Vi ses väl på onsdag? :)


engaerad-elaine

På onsdag håller jag två öppna föreläsningar i Vardagsmaktens tecken. Jag är så peppad att jag kan spricka. Den första är 13.00-15.30 och den andra är 18.00-20.30. Har ni redan köpt boken så ta med den så får ni en personlig hälsning signerad, annars så säljer jag även böcker på plats. Det ska bli så roligt att se er och dela med mig av det som gör att makthavarna har makt och det som kommer ge dig makt i din vardag. Inte anmäld och sugen på att gå? Här anmäler du dig.

20140602-111437-40477199.jpg

”Lästipset – Här är boken som avslöjar hur andra får mig att göra vad jag inte tänkt och kanske inte vill. Som avslöjar att folk med auktoritet är ohyggligt skickliga på att memorera namn. Hur de får människor att känna sig viktiga. Varför det är lika viktigt att lyssna väl som att prata rätt för att ta makten i sociala relationer.” Expressen

”Nej, makt handlar inte bara om vassa armbågar och fulspel för att nå dit man vill. Makt handlar också om att genomskåda andras maktstrategier för att själv kunna ta för sig bättre, något som retorikdrottning Eksvärd har full koll på.” Metro

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Vi ses väl på onsdag? :)”


 1. Åhh va kul! Ska bara se över studentekonomin först och se om det går ihop sig med resten av månaden – men det vore väldigt kul att lyssna på en av dina föreläsningar! 🙂

 2. Sofie skriver:

  Har redan biljett och ser verkligen fram emot föreläsningen. Är det kontant betalning som gäller om man vill köpa boken eller går det bra med kort? 🙂

 3. Emelie Ohlsson skriver:

  Näe vet du vad. Lyckas tajma in Grekland båda gångerna du är i Skåne 🙁

 4. Ioanna skriver:

  Hej Elaine!

  Tänkte på en grej. Jag läser ju just nu din bok vardagsmakt.

  Men kom att tänka på en grej. Finns det inte något som heter ”humormakt” också?

  Tänker på alla stand up komiker som kan tänkas användas av denna men även i vänskapskretsen och på intervjun när man kan skämta bort grejer eller skämta på andras bekostnad för att få makt.

  Typ. Kompisen: Nu är du ju knäpp ju. – mellan raderna inte illa menat men ändå för att göra kompisen eller den andra personen osäker.

  Vad säger du om denna kategorin? Kanske något att utveckla?

  Är ju ändå på tapeten med tanke på att det är så trendigt med stand up komedi och att det är lite status att vara rolig.

  Vänliga hälsningar,
  Ioanna

 5. Helena skriver:

  Vi ses i Götet i september :). Ska bli himla kul och då ska jag kunna din bok som rinnande vatten! Du är en inspiration för mig som för tillfället befinner mig i en svacka där saker och ting inte går som jag vill. Inser att jag har lätt att känna mig bitter, men försöker förändra mitt tankesätt och vara medveten om denna mindre trevliga sida av mig själv.

 6. Kikki skriver:

  Hej Elaine!
  Jag vill gå på en föreläsning om Vardagsmakt – men jag bor i NYC! Kan du inte ha en öppen föreläsning i samband med din retorikkurs i Brooklyn?? Svenska Handelskammaren kan säkert hjälpa dig att sprida ordet – massor av svenskar här!
  Kram Kikki

 7. Lisa skriver:

  Hej! Fick just veta att min underbara pojkvän har köpt en biljett till din föreläsning nu på onsdag, som jag får i födelsedagspresent 😀 ska bli superkul!!

 8. Lenah skriver:

  Klart vi ses! Jag är också sjukt taggad inför din föreläsning :-).

 9. Mia skriver:

  Bästa du! Jag skulle bli överlycklig om du kom upp till oss här i Norrbotten (Luleå) och föreläste 🙂 det skulle dock gå lika bra med Kiruna, Piteå, Skellefteå eller Umeå – för oss norrbottningar finns inget som heter långa avstånd 😉

  Kram!

 10. esterii skriver:

  Dags att flytta kanske.. alltså tanten jag..

 11. Suz skriver:

  Hade tänkt vänta med att köpa boken tills den kom ut i pocket så jag kan läsa den på bussen men kunde inte vänta till September så jag väntar nu på min leverans från Bokus 🙂
  Tills dess läser jag om Härskarteknik 🙂

 12. Jennifer skriver:

  Vi ses imorgon! Roligt!! 🙂

Lämna en kommentar