Min vackra mamma


20140602-125217-46337370.jpg

Här är hon som 20-något i Boa vista Brasilien. Så smart, stark och vacker. Jag älskar min mamma, hon är min hjälte och brasilianska blomma. Världens bästa mormor till Matheo, mamma till mig och svärmor till Gustav. Jag stirrar mig blind på fotot och känner mig tacksam och glad att jag valde henne som mamma. Det tror jag. Och kanske valde jag min pappa också. Oavsett så blev det rätt bra folk av mig, men det är mammas förtjänst.

Bloggvännerna har ordet

13 svar till “Min vackra mamma”


 1. Sandra skriver:

  Vilket berörande inlägg. Fina och kärleksfulla ord.

 2. Anna skriver:

  Så otroligt vacker. På ytan är det uppenbara, men jag tycker man också ser allt fint du berättat om din mor genom hennes ögon. Thanks for sharing.

 3. J skriver:

  Vilken otroligt fin mamma! Och man ser vart dina snygga ben kommer ifrån:)

 4. Arta skriver:

  Krama henne så många gånger du kan Elaine! Min fina älskade mamma somnade in för två år.

  • Sophia skriver:

   Åh, jag fäller några tårar när jag läser detta. Jag beklagar verkligen!

   Tyvärr så vet jag hur det känns att förlora en förälder alldeles för tidigt. Min pappa dog för 7 månader sen. Varje dag är en kamp. 🙁

 5. wigwag skriver:

  Tack fina vackra Elaines Mamma! För att du gett Sverige Elaine. En retorikdrottning som slåss för och med den lilla människans värdighet i sociala sammanhang. Jag älskar dig. Det syns på det här gamla fotot, där du fortfarande var ung, att du hade drömmar, förväntningar och hopp om framtiden. Det syns att du hade en ung stark själ. Allt blev väl inte som du hoppades på. Så mycket har jag ju förstått mellan raderna här på Elaines blogg. Men med facit i hand. Du gjorde allt rätt. Och jag hoppas allt vad jag kan och ur min djupaste… att Du nu är lycklig. Jättekram från en lite rörd Wigwag.

 6. Nina skriver:

  Vilken stark o vacker mamma du har.Även om din pappa kanske inte lyckades vara den perfekta pappan som du önskat så har även han bidragit till att du är den fantastiska kvinna som du är idag!Glöm aldrig det !

 7. Vackert skrivet om en vacker relation <3

 8. Vilken fin bild på din mamma, man kan verkligen se att det är hon.

  Nu ska jag peppa mig till att börja träna igen efter solsemester. Du var duktig som körde under semestern, jag låg på vid poolen och åt chips 😉

 9. Malin skriver:

  Jättefint inlägg med kärleksfulla ord. 🙂

 10. Tina skriver:

  Fint inlägg och så himla vacker bild!!!
  🙂

Lämna en kommentar