Sen frulle på tomten


20140621-103223-37943907.jpg

Jag ska snart bege mig till gymmet. Jag är alldeles lycklig över gårdagen. Det är så kul att hänga med skönt folk. Per och Lotta är min förhållandeförebild. Så skönt folk. Framgångsrika med båda fötterna på jorden. Stora mål men också ödmjuka på samma gång. Sen är deras döttrar stencoola. Dom var så gulliga mot Matheo. Det var så roligt för Lotta, Vendela och Miranda är blonda och lockiga, så Matheo såg ut som en i familjen Schlingmann.

20140621-105408-39248018.jpg20140621-105631-39391827.jpg

Idag ska vi åka till Murcia för att spana lägenheter (eye shopping) och sen köpa ramar från IKEA. Jag har inte vågat öppna förstoringarna jag gjorde i Sverige. Är livrädd för att de ska vara alldeles pixliga. Jag behöver verkligen en superbra och dunderenkel kamera asap.

20140621-105847-39527631.jpg

Hur mår ni? Hur var er midsommarafton? Jag är verkligen nyfiken för det är lite som julafton för många. Det kan bli hur bra eller dåligt som helst, familjegräl eller magiskt. En och annan bebis blir till så här års också. Fick ni er en resa till pippaloss? Haha!

/Elaine, slurpar upp det sista av kaffet och beger sig till gymmet.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Sen frulle på tomten”


 1. Ruffie-Lina skriver:

  Smörgåstårta med vänner hemma hos oss i väntan på bebis som aaaaaldrig vill komma ut. Med andra ord ingen resa till pippaloss, men det kanske säger sig själv med 11 dagar över tiden 😉

  Er midsommar lät helt fabulous <3

 2. Emma skriver:

  Fest med bästa vännerna, hångel som följde med hem och pinsam tystnad i morse. Kan inte riktigt det där med ”one night stand” (utan sex) och är nog inte ett fan av det så här i efterhand. En lyckad midsommar blev det vilket fall som!

 3. Amanda skriver:

  Började med lek och bus i lekparken med vår ettåring sen åkte vi till makens familjestuga och hängde där med dom tills det var dags att åka hem och natta lillfisen. När det var gjort blev det första och dagens sista öl i kvällsolen på balkongen. Alldeles underbar dag. Fick även in träning och muffinsbak före 6 på morgonen 🙂

 4. Helena skriver:

  Sony nex =D. Inte så lätt att göra inställningar på, men oj såååå fina bilder! Stört fina. Och tillräckligt fotografig liksom.

Lämna en kommentar