Chill vid poolen


20140621-211434-76474430.jpg

Min lilla plutt och jag hänger rätt mycket nu när Gustav har sin lekkamrat Faje här. Det är mycket ”får vi göra det här och det där” och jag säger bara ”gör precis vad ni vill hur mycket ni vill”. Eftersom jag är det sociala monstret hemma så är det roligt att Gustav kan och vill vara det varje dag här i Spanien. Extra roligt att han och Faje kommer så bra överens. Men desto roligare att Matheo och jag får lite kvalitétstid. Det behöver vi.

20140621-212012-76812152.jpg

/Elaine, längtar innerligt tills hon kan designa sitt nya liv med mindre jobb och mer häng med familj och vänner.

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Chill vid poolen”


 1. Mandy skriver:

  Elaine… Sitter här med sån magont, för träffade en underbar kille igår på dejt för första gången efter att vi snackat över tinder (dejtapp) konstant i streck en vecka. Kände mig kär redan innan vi hade setts. Var en mysig kväll o såg på film o sånt men kände ändå inte han var liiika intresserad som han hade visat över sms! Vi hade messat liksom konstant i 5 dar i streck och då har han verkligen visat intresse men nu när vi har träffats känns det som att det magiska är ”brutit” och nu dagen efter vet jag inte om jag ska messa honom, eller om han kommer smsa mig, åhh har en dålig känsla i magen bara. Som att jag är i olyckligt kär i en kille jag träffat en gång, patetiskt. Bajs.
  Hälsningar en trogen läsare av din fina blogg

  • Hej Mandy!

   Jag tycker att du ska ta och höra av dig till honom. Inte ska du behöva sitta där med magont och må dåligt över detta! Han kanske blev nervös när ni väl sågs och inte vågade visa lika mycket intresse som han gjort i text. Tänk på att han kanske känner samma som du, upplevde du att du visade intresse med ditt kroppsspråk och hur du betedde dig? Han kanske också är osäker 🙂

   Inte är du patetisk som faller för en kille så snabbt, herre gud, konstigare saker har hänt! Vi har alla varit där… Så nu tycker jag att du ska ta och smsa honom, och OM han mot all förmodan inte svarar så är han ju ändå inte värd besväret! Kram! <3

   • Mandy skriver:

    Åååh tänk att det finns så snälla omtänksamma läsare här som dig som svarar på min kommentar! 🙂 Uppskattat, ska försöka ta åt mig åt det du säger för du har helt rätt, vet att jag har en tendens att överanalysera grejer medan flesta killar typ ”go with the flow” lite mer hehe. Orkar bara inte med (blir typ sur på mig själv) att jag låter mig själv bli så olycklig över en sån ’liten’ sak, men jaja, är väl osäkerhet i grund o botten och man vill ju bli gillad! Men killen smsade under dan och det känns alltid lite bättre nu! 🙂 Men om det inte går vägen ska jag verkligen intala mig att det inte är värd besväret ändå! Tusen tack för din kommentar iaf, den cheerade verkligen upp mig!! Kram <3

 2. Så underbart det ser ut, någon gång ska jag också ha hus med pool!

 3. emma skriver:

  vad är ditt tips för att designa om sitt liv då? jag behöver det också men hur ska jag bära mig åt?

  • 🙂 Jag håller också på att designa om livet för fullt, kan glatt dela med mig om mina tips.

   1. Använd allt mindre kul eller dåligt i hem, vänskap, eller annan situation som en referens till vad du vill ha istället.
   2. Skriv ner alla drömmar du har om olika relationer, jag skriver tex nu ”att jag ser fram emot alla inspirerande, passionerande människor som jag ska få träffa” (Från referensen att jag träffar rätt många gnällspikar som enkelt fastnar i tråkiga negativa tankebanor). Jag har också skrivit ner vilken känsla jag vill att olika rum i nästa boende ska ge, och på vilka sätt jag vill ta hand om mig själv bättre osv.
   3. Lägg undan alla stora visioner i ett fint block i en låda som du kan skriva ner saker i så fort du känner dig inspirerad, men tänk inte så mkt mer på framtiden under dagarna då du lever.
   4. Utgå från vart du är idag och fråga dig själv, vilket litet steg kan jag göra idag för att ändra mitt liv- för att göra mig så glad som möjligt.
   5. Uppmärksamma allt grymt du redan har (om allt känns skit så kan man ändå vara tacksam över att man är född i sverige med gratis skolgång skolmat, diverse skyddsnät, frisk luft osv- finns alltid något)

   Mycket om att ändra sitt liv tror jag handlar om ändra vissa vanemönster man har samt sin inställning till saker och ting, kanske hur man tänker om sig själv, vilka kläder man bär, vad man lägger pengar på – lyssnar mer till andra än till sig själv. Kanske hur man tänker om andra?

   Har svårt att tro att man kan vara en genuint glad människa om man går runt och filosoferar, analyserar och dömer sin omgivning och sig själv för den delen.

   Känner du att livet bara är lite tråkigt men inte vet hur du ska göra det roligare? Testa massa olika kurser och sporter, var inte rädd för att vara nybörjare, kör bara, vips så har du fallit för nåt och har något att brinna för 🙂

   Kör hårt och tänk inte realistiskt, det förstör bara, tro mig!

 4. Ewa skriver:

  Om du vill ha kvalitetstid med din lille son kanske du ska lägga bort boken? Jag trodde att du menade att du skulle umgås med honom , inte läsa en bok?

 5. Hope skriver:

  Ser mysigt ut 🙂

Lämna en kommentar