer! Ibland slår det mig att de borde dejta. Här sitter jag och ruvar på guldklimpar liksom, helt i onödan. De är inte bara killar och tjejer – de är smarta, snälla och snygga sådana. Imorgon ska två av mina vänner på blinddejt. Tihi.

Vem av mina vänner hade ni helst velat gå med på blinddejt?

Bloggvännerna har ordet

23 svar till “Matchmaker”


 1. Josefin skriver:

  Förresten, på tal om date.. Hur gick det med dina kusiners annonsering efter date här? 😉

 2. Hope skriver:

  Linus såklart!

 3. E skriver:

  Jag tror Meryem hade varit en spännande person att gå på blinddejt med!

 4. Alexandra skriver:

  Hur går det min er parterapi började jag tänka på?
  Och så klart kusinens dejter, som Josefin nämnde ovan

 5. Hope skriver:

  Haha nu säger Jonas att han minsann vill gå på blind date med dig Elaine!
  Vi har god smak verkar det som 🙂

 6. har noll koll på vad dina fina och vackra vänner heter men vet att hade jag vart man, så hade jag gärna velat dejta dig om du vart singel. För du verkar vara så rolig, så härlig och så jordnära men även väldigt rak och ärlig. Du har så mycket härliga sidor! Så som kvinna hade jag velat ha dig som vän och som man hade jag velat ha dig som partner/dejta.

  Ska bli kul att se hur det går för dina vänner =) Om dom nu kommer att gå ut med det på bloggen.

  Jo förresten, hade jag vart singel och om Cristian hade vart singel, hade jag gärna dejtat han, Mittag. Så härlig kille, vet vem han är via en gemensam vän Christian DJ Hulk, som vi har. Mittag är otroligt fin och härlig han med, men vi sågs bara några gånger. =)

 7. Batmansanne skriver:

  Lätt Fexeus, men han är ju inte singel?! Fullkomligt älskar honom!

 8. Lisa skriver:

  Julius så klart!!

 9. Heja Emma! skriver:

  Dina kusiner, lätt! Och om inte dem.. Meryem om jag vart kille. Tycker hon verkar så himla go. Haha så sjukt detta är egentligen.

 10. Maria skriver:

  jag skulle säga Faje

 11. Sara skriver:

  Förstår ju att det är med mycket glimt i ögat som ditt inlägg är skrivet men jag hade nog blivit lite sårad om jag var din vän och ingen valde mig här…. Men – du har säkert bra mycket bättre koll på dina vänner och vad de är ok med och inte så min kommentar är kanske egentligen överflödig 😉

  • Jag känner mest att jag hellre velat ha frågan vem jag helst hade velat umgås med. Är trött på hypandet av kärleken och underskattandet av vänskapen. Dessutom hade en sådan fråga inkluderat både singlar och vi som har haft tur att hitta någon =)

 12. Meryem om hon var bi/gay! För hon verkar så mysig!

 13. Anna skriver:

  Faje! haha

 14. Ninni skriver:

  Spännande. En gång kopplade jag ihop två vänner. Det klickade och dom gifte sig. De är numera skilda men det tar jag inte på mitt ansvar.

 15. Eleonor skriver:

  DAVID:)

 16. Anna mansgrisen skriver:

  David helt klart! Juicy juicy….

 17. Pillan skriver:

  Faye eller David 🙂

 18. Fanny skriver:

  Åh det är så spännande med blind dejt men dock lite farligt.. Jag hade en super bra idé och parade ihop min vän med min bror. Det slutade i olycklig kärlek, den ena blev högt över öronen förälskad men det var inte besvarat. Riktigt jobbigt. Men man måste våga kasta sig ut om man ska hitta kärleken. Lätt för mig att säga.. Men lycka till till dina vänner , det kan ju gå bra 🙂

 19. A skriver:

  FAJJE!

 20. Gutterflower skriver:

  Robert är ju dösnygg på bilderna i inlägget efter det här.

Lämna en kommentar