Föreläser


20140603-130231-46951584.jpg
Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Föreläser”


 1. esterii skriver:

  Kiitos.. exakt så kände jag nu men nu fick jag en kick att säga åt mig själv: Esterii du har mer Power än du tror!! Tack Elaine .

 2. Sara skriver:

  Hej elaine! Vet att du skrivit flera inlägg om utsatta barn och att du brinner för att hjälpa dem. Såg nyligen ett klipp på Facebook som figurerar där en bebis bli misshandlad. Helt fruktansvärt!!! har gråtit floder över detta klipp och tänker på vad man kan göra. Det delas på fb för att någon ska känna igen kvinnan som gör det och få barnet omhändertaget. Vet du vilket klipp det är, så uppmärksamma det gärna så det får större spridning så att man kan få fast henne och hjälpa bebisen. Tack för en underbar blogg, du verkar vara en fin tjej

 3. Vanja skriver:

  Tack för en superbra föreläsning!
  Du gav oss en givande eftermiddag/ En framtida ledare

Lämna en kommentar