Alfons…


20140724-121857-44337222.jpg

Jag glömde packa ner honom i Matheos väska. Det är nästan så att jag vill hem idag bara för att Matheo ska få sova med sin ”Affons”. Min lilla plutt. Saknar honom så mycket att det gör ont.

Nej, nu ska det ätas bananpannkaka. David är kocken. Sen blir det båten ner till stranden.

20140724-123011-45011523.jpg
Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Alfons…”


 1. Olivia - småbarnsmamma som drömmer om England skriver:

  Hej Elaine. Ser verkligen mysigt ut där på ön. Jag har en fråga som jag har grubblat över efter ett par av dina senaste inlägg. Jag hoppas jag kan få ställa den utan att bli kallad något för det, det är en fråga utav nyfikenhet bara. Hur resonerar du angående att sova över ute på ön tillsammans med din killkompis utan att din man är med, jag förstår ju att han är din nära vem och inget annat, men jag undrar ändå.. Hade det varit lika ok för dig om Gustav myst på en ö tillsammans med en kvinnlig PT och bästa vän? Som sagt det är bara en nyfiken undran om hur ni tänker ang det. Ha en fortsatt härlig sommar!

  • Elaine skriver:

   Nja, myst på en ö är väl inte ok. Jag har alltid haft killkompisar och jag vet att många tror att killar och tjejer inte kan vara det. Men jag ser mina vänner som vänner. Gustav ska till Spanien med sitt gäng i augusti och nej jag hade inte brytt mig om det var tjejer som var hans vänner. Nu har han inga tjejkompisar, men hade han haft det så hade det varit helt ok. Varför? För jag ser inte vänner som tjejer eller killar – de är vänner. 🙂

   • Olivia - småbarnsmamma som drömmer om England skriver:

    Tack.. jag delar din syn på vänner. Känns underbart om alla kunde ha den synen. Tyvärr har jag varit med om vänner som bara är tillfälliga vänner för de har varit ute efter den andra parten vilket gör att jag tappat tilltron lite till att man kan umgås precis hur som.. för att citerar en film ”det är inte vännerna jag inte litar på, det är djävlarna i den jag inte litar på ” men nu svamlar jag på.. ha en underbar semester. Kram

 2. Olivia - småbarnsmamma som drömmer om England skriver:

  *Nära vän skulle det stå naturligtvis

 3. Emelie skriver:

  Hej Elaine!
  Tack för en jätte bra blogg, läser den dagligen och gillar sättet du skriver på/tänker på.
  Jag blir lite nyfiken hur det kommer sig att ni inte är tillsammans med Gustav på semestern?
  Vet att endel väljer att ha några veckor ihop och några veckor själva, blir lite nyfiken på hur man tänker när man väljer det?
  Kan förstå att det är både för och nackdelar.
  Förlåt om det är en privat fråga!

  • Olivia - småbarnsmamma som drömmer om England skriver:

   Samma undran som jag 🙂

  • Elaine skriver:

   Absolut ingen privat fråga för mig. Vi har inga gemensamma vänner och parmiddagar tycker jag är rätt trist. Så när jag umgås med mina vänner så passar han på att umgås med sina. Det blir inte samma sak när nån av oss är med. Vi reser så mycket ihop ändå, spanienresor och diverse därför känns det ok att leka med vänner lite mer under semestern.

 4. wigwag skriver:

  Nööööe.. Lilla Alfons. Finns ingen snällare liten kille än han. Matheo måste få ha sin Alfons hos sig NU. Det är VIKTIGT Elaine! Hahaha…

 5. tvillinganna skriver:

  Vilken gullig Alfons-docka! Var hittar man en sån? Min lillplutt som jag tror är ungefär lika gammal som din Matheo älskar ”Godnatt Alfons Åberg” och vi läser den säkert tio gånger varje kväll. 🙂 ha det!

Lämna en kommentar