Mamma katten snäll


20140627-172759-62879567.jpg

Vi fick besök av en katt som ville flytta in hos oss. Matheo och katten fann varandra direkt. ”Theo kjama katten” sa han och gick omkring efter kissen.

20140627-173410-63250576.jpg

Sista dagen så fick katten inte komma in för vi packade och städade. Matheo tyckte det var ledsamt, katten med. 🙁

20140627-173410-63250718.jpg
Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Mamma katten snäll”


 1. Babbsan skriver:

  Lille sötis gosis Matheo <3

 2. emma skriver:

  haha han är en fin kille om han gillar katter. <3

  om jag va du skulle jag ta bort detta inlägg dock om du inte vill att folk ska kommentera hurvida du exponerar m i blöjan eller inte. personligen tycker jag bara det är fina bilder då m interagerar med katten…men du vet ju hur dina läsare är.

 3. ha ha ha jag dör, tänk att man inte ska kunna lägga upp bilder som man vill och redigera dom som man vill och kanske dölja sånt man vill utan att få allt uppkört i ansiktet. Hoppas ingen börjar kommentera det nu bara för det men jag hade inte ens reagerat på det fören jag läste kommentaren före mig (emma), sant på ett sätt, du vet hur dina läsare är, men inte ska du hindras lägga upp dom bilder DU vill på DIN blogg. Kör på, som du är och alltid gör. =)

  Jättefina bilder och vad fint att dom fann varandra men trist att dom skiljs åt. =(
  Sötisen.

  • Emma skriver:

   Hej! Emma här. Alltså Elaine har ju moraliserat om att Katrin hänger ut sitt barn och jag tycker detta är på samma nivå. Så tycker det är rättfärdigat att belysa.

   Personligen tycker jag bara det är en fin bild på interaktion mellan det finaste som finns- barn och djur. 🙂

 4. Therese skriver:

  HAHAHA det är ju jättekul att det är häng i blöjan! Alla unga (och alldeles för många vuxna) envisas ju med häng fortfarande 😉

 5. Denise skriver:

  Jättegulligt! Och jag tycker att det är fint av dig att ”blurra” på hänget, för även om det inte är en stor grej i mina ögon att visa lite barnrumpa på detta sätt så visar du väldigt tydligt att du är noga med att skydda M:s integritet samtidigt som du visar en fin del ur ert liv. Massa kärlek till både dig och din toksöta onge 😀

Lämna en kommentar