Klänningen på, i ren protest mot vädret


20140629-072216-26536749.jpg

Godmorgon mina sockermaskiner! Det är en ny dag och jag är på strålande humör. Jag fick lyssna på en ledsen vän i 1.5 timme igår. Jag älskar att få äran att stötta vänner när de har det tufft trots att jag såklart vill att de ska vara glada. Om en timme sitter Henrik, Marcus och jag i Nyhetamorgon ihop. De två är alltid så välklädda, så jag tänker inte vara sämre. Vädret är hemskt och jag har som alla andra Almedalsvesökare packat alldeles för mycket kläder. Min ambition är att använd varenda plagg. Det blir roliga dagens business outfit denna vecka.

Det regnar och jag kanske blir förkyld, men jag trotsar det! Nu jävlar klänningen, nu tar vi dem.

20140629-072540-26740971.jpg

/Elaine, packar träningskläder.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Klänningen på, i ren protest mot vädret”


 1. Hanna skriver:

  Ooooh, lycka till! Kommer absolut att kolla! 🙂
  Du ser ut som en riktig power-kvinna i fodralet!

 2. Annica skriver:

  Kyla orsakar inte förskylningar 😉 så blir du sjuk är det inte pga av klänningen!

 3. Jag är mest lite avis på att du får vara med i Nyhetsmorgon samma dag som min stora inspiratör Rickard Söderberg =)

 4. Sandra skriver:

  Jag missade dig…suck…länka lite senare please

 5. Sofia skriver:

  Vilken snygg klänning, du ser juh helt fantastisk ut!

 6. Emma skriver:

  Wow super snygg!! Vart kommer klänningen ifrån? =)

 7. Johanna skriver:

  Håller med Emma, väldigt snygg klänning! Den klär dig verkligen! Vart är den ifrån?

Lämna en kommentar