Frukost på Grand hotel


Och inte med vem som helst utan med det här energiknippet! 20140727-115905-43145273.jpg
Vi är så kramiga och glada i varandra att folk tittar på oss som det där gifta nykära paret. Jag klandrar dem inte för vi ser ju ut som det där matchande träningsoverallsparet.

20140727-120136-43296227.jpg

Vänskapsrelationer är som kärleksrelationer minus sex såklart. Det går upp och ned och ibland är man nykära som Rebecca och jag är nu. Tihi.

20140727-120325-43405110.jpg

Har ni vänner som ni är lite nykära i?

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Frukost på Grand hotel”


 1. Babbsan skriver:

  Två sexiga mamacitas, aka MILF’s 😛

 2. Lina skriver:

  Ja det har jag 🙂 tror jag alltid är det i början av en ny vänskap. Sen kommer det och går under relationens gång.

 3. Ruffie-Lina skriver:

  Jag är nykär i min mamma och hennes pojkvän, för efter min superjobbiga första tid med bebis (förlossningsdepression :/) så har jag hunnit komma fram till en hel del saker och bearbeta lite utav det. Och jag har insett, eller vetat länge men ändå insett på något nytt sätt, att jag inte haft nån speciell relation till min mamma alls egentligen. Det har varit så mycket pappa i mitt liv, på gott och ont, att mamma hamnat i bakgrunden.

  Nu vill jag verkligen skapa en god relation med min mamma, och min dotters mormor, och vi är på god väg! Haft en fin vecka med massa tid tillsammans och mammas nya karl är så fin och jag längtar tills de flyttar ihop och helst 5 minuter från oss så att vi kan ses ofta och länge. Tror att jag längtar efter det så mkt för att det aldrig fanns och inte finns mellan min mamma och pappa, dom skiljdes för några år sen efter 27 år och 5 barn ihop.. Det känns fint att mamma hittat en kille som är rätt för henne och så härligt att umgås alla ihop. JAG HAR INSETT ATT JAG ÄR ETT SOCIALT MONSTER, Precis som du hihi 🙂

  Grattis i efterskott på din dag!

  Kram <3

 4. Josefine skriver:

  Ja, det har jag! ^^

  Även olika bloggar som man tröttnar på och sedan blir nykär i igen!

 5. Isabella skriver:

  Inte just nu faktiskt, men känner det ganska ofta vilket är jäkligt underbart, känner en liten förälskelse i helt nya vänner som jag verkligen tycker är ashärliga!

 6. Anna skriver:

  Badtofflor i matsalen? Det är stil det…

 7. Så härligt att se, vet exakt hur det är. Min bästa vän sa en gång till oss ”jag älskar er lika mycket som jag älskar min pojkvän!”

  Vill även passa på att gratulera i efterskott, du var strålande på födelsedagen och jag hoppas den var fin. Grattis grattis Elaine – du är en stjärna och min bästa storasyster på nätet <3

  Ps. På tisdag lämnar jag München för nya äventyr, första destination blir Finland… 😉

 8. Annika skriver:

  När jag o mim bästis Marit inte setts på ett tag för att livet kommit emellan då blir det precis så där (minus matchande kläder) ☺

Lämna en kommentar