Älskar er


20140726-190541-68741785.jpg

Tack för alla gratulationer! Ni är världens finaste bloggvänner och jag är så glad att ni är här. Jag är en bortskämd men också mycket tacksam tös. Fanny hörde av sig och ville ge mig en sminkning i födelsedagspresent. Det kunde jag inte tacka nej till, eller vafan varför skulle jag tacka nej?! Sprang till henne och blev lite fab för kvällen.

20140726-191042-69042883.jpg20140726-191043-69043474.jpg

Tack tack tack för att ni är här! Hope, wig wag, alla S (även den otrevliga S), Caribienvännen, Mrs K och alla ni andra. Jag ser er alla, ni är min lusläsning innan jag somnar. Mysig läsning. Puss!

Bloggvännerna har ordet

24 svar till “Älskar er”


 1. Fru K - gratulationsmamman skriver:

  Stort stort grattis på födelsedagen bästa Elaine! Jag hoppas att dagen har varit så fabulös som det bara går! Kramar från din trogna bloggvän Fru K

 2. Tove H skriver:

  Grattis fina inspirerande Elaine!

 3. Grattis Elaine! Njut i massor!

 4. åååå vad snygg du är, vad fin du är, så fantastiskt vacker och full av glädje! Sånt älskar jag att se.
  Grattis igen och hoppas du fick världens finaste dag.

 5. Louise skriver:

  Stort grattis fina och kloka Elaine!!! Och fyfan vilken snygg pingla du är. Hoppas du har en underbar kväll! Kramar

 6. KniktElin skriver:

  Grattis på DIN dag! Snygg make dessutom, värsta pinglan!

 7. mollan skriver:

  Stort grattis på din dag, favoritbloggaren. Önskar dej allt det bästa!

 8. Becca skriver:

  Ett stort grattis på din födelsedag underbara Elaine! Hoppas att din dag blev perfekt 🙂 Och jag måste bara säga att din personlighet är bara så fantastisk, det vi får se på bloggen såklart, bästa bloggen helt klart! 🙂 <3
  kram

 9. IdaHoo skriver:

  Grattis snygging! 🙂

 10. matilda skriver:

  Grattis! Älskar den energi och det självförtroende du sprider!

 11. Anna- nöjd med det mesta skriver:

  Jag hinner innan kl 24!
  Stort grattis och vilken härlig dag du verkar fått! Kram på dig!

 12. Vickan skriver:

  Grattis finaste Bästaste Elaine på din dag idag! Du är en sådan inspiration o min dagliga dos av energi sen år tillbaka. PUSS

 13. esterii skriver:

  Grattis bruden.. men orkar du se oss alla fortfarande? Du kanske hoppar över någon tjatig tant ibland.. Kram kram

  • wigwag skriver:

   Men esterii då… Tror jag väl inte. Det är ju du som bor uppe i norra polcirkeln bland alla isbjörnarna. Sånt glömmer inte wigwag i vart fall. Kram och grattis, ”öh öh dumsnut”, på dig också.

   anm.: citat, passande felsägning, från Kalle Ankas Jul vilken associationerna skenar till helt automatiskt när man läser och svarar esterii. Esteri-kyla-jul-kalle Anka-”öh öh dumsnut”. För dom som inte hänger med alltså.

 14. Ida skriver:

  Grattis i efterskott!

 15. Sara - introvert ingenjör med dille på kost och träning skriver:

  Jag håller på att läsa vardagsmakt nu, och den är SÅ bra! Jag gillar att den handlar om vad du kallar modern retorik – det man stöter på i vardagen även om man inte jobbar som föreläsare. Den är dessutom utrustad med så bra exempel att man får riktiga aha-upplevelar, framförallt de som handlar om politiker och deras olika strategier.
  Grattis i efterskott och grattis till den fantastiska boken! Det här ska du vara riktigt stolt över Elaine! 🙂

 16. Therese skriver:

  WOW vilken fin sminkning! Supersnyggt!

 17. Sanna skriver:

  Den sminkningen <3 <3 <3 wow säger jag bara . Du är alltid vacker , men här strålar du finaste Elaine. Tack för att du fortsätter dela med dig om livet/händelser/känslor/råd och träning , älskar blandningen i bloggen och att den har ett djup . Massa kramar till dig

 18. anastasia skriver:

  Möjligtvis olämpligt att säga så, men daaaaamn girl, vad du är snygg! Och stark och cool!!! Kram!

 19. GRATTIS fina Elaine! You look fabulous!! <3

 20. Maline skriver:

  Grattis i efterskott Elaine!

  Har befunnit mig på Gotland utan uppkoppling i en vecka så jag har en del läsning att ta igen här ser jag 😉 😀

 21. Annan Sanna skriver:

  Grattis i efterskott!

 22. S skriver:

  Fast alltså, nu blev jag lite less. Jag antar att jag är den ”otrevliga S”? Jag har några gånger på sistone inte hållt med när du kört sådana här ”tillrättavisa folk” inlägg. De inlägg som jag skrivit har dessutom fått ett antal hjärtmarkeringar så jag anar att fler tycker som jag? Dock har jag ansträngt mig för att hålla mig artig och trevlig och helt enkelt haft en annan åsikt än vad du har haft – och försökt lyfta den. Du som gillar att debattera och är retoriker bör väl kunna se skillnaden i att vara otrevlig osv osv eller helt enkelt ha en annan åsikt.

  Du kanske har missat det, men jag har även följt din blogg länge och skrivit tröstande när din farfar dog och i sorgen över det, grattat när Matheo föddes, klurat kring relationsinlägg, hejat på när du börjat klura över livet och kommenterat fitnezzilla. Har även träffat dig ”live” efter en föreläsning och pratat med dig för flera år sedan (min kompis villöe ha en signatur i din första bok) och tackat efter på bloggen, och då kommenterade du att vi båda var så trevliga, jag och min vän.

  Men visst, ”den otrevliga S”. Härligt att man får ha olika åsikter här 😉

Lämna en kommentar