Saknar landet


20140728-012104-4864025.jpg

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna uttrycka den meningen, någonsin. Att jag saknar landet. Myggen och dasset till trots så gör jag ändå det. Funderar på om inte familjen ska åka ut till Stångören några dagar. Det vore mysigt. Två veckor kvar på semestern ändå. I helgen drar jag förresten till barcelona med Bella och Ida. Vet inte om jag berättade det förut. Det var så sjukt längesen vi var där sist. Innan giftemål, graviditeter och barn.

20140728-012421-5061515.jpg 20140728-012547-5147919.jpg 20140728-012547-5147864.jpg

/Elaine, längtar plötsligt till Barcelona istället.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Saknar landet”


 1. esterii skriver:

  Kan ni inte ta med tant Esterii också:) ? Men nej tack, vågar ändå inte… Ha det som man bara har det i Barcelonga..

 2. Sanna skriver:

  Det där uttrycket ” det handlar inte om hur man har det utan hur man tar det ” – kan verka lamt men tycker det passar ganska bra . Man kan få en härlig stund i en myrstack och en sämre stund på en playa i Grekland – beroende på inställningen . Jag känner att jag ofta längtar till andra ställen – under tiden jag är på just ett sånt ställe jag drömt om typ ” tex ; ÅH VILL BADA -åker och badar vid en sjö – åh det hade varit skönt att bada vid havet – åker till havet – åh vad jag längtar efter glass – åker och köper glass – kollar FB och ser en strand – åh hur kunde jag lämna stranden när det verkar vara som fiiiiiiinast just nu – åker till landet – saknar stan – åker till stan – saknar tystnaden – upprepa i all oändlighet haha 🙂 men fan ta den som säger carpe diem . Usch . Haha 🙂 men jag måste lära mig att uppskatta nuet mera . Att inte ständigt jaga nästa känsla <3 ha en fin kväll kram

  • Sara skriver:

   Jag är precis likadan.

   • Sanna skriver:

    Skönt att höra Sara 🙂 va rädd för att jag va ensam om att tänka så 🙂 det är inte det att jag inte njuter , jag bara planerar / tänker framåt – för mycket . Istället för att bara stanna i känslan, men e ju lätt hänt <3

  • Kristin skriver:

   Det där kan jag verkligen känna igen mig i. Så viktigt att semestern blir som jag vill så jag inte blir besviken. Vill liksom få ut det ”göttaste” av allt men är inte närvarande för fem öre. I alla fall är det så för mig i början av ledigheten/sommaren. Det är därför jag går på ”dropp in” Yogapass så att jag kan börja andas på riktigt för det hjälper också till med närvaron på badstranden. :-))

  • Soffan (en av alla "S") skriver:

   Jag är likadan fast tvärtom! Tänker på det förflutna hela tiden. Vart jag än är eller vad jag än gör så tänker jag på typ saker som hände i min barndom eller förra veckan eller för 10 år sedan… jag är alltid och rör någonstans in the past. Fördelen med det är att jag kommer ihåg väldigt mycket detaljer av mitt liv, nackdelen är att jag, som du, inte är närvarande i stunden :p.

 3. Evis skriver:

  Haha garvar ihjäl mig…skön kille bredvid Bella…såg inte honom första gången jag läste

Lämna en kommentar